Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Design et firmalogo
Design af virksomhedslogoer - Skab dit helt eget virksomhedslogo

Logogenie har specialiseret sig i logodesign til små virksomheder og foreninger ...
Design et virksomhedslogo, der passer til din virksomhed for under 20$ !

Hvorfor kontakte et designbureau, der tager op til 500$ for et logo, når du kan skabe et kvalitetslogo på få minutter. Vores forbedrede værktøjer til design af virksomhedslogoer tilbyder dig en række forskellige ikoner at vælge imellem. Vi tilbyder også nyttige virksomhedsprodukter til at fremme din virksomhed ! 

Vores logodesignværktøjer tilbyder dig en hurtig og effektiv måde at designe professionelle logoer på

Opret et firmalogo

GAME RENT
« Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet. »
J.S
« Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig »
NNZ
« Jeg sætter stor pris på enkelheden på dit websted. Du går lige til sagen med ekstremt nem adgang! Det er perfekt. Ud fra et grafisk synspunkt har jeg fundet min lykke... Tak. »
Fashion roadkill
« Jeg har bestilt flere gange hos Logogenie, og jeg har altid været tilfreds. Jeg skabte mit eget logo på mindre end 30 minutter. »
KOURA_ONE
« Jeg har brugt logogenie i flere år, og jeg er ganske tilfreds med det. Jeg havde et problem, da ovh-serverne i Strasbourg blev ødelagt af en brand. Jeg kontaktede dem uden problemer, og alt blev løst hurtigt i betragtning af omstændighederne. »
PIMMEL
« Jeg synes, at jeres hjemmeside er meget godt lavet, jeg har brugt jeres service i et par år nu, og jeg er meget tilfreds. »

Hvorfor designe et -logo med os

Din logopakke med få klik
Glem alt besværet med at gå gennem et webbureau... Prøv vores brugervenlige online designværktøjer, og skab selv et firmalogo på under 5 minutter!
Et enkelt værktøj, der er skræddersyet til dine behov
Vores online logodesignværktøjer giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige ikoner, skrifttyper og farver. Design dit logo, og download det fra din konto.
Erfaren & pålidelig kundeservice
Vores kundeservice står til rådighed for dig! Du er velkommen til at kontakte os om dit logodesign og få den rådgivning, du har brug for, fra vores venlige personale.