Begynd at designe dit logo

5 forskellige måder at designe et logo på, og hvorfor du bør bruge en logoskaber

Udgivet: 14/09/2020

Forskellige måder at designe et logo på


Du’er her, fordi du forstår vigtigheden af logodesign. Som et af de, hvis ikke det vigtigste element i lanceringen af et brand, er dit logo virksomhedens ansigt, det fanger kundernes opmærksomhed - nuværende og fremtidige, differentierer dig fra konkurrenterne og kommunikerer din virksomhed’s mål.

Design af et logo til din virksomhed er et professionelt foretagende, som ikke bør tages let. Der er så mange veje at gå, når du skal videre, lige fra at bruge vores trofaste logoskaber til hyre en freelance designer, til at afholde en designkonkurrence. Vi’er her for at rydde forvirringen omkring disse valg og den tilsyneladende skræmmende proces af vejen. Bare et tip: processen behøver slet ikke at være skræmmende. 

Din beslutning vil være baseret på målene, budgettet og tidslinjen omkring din virksomheds branding og lancering af logoet. Det’er vigtigt i sidste ende at tage disse i betragtning i begyndelsen, før du vælger hvilken vej du vil tage. Derudover kan du finde inspiration til logodesign fra et par af dine yndlingsvirksomheder eller internationalt anerkendte mærker. Vi’har endda listet et par her i vores artikel Brands of the World. Skærp den stil, du leder efter, herunder de grundlæggende designelementer, farvepaletten, brugen af negativt rum og følelser, og hvordan du holder tingene enkle, men alligevel tydelige. Overvej din målgruppe og dine konkurrenter - det alene vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilket look du går efter. 

Nu skal du’bare finde ud af, hvilken designproces der passer bedst til dine behov. Vi’vil gå videre med at beskrive forskellige muligheder i logodesignprocessen. 

 

Hvorfor vælge en logoværktøjsmager?

 

Forskellige måder at designe et logo på


Logo makers er et simpelt, hurtigt og kvalitetsmæssigt valg til logodesign af en række årsager, som vi skitserer nedenfor.

 

Diversitet

 
Logo maker tools kommer med forskellige kategorier og kombinationer afhængigt af branchen, hvilket viser en forståelse for designtrends, der passer til specifikke erhverv. Dette gør processen nemmere for brugeren til at skære ind til de skabeloner, der er mest anvendelige for dem. Disse færdiglavede skabeloner tilbyder også ideer og inspiration som en introduktion til processen. Det’er en fantastisk måde at få ideer til at flyde og endelig at slå sig fast på store beslutninger omkring din virksomheds branding.

 

Brugervenlig


Processen med at bruge en logoværktøjsmager er designet til at være brugervenlig for de fleste, der ikke er så fortrolige med designprogrammer som Adobe CS. Værktøjerne er beregnet til at være problemfri, nemme at bruge og kræver langt mindre tid, end processen ville tage, hvis man hyrede et bureau eller en designer. Trin for trin-vejledninger og tilgængelig assistance er let at opnå, mens du bruger logoskaberen, for at sikre, at du får præcis det, du har brug for af tjenesten. 

 

En flydende proces


Logo makers giver mulighed for fleksibilitet i designprocessen, hvor brugerne kan justere, tilpasse og skræddersy en valgt logoskabelon til specifikke behov. Der er ingen tidsbegrænsning på designprocessen, da du arbejder alene og efter din egen tidsplan. Så snart de endelige beslutninger er truffet fra din side, er det mest opdaterede logo tilgængeligt for dig med det samme uden møder, e-mails, telefonopkald eller perspektiv udefra. 

 

Kontrol


Brugerne har fuld kontrol over logodesignprocessen, selv om det ikke kræver de samme færdigheder som en uddannet designer. Du er i stand til at skabe et logo præcis som du’gerne vil have det, og du kan revidere dit logo, indtil du’er tilfreds med det endelige resultat. Du bestemmer alle aspekter fra begyndelsen af processen til slutningen, og du får hjælp, hvis der er behov for det undervejs.

 

Bekvemmelighed


Muligheden for at have alle oplysninger om dit logodesign og andre produkter, der er valgt til din virksomhed, gemt på din konto er en stor bekvemmelighed. Mange logoværktøjsmagere tilbyder andre tjenester såsom papirvarer, visitkort, professionelle brevpapirer, t-shirts og så meget mere. 

 

Logogenie har 3.000 logodesignskabeloner at vælge imellem i tyve kategorier med omkring 70 skrifttyper og formbaserede, tekstbaserede eller ikonbaserede logoer. Det er muligt at foretage mange ændringer, da der ikke er nogen begrænsning. Alle ændringer, der foretages, gemmes på din brugerkonto, er øjeblikkelige og kan downloades med det samme. Startlogopakker er tilgængelige for kun 24,90 €, med tillægsydelser som f.eks. ændringer af dit logo og forskellige filformater til forskellige anvendelsesformål, der ligger mellem syv og femten euro. Eksklusivitet er en mulighed via køb for 144 € og anbefales til virksomheder at tage for at sikre, at deres logo er deres eget. Vi har en trin-for-trin-guide til brug af logomageren her. 

