Kundefeedback

logo Vaas
Logo: Vaas
Dato: 29/09/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Jeg er meget tilfreds med værktøjet til at generere logoerne. Jeg kunne prøve flere før jeg besluttede mig, og jeg er meget tilfreds med resultaterne, de forskellige filer, som jeg har modtaget til sociale netværk og udskrivning.Tak :)
logo barbershop
Logo: barbershop
Dato: 26/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Det er meget nemt at lave et visitkort af høj kvalitet selv! Dog lidt langsom i leveringen... Og resultatet er stadig investeringen værd.
logo bazzar by dann
Dato: 23/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Det var mere, end jeg havde forventet. Jeg kan virkelig godt lide mit logo. Jeg tror virkelig, at dette logo vil føre mig langt og vil være en stor succes for min virksomhed. Tak.
logo Tripto
Logo: Tripto
Dato: 20/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende værdi for pengene produkt. Webstedet er meget godt lavet, der er et stort udvalg, selv for den første pris. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af trykningen og farverne.
logo DJ
Logo: DJ
Dato: 17/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har brugt den i et stykke tid nu, men jeg er ikke sikker på, hvor længe den har været i brug, så jeg må vente, til jeg er færdig med den.
logo KIDS HUB
Logo: KIDS HUB
Dato: 14/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med de bestilte produkter og kundeservice, som lytter, reagerer og er meget hjertelig. Jeg anbefaler jeres hjemmeