Kundefeedback

logo GAME RENT
Logo: GAME RENT
Dato: 21/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet.
logo J.S
Logo: J.S
Dato: 18/03/2023
Bemærk:
Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig
logo NNZ
Logo: NNZ
Dato: 15/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg sætter stor pris på enkelheden på dit websted. Du går lige til sagen med ekstremt nem adgang! Det er perfekt. Ud fra et grafisk synspunkt har jeg fundet min lykke... Tak.
logo Fashion roadkill
Dato: 12/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt flere gange hos Logogenie, og jeg har altid været tilfreds. Jeg skabte mit eget logo på mindre end 30 minutter.
logo KOURA_ONE
Logo: KOURA_ONE
Dato: 09/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har brugt logogenie i flere år, og jeg er ganske tilfreds med det. Jeg havde et problem, da ovh-serverne i Strasbourg blev ødelagt af en brand. Jeg kontaktede dem uden problemer, og alt blev løst hurtigt i betragtning af omstændighederne.
logo PIMMEL
Logo: PIMMEL
Dato: 06/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg synes, at jeres hjemmeside er meget godt lavet, jeg har brugt jeres service i et par år nu, og jeg er meget tilfreds.
logo Car’s point
Dato: 03/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med jeres hjemmeside og den nemme brug. Mulighederne er også attraktive. Måske ser jeg dig snart igen for et andet logo. Med venlig hilsen
logo DJPhotography
Dato: 28/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Ja, alt gik meget godt. Jeg havde et problem med leveringen, pakken var beskadiget, og flere bøger var beskadiget, men de blev omgående ombyttet uden problemer.
logo TshediM Creations
Dato: 25/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med dette websted, der er ideelt til at skabe et logo med et meget lille budget. Eftersalgsservicen er også fantastisk, for jeg var ikke helt tilfreds med farven, og de reagerede straks på min anmodning og rettede den som jeg ønskede.
logo Top
Logo: Top
Dato: 22/02/2023
Bemærk:
Jeg er meget, meget tilfreds med det produkt, jeg bestilte. Som sædvanlig fik jeg præcis, hvad jeg ønskede til tiden. Jeg tøver ikke med at anbefale det til mine venner. Vi ses snart!
logo FICE
Logo: FICE
Dato: 19/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg ledte efter idéer til et enkelt logo og fandt siden intuitiv og hjælpsom. Betalings- og leveringsmulighederne var fremragende, og jeg vil anbefale siden.
logo CALM_RACCO0N
Logo: CALM_RACCO0N
Dato: 16/02/2023
Bemærk:
Domæne: Landbrug, miljø
Som uafhængig ejendomsmægler er tidsbesparelsen meget vigtig. Med Logogenie har jeg fundet en hurtig og pålidelig partner til mine ordrer og leverancer, og jeg anbefaler Logogenie.
logo COMM.ON A DIT
Dato: 13/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende, veldesignet websted, der er nemt at få adgang til og bruge. Intuitiv sammensætning og mange muligheder. Leveringstider langt under de annoncerede tider. Upåklagelig kvalitet, fremragende trykning og farver. Tillykke
logo GTMTOCSI
Logo: GTMTOCSI
Dato: 10/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget tilfreds med Logogenie. Jeg har bestilt i årevis og har aldrig været skuffet. Virkelig fantastisk! Jeg kan varmt anbefale
logo Dhrushanth
Logo: Dhrushanth
Dato: 07/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Denne virksomhed er en meget god kundetilfredshedsvirksomhed. Jeg håber bare, at mine færdigheder er de samme i min virksomhed. Godt arbejde alle, der hjalp og ikke hjalp. Ja, jeg anbefaler dig til alle
logo FREON
Logo: FREON
Dato: 04/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Tak !!!! Gode priser, super simpelt, og god professionel hjælp pr. telefon! Meget intuitive værktøjer til oprettelse af logo og visitkort. Tak logogenie
logo Royale
Logo: Royale
Dato: 01/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Top! Jeg bestilte visitkort og frimærker. Jeg bestilte visitkort og frimærker, og de blev leveret hurtigt, intet at klage over. Jeg anbefaler dette websted og vil fortsætte med at gøre det.
