Kundefeedback

logo ECOHUSH
Logo: ECOHUSH
Dato: 16/07/2024
Bemærk:
Domæne:
En af de hurtigste og mest fejlfri tjenester, jeg nogensinde har set.Du behøver ikke at tilmelde dig for at designe dit logo, du går direkte til logoskaberen og går i gang med dit logodesign. Funktionerne og værktøjerne er fantastiske, og du får alle de filer du har brug for meding minutter. Kunne ikke være mere tilfreds
logo REATIK
Logo: REATIK
Dato: 13/07/2024
Bemærk:
Domæne:
dette site kan varmt anbefales og har nogle af de bedste logodesignfunktioner, der findes. det gør logodesign overkommeligt. online-værktøjerne til logodesign er meget højteknologiske og har alle de værktøjer, du har brug for til at designe et professionelt logo på få minutter. Awesome
logo SHIKHAR
Logo: SHIKHAR
Dato: 10/07/2024
Bemærk:
Domæne:
Denne service har en fantastisk logoskabelon, fede online værktøjer og god kundeservice. Men den egentlige grund til at jeg valgte logogenie er fordi deres logoer er langt mere professionelle end andre online logomagere. Man kan virkelig se, at de har lagt meget tid og kræfter i at designe originale ikoner
logo Al tarkiz Studio
Dato: 07/07/2024
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk logodesignservice. Cool logo make. Kundeservice var der altid for mig. Chat-tjenesten er meget hurtig og online 24/7. Jeg havde et problem med mit logo, og de hjalp mig med at løse det inden for 5 minutter, tak gutter for den store oplevelse. jeg vil helt sikkert anbefale logogenie til mine venner, der har brug for logoer til deres virksomhed.
logo BUTTERFLIES
Logo: BUTTERFLIES
Dato: 04/07/2024
Bemærk:
Domæne:
Dette websted giver mig et smil på læben. Jeg er ikke designer, og jeg kunne hurtigt og meget nemt lave et logo. Jeg kan ikke takke holdet nok for den fantastiske online service. Som ejer af en lille virksomhed kan jeg godt lide at gøre tingene selv, så dette online DIY-logodesignwebsted er perfekt for mig!
logo ghavutestan
Logo: ghavutestan
Dato: 01/07/2024
Bemærk:
Domæne:
jeg kan godt lide, at når man skriver sit firmanavn, får man masser af forslag til logodesign. Det var sjovt at vælge de logoer, som jeg var vild med, og tilføje et par ekstra detaljer med logoskaberen. Logoskaberen er fantastisk, der er alle de værktøjer, som du har brug for til at justere logoet på næsten alle måder, tak!
logo AJX
Logo: AJX
Dato: 28/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har prøvet at bruge andre logoværktøjer, men jeg må sige, at logogenie helt klart tager kagen. Deres online logodesignværktøjer er på næste niveau, og de logoskabeloner, som de tilbyder, er helt klart bedre end de andre logomagere.
logo NJBC
Logo: NJBC
Dato: 25/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg kan virkelig godt lide dette logo, som jeg har lavet ud fra de tilgængelige billeder/skrifttyper på dit websted. Det passer virkelig perfekt til min virksomhed. Tak for den hurtige købsservice, så jeg kan begynde at bruge det med det samme.
logo AR
Logo: AR
Dato: 22/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk værktøj, meget brugervenligt! Rene og effektive logoer. 5/5 vil anbefale til alle, der ønsker at skabe et logo til en virksomhed eller organisation, som har et begrænset kendskab til grafisk design. Tak!
logo ORION
Logo: ORION
Dato: 19/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget nemt, men ville sætte pris på, hvis et individuelt logo (uden bogstaver) var en mulighed.
logo RADIANT ESTATE
Dato: 16/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Et fantastisk værktøj. Enkelt og nemt at bruge. Jeg var i stand til at skabe mit logo på mindre end en dag.
logo Lavit Dental Clinic
Dato: 13/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er vild med mit nye logo. Det kommunikerer en følelse af omsorg og kunstnerisk kunnen, som jeg ikke kunne finde andre steder, og det er fantastisk at kunne justere designet. Lige så godt fik jeg tilbudt en række digitale formater, som jeg ikke engang vidste, at jeg havde brug for - nu er jeg klar til at præsentere mit brand konsekvent og professionelt på tværs af platforme. Alt dette, og det kostede ikke penge. Fremragende websted og service. Tak!
logo Historical times
Dato: 10/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Sikke en fantastisk virksomhed. Det var nemt at designe mit logo, der er masser af gode skabeloner og nemme at bruge kontrolelementer. Jeg bestilte visitkort og T-shirts, hurtig levering, og kvaliteten af produkterne var en behagelig overraskelse i betragtning af den lave pris. Hvis du vil have et logo, er det her, du skal henvende dig.
logo SREE
Logo: SREE
Dato: 07/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget god hjemmeside! Virkelig tilfreds med resultatet! Den eneste ting er, at du ikke leverer til Quebec for visitkort Jeg ved ikke, om du kan gøre noget ved det!
logo Comedy
Logo: Comedy
Dato: 04/06/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er lige startet min virksomhed, og jeg fik at vide, at jeg skulle have et logo af god kvalitet og et sæt iøjnefaldende visitkort. Disse fyre har gjort det muligt ~ BRUG DEM ~ Du kan ikke gå galt!
logo Yatri World
Dato: 01/06/2024
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Realisering af logoet meget let. Renderingen svarer helt til det, jeg ønskede. virkelig bluffede
logo Voltric Shuttlers
Dato: 29/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestiller regelmæssigt fra dette firma og får altid den bedste service og papir af god kvalitet til mine visitkort. De gav mig endda en gratis ordre, efter at jeg havde bestilt et par gange. Prøv dem ud! Du vil ikke blive skuffet.
logo SREE
Logo: SREE
Dato: 23/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestiller jævnligt, og indtil videre har jeg altid været meget tilfreds på alle punkter og især med leveringshastigheden, kvaliteten af arbejdet, der svarer nøjagtigt til det ønskede, og jeg skabte mit logo på mindre end 20 minutter.
logo Forex Spotlight
Dato: 20/05/2024
Bemærk:
Domæne: Finans, regnskab
Webstedet er meget veludført, meget intuitivt og med mange muligheder for at kombinere. Jeg kunne virkelig godt lide denne måde at skabe mit logo på få minutter og modtage logofilerne i forskellige formater. Jeg anbefaler det uden forbehold!
logo Sharp shooters
Dato: 17/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Vi er helt tilfredse med vores nye logo! Pakken Logo til sociale netværk er særligt værdsat. Det sparer os for meget tid.
logo Viral
Logo: Viral
Dato: 14/05/2024
Bemærk:
Hurtighed, kvalitet og gode priser! Jeg har brugt Logogenies tjenester siden 2013 til at udvikle min virksomheds kommunikation, og jeg er meget tilfreds.
logo TIME TECH TOK
Dato: 11/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Let at oprette. Vi har brugt vores logo i et år og er stadig tilfredse. Forbedringsmuligheder: kommunikationstips såsom farver, der skal undgås, termer, der skal undgås...
logo DIGIMECH
Logo: DIGIMECH
Dato: 08/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg skabte mit logo for 1 år siden på dette websted, og jeg kan nu sige, at det havde den forventede virkning, det svarer fuldstændig til mit firmas image!
logo digital trends private limited
Dato: 05/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg fik præcis, hvad jeg ønskede, så jeg er meget tilfreds. Jeg har allerede anbefalet Logogenie til venner. Jeg kommer snart tilbage til jer.
logo KHATTA MEETHA
Dato: 02/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Et godt resultat til en god pris! Udskriftskvaliteten er upåklagelig, værktøjet er let at bruge, og kampagnerne er meget fordelagtige. Jeg kan varmt anbefale det, hvis du har brug for et logo eller visitkort.
logo AAROHI NATURE
Dato: 29/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg synes, at dit websted er let tilgængeligt for nybegyndere. Det er meget godt designet og overskueligt. Det giver mulighed for den nødvendige kreativitet. Forslagene er mange og tilpasset de givne oplysninger.
Tillykke til hele holdet.
logo RAMSEY TRUCKING
Dato: 26/04/2024
Bemærk:
Jeg har bestilt mine logoer hos Logogenie i årevis, og jeg er altid meget tilfreds. Jeg anbefaler, at man udnytter sommerens kampagner for at få de bedste priser.
logo Royite
Logo: Royite
Dato: 23/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Let at bruge softwaren, og da jeg ikke er grafiker, havde jeg ingen problemer med at tilpasse logoet, tværtimod! Og, kirsebær på kagen: Jeg fandt min lykke meget hurtigt i de foreslåede modeller, vi kan sige en grafisk kærlighed ved første blik!
logo SAKUN JEWELLER
Dato: 20/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med de produkter, der tilbydes af logogenie, både med hensyn til deres brugervenlighed, deres uendelige muligheder og personalets service! De lytter altid til mig og gør alt, hvad de kan, for at gøre det umulige muligt! Tusind tak!
logo SRI CHAITHANYA
Dato: 17/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget værdi for pengene. Let at bruge med en bred vifte af ideer til at lave visitkort og logoer. Forsendelsesmetoden er hurtig. Emballageboksen til forsendelsen er solid og nyttig.Tak for din seriøsitet. :)
logo ACCOUNTING
Logo: ACCOUNTING
Dato: 14/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er altid en fornøjelse at bestille hos Logogenie... Produktets valg og kvalitet, den rettidige levering, den nemme bestilling og betaling på hjemmesiden osv... Alt er perfekt! Og resultatet gør altid sin virkning... Tak for alt
logo ALL
Logo: ALL
Dato: 11/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget god software til at skabe logoer, nem at bruge og kan tilpasses. Og meget god kundeservice! Tak logogenie
logo BABEFASH
Logo: BABEFASH
Dato: 08/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er et site, der er eksemplarisk, med produkter, der giver meget for pengene, og en kundeservice, der er opmærksom, omsorgsfuld og frem for alt menneskelig! Jeg anbefaler det 200%.