 

Føler du dig stadig begrænset til de designs, der er tilgængelige via logomagere, eller er du bare nysgerrig efter andre måder at navigere i processen på? Lad os gennemgå flere muligheder. 

 

Andre alternativer til logodesign

 

Hyr en freelance designer

Forskellige måder at designe et logo på

 

Hyring af en freelance designer betyder virkelig at investere i en designers uddannelsesmæssige baggrund og professionelle erfaring, hvor de navigerer i det kaos af bølger af logodesign for dig gennem deres trænede øjne. Kommunikationsprocessen mellem dig og den pågældende designer skal være åben, ærlig og bevidst. 


Selvom dette betyder, at du’har mulighed for at komme ud med et skræddersyet design, betyder det også, at udgifterne løber lidt dybere. At arbejde med en designer for at finde det rigtige logo til din virksomhed kan betyde, at du skal arbejde gennem revisioner - det’er en tidskrævende proces, der kræver en betydelig frem og tilbage. Ofte vil freelance grafiske designere inkludere to til tre revisioner i deres projekthonorar og have kommunikeret deres arbejdstider for, hvornår de er tilgængelige. 

Processen i sig selv kan svinge fra flere hundrede til tusindvis af kroner, så det er absolut vigtigt at hyre den rigtige til projektet. Vi’har skrevet om netop den proces her og forklaret vigtigheden af at kommunikere klart i en design brief og videre, mens man arbejder direkte med designere. 

 

Hyr et designbureau til at designe dit logo

 

Forskellige måder at designe et logo på

 

Hvis det er inden for dit budget, kan du ansætte et fuldt bemandet designteam til at arbejde på dit logodesign, yderligere branding og markedsundersøgelser, hvilket betyder, at hele processen kan tages ud af dine hænder og lægges direkte i hænderne på et team af professionelle.

På trods af den “frihed” der findes i at fokusere på andre aspekter af din virksomhed i stedet for dit logodesign, er det vigtigt at bemærke, at bureauer har arbejdstider, hvor de er tilgængelige for dig. Skulle der opstå noget i designprocessen, kan der være lidt eller ingen fleksibilitet i forhold til, hvornår du er i stand til at kommunikere vigtige ting om dit logodesign. 

Det er desuden den dyreste løsning, hvor projektet ofte starter fra 10.000 dollars. Hvis du’har budgettet og foretrækker at få andre til at drømme din virksomhed’s branding, kan dette være dit ideelle valg. Desværre ved vi, at virksomheder, der lige er startet op, ofte ikke har budgettet til at hyre et bureau.

 

Drive en konkurrence om logodesign

 

Forskellige måder at designe et logo på

 

Designere fra hele verden kan potentielt præsentere dig for flere idéer til dit fremtidige logo. Du sætter konkurrencen i gang, giver feedback og vælger vinderen blandt en række finalister. Designkonkurrencepakker varierer fra 299 $ til 1.299 $. 99Designs og 48 Hours Logo er platforme, der giver mulighed for designkonkurrencer. Begge er at foretrække til visse projekter, hvor48 Hours Logo er ideelle til enkeltlogoprojekter. 99Designs fungerer godt til større projekter som f.eks. tryksager, brochurer, branding af mobilapplikationer, mockups af websteder og branding af sociale medier.

Mens dette er en ganske spændende mulighed og giver dig mulighed for at komme i kontakt med mange designere rundt om i verden med forskellige baggrunde, kræver det dog en betydelig energi at oprette og administrere logodesignkonkurrencen. 

 

Anvendelse af et program til at designe dit logo

 

Forskellige måder at designe et logo på

 

Hvis du har erfaring og viden om eller en generel interesse i at lære designprogrammer som f.eks. Adobe CS, er dette måske din foretrukne vej. Reddit’rs giver det et forsøg og forsøger at lande et bestemt tidsrum, det tager at lære InDesign, men ærligt talt ved vi begge, at det hele afhænger af så mange andre ting uden for din læringskurve. For virksomheder, der kræver færdigheder omkring brugen af disse designprogrammer, kan dette give mening for en tidsmæssig og økonomisk investering for at andre aspekter af din virksomhed kan komme videre. Derudover er det’vigtigt at bemærke omkostningerne ved Adobe Creative Cloud, med det årlige gebyr på 599,88 dollars eller det månedlige gebyr på 52,99 dollars. 

 

Det er nu, du skal designe dit bedste logo

Forskellige måder at designe et logo på

 

Nu har du en generel forståelse af, hvordan du kan skabe et logodesign til din virksomhed. Mens pris og timing er store faktorer, er det absolut vigtigt for dig at finde den perfekte pasform til dine behov. Denne proces er virkelig betydningsfuld, det’er enormt. Det’er ansigtet på din virksomhed. Dit logo er absolut investeringen værd. Denne designproces er det første skridt, som din virksomhed tager for at skille sig ud og skinne blandt konkurrenterne. 

Vi’har skitseret de måder, hvorpå logomagere, især hvordan Logogenie, kan være fordelagtige for din virksomhed i din logodesignproces af en grund: det’er fleksibelt, brugervenligt, og giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over det vigtigste aspekt af den visuelle identitet for din virksomhed. Lad vores professionelle designere udføre de vanskelige opgaver for at gøre din designproces problemfri.
 

Start design af dit logo

 

Se vores andre artikler

x