logo BALI
Logo: BALI
Dato: 29/01/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Meget godt websted, der tilbyder kvalitetsprodukter. Et stort plus: kundeservice er lydhør og bestræber sig på at give kunden fuld tilfredshed. Jeg anbefaler det!
logo Minapur
Logo: Minapur
Dato: 26/01/2023
Bemærk:
Fremragende og nem at bruge. Jeg skabte mit nye firmalogo på omkring ti minutter og har modtaget mange forskellige versioner, fra fuld størrelse til ico og favicon.Fantastisk service.
logo OSTLER FARMS INC
Dato: 23/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget stort udvalg af produkter, modeller, grafik,...og nem udførelse til egne visitkort. Desuden meget hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale det.
logo Hoshman Chevrolet
Dato: 20/01/2023
Bemærk:
Meget flot opdagelse af dit websted, effektiv til hurtigt at realisere et flot logo, uden dikkedarer. Meget tilfreds, men jeg venter på visitkortene for at bekræfte min mening!
logo AVYAAN
Logo: AVYAAN
Dato: 17/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende hjemmeside, let at bruge, meget professionel og af god kvalitet.rimelige priser og hurtig levering.Renderingen er fantastisk og oprettelsen er let, jeg er meget tilfreds!Jeg anbefaler jer 100%!
logo Technology Top
Dato: 14/01/2023
Bemærk:
Jeg er glad for at have opdaget Logogenie, de tilbyder mange muligheder, der passer til vores smag. Vi kan foretage ændringer, og downloadingen er hurtig og professionel. Jeg er meget tilfreds med tjenesten.
logo Hoshman
Logo: Hoshman
Dato: 11/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produkterne.
logo SM SHREE GROUP
Dato: 08/01/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Meget god præsentation af logoerne. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af logoet og den service, jeg har modtaget.
logo AZ
Logo: AZ
Dato: 05/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Produktet er det, jeg købte, leveret til tiden, der er tonsvis af kuponkoder, logoskabelsessystemet er fantastisk
logo ARC Painting
Logo: ARC Painting
Dato: 02/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Visitkortene var præcis, som jeg ønskede, og leveringen var meget hurtig. Leveringen var meget hurtig, og systemet til oprettelse af logoer er virkelig godt.
logo Manish
Logo: Manish
Dato: 30/12/2022
Bemærk:
Tillykke til dig, fordi du giver os mulighed for at producere kvalitetslogoer fra mange skabeloner. Grænsefladen er godt designet. Med hensyn til udviklingen vil jeg foreslå, at du kan duplikere hele eller en del af det valgte element på samme side for at arbejde med grafiske eller farvevarianter, der gør det muligt at sammenligne mellem logoer.
logo Saliamusala
Logo: Saliamusala
Dato: 27/12/2022
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Platformen er enkel og brugervenlig. Resultatet er fremragende, og prisen trodser enhver konkurrence i forhold til en professionel grafisk designer via den klassiske kommercielle vej. Jeg har gemt din side som en af mine favoritter!
logo SKP
Logo: SKP
Dato: 24/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Meget god forståelse, hurtig, effektiv, meget behagelig modtagelse og en meget god udveksling.model lavet som ønsket.virkelig upåklagelig.mange tak.
logo Unorail
Logo: Unorail
Dato: 21/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Din service er virkelig af høj kvalitet. Den kombinerer stor brugervenlighed med begrænsede, men tilstrækkelige ændringsmuligheder. Og prisen er overkommelig. Tak.
logo Cadam
Logo: Cadam
Dato: 15/12/2022
Bemærk:
Intuitiv platform, meget nem at bruge, kvalitetsvalg. Jeg var i stand til at lave et logo, som jeg elsker :) Og til en meget rimelig pris.
logo Sparsh Systems
Dato: 12/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte visitkort og et logo. Kvaliteten var god, og priserne er rigtige, og jeg fik leveret tidligt. Jeg vil anbefale.