logo Millionare
Logo: Millionare
Dato: 05/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er ny kunde hos Logogenie, og jeg kan sige, at jeg var meget tilfreds. Jeg leder efter et godt firma, meget god kundeservice og jeg har ingen ord at sige, det er fantastisk og det er meget sjældent at se virksomheder som den slags.
logo KAMAL VISA & IMMIGRATION CANADA
Dato: 02/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Perfekt site til nemt at skabe dit logo i fremragende kvalitet. Jeg satte også stor pris på den støtte og rådgivning, jeg fik, så jeg kunne ændre mit logo som jeg ønskede. TOP service, bravo og tak
logo SIVA GRAPHICS
Dato: 30/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med min bestilling af kort og logoer, som ankom meget hurtigt. De er smukke og af meget god kvalitet, præcis som jeg ønskede. Tak.
logo SUMIT SHORTS
Logo: SUMIT SHORTS
Dato: 27/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Alt er upåklageligt, for min nye virksomhed fik jeg lavet flere ting, logo, visitkort. Alt er lige som jeg forventede.Tak, Logogenie!
logo INFINITY
Logo: INFINITY
Dato: 24/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget interessant gengivelse. Jeg er en nybegynder på dette område, jeg vil se mine venners reaktioner. Oprettelsessoftwaren er godt leveret, let at bruge, det er et godt arbejde!
logo Saiblajai
Logo: Saiblajai
Dato: 21/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte visitkort: upåklagelig kvalitet, trykt præcis som jeg ønskede. leveringstider blev overholdt. meget tilfreds.
logo MAS
Logo: MAS
Dato: 18/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg må indrømme, at dit websted er fantastisk og meget let at håndtere, selv for nye brugere, tak for din service og din kreativitet. Bare en ting, hvis du kan revidere prisen for en fuld pakke, ville det være vidunderligt, da det er dyrt for nye og små virksomheder, som jeg tror er din største rækkevidde.
logo INDIAN
Logo: INDIAN
Dato: 15/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er ikke min første ordre... og i årevis har jeg været mere end tilfreds. Alle mine logoer er virkelig fremragende.
logo ABDOUL KABIROU DIALLO
Dato: 12/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Hurtighed, originalitet, fleksibilitet..... alt er der for at få succes med ethvert projekt. Virkelig ikke skuffet!!!! Jeg anbefaler ham stærkt. Vi ses snart til flere logodesigns.
logo Hind
Logo: Hind
Dato: 09/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogeny gjorde det muligt for mig at finde og udvikle det logo, jeg havde brug for til mit statsråd. Det var meget nemt at få de nødvendige formater, og jeg kunne bruge logoet i vores markedsføringsmateriale.
logo KRIVISH
Logo: KRIVISH
Dato: 06/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Kvaliteten er fremragende, og gengivelsen er perfekt. Efter flere ordrer på dette websted fortsætter jeg med at bruge det og anbefaler det oprigtigt.
logo Fitness Billionaires
Dato: 03/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget dejlig oplevelse, jeg kunne skabe mit logo pro så enkel, intuitiv og godt tilpasset min egen fantasi, der er også mulighed for ændring og købe rettighederne til eksklusivitet, kort sagt c Super i forhold til flere logo sites, at g konsulteret, samt leveringen er meget god kvalitet, jeg varmt anbefale det.
logo DEUTSCH IST EINFACH
Dato: 29/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Tillykke, jeg bestilte et logo og visitkort, som ankom inden den annoncerede frist. Kvaliteten var god og prisen var god, og opkaldet fra DTP-afdelingen for at hjælpe mig med mit projekt var meget professionelt. Jeg kan varmt anbefale
logo POINT
Logo: POINT
Dato: 26/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med resultatet af mit logo, flot design. Tilpasningen af logoskabelonerne er nem. Jeg anbefaler Logogenie.
logo Krithi Skin Clinic
Dato: 23/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med mine ordrer (visitkort og logoer). Første ordre for mig og ikke skuffet. Logogenie holder alle sine løfter.
logo G.M.L
Logo: G.M.L
Dato: 20/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Enkelt, godt udført, modtog logoet i et par sekunder efter betaling, og det undgik mig at tage en grafisk designer for en pakke på 250 €, hvilket ville have været en for stor investering for min lille virksomhed
logo THE WEIHL FAMILY
Dato: 17/02/2024
Bemærk:
Domæne:
logogenie.fr er langt det bedste værktøj til oprettelse af logoer, som vi har oplevet. Resultatet er professionelt og pænt, som man kan forvente af en grafisk designer. Bravo for dette smukke værktøj og denne smukke service.
1 2 3 4 5 6
x