logo TANIT RESTAURANT
Dato: 09/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Virkelig en god hjemmeside, mit logo var nemt at lave, og siden er intuitiv og godt forsynet med logo, som gjorde det muligt for mig at færdiggøre mit projekt, prisen er overkommelig, og download er øjeblikkelig.
logo JULI_DENTAL_CLINIC
Dato: 06/12/2022
Bemærk:
Domæne:
En fantastisk software til at skabe dit eget logo og et team, der hurtigt besvarer dine spørgsmål via e-mail uden at give dig indtryk af, at du generer dem. Bravo, det er så sjældent nu om dage.
logo FORAM SALON
Logo: FORAM SALON
Dato: 03/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Ekstraordinært design! Websted til at oprette dit eget logo. Meget venlig bruger, exceptionel support. Jeg anbefaler logogenie du vil ikke være på det. Tak til logogenie teamet. Priserne er meget gode!
logo Shubhaina
Logo: Shubhaina
Dato: 30/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Efter at have sammenlignet med 3 andre logogeneratorer finder jeg, at dette logo er det mest æstetiske og det, der svarer bedst til mine forventninger. Det er enkelt og kortfattet. Det afspejler præcis den idé, som jeg ønsker at formidle.
logo IndSa  Technologies
Dato: 27/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Mine visitkort blev sendt hurtigt og ser godt ud. PDF-kopien gør det nemt at bestille flere og sende folk digitale kort via SMS. Jeg vil bestille flere, når de løber ud.
logo ITESH
Logo: ITESH
Dato: 24/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Sjovt, interaktivt og ret overlegent i forhold til alt andet, jeg har fundet på nettet, hvad angår design. Interessant oplevelse, jeg tog kun basen for en 1st, for at se til fortsættelsen
logo WHISKEY JOES
Dato: 21/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Systemet til oprettelse af logoer er let at bruge, og resultatet er meget tilfredsstillende. Jeg er meget tilfreds med mit logo. Meget god kvalitet!
logo Algocf
Logo: Algocf
Dato: 18/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Mine kort ser godt ud, jeg er meget tilfreds med min ordre, og jeg overvejer at foretage en lille ændring ved min næste ordre.
Tak for din professionalisme
logo BRANDS HUB
Dato: 15/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Meget lydhør, meget kompetent service, jeg fik altid et hurtigt svar på mine spørgsmål og en rettelse af mine fejl i god humor. Jeg kan varmt anbefale deres online logodesigntjenester.
logo Kav
Logo: Kav
Dato: 12/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Fremragende service, jeg bad om at ændre mit logo, og det kostede mig ikke ekstra.
logo FRIGO CAIPIRA
Dato: 09/11/2022
Bemærk:
Domæne:
En virksomhed, der virkelig lytter til kunden. Ordren er perfekt behandlet fra start til slut, og kundeservice er meget lydhør Jeg kan varmt anbefale
logo AYUR
Logo: AYUR
Dato: 06/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med Logogenie, det er en seriøs side. Jeg har afgivet forskellige ordrer i flere år, og de har altid opfyldt mine forventninger.
logo CHILLxDUO
Logo: CHILLxDUO
Dato: 03/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Ekstremt effektiv kundeservice, med agenter, der er lydhøre, venlige og behagelige. De var yderst lydhøre. Jeg er yderst tilfreds med dette websted og fortryder absolut ikke at jeg valgte at betro dem mit logodesign.
logo Pihoo
Logo: Pihoo
Dato: 31/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Logos er meget professionelle, og der er et udvalg af syge personer. Prisen er meget rimelig og jeg vil anbefale det !
logo Blacky Coffee
Dato: 28/10/2022
Bemærk:
Jeg var meget tilfreds. Valget af det logo, jeg har lavet til min virksomhed, betyder meget for min søster og mig. En stor tak til dig. Godt arbejde.
logo WALLET X2
Logo: WALLET X2
Dato: 25/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Tjenesten er enkel og komplet, og på trods af OVH-nedbruddet var det meget nemt at gendanne det oprindelige logo, og det var naturligvis gratis uden at skulle bede om det. Godt gennemtænkt!
1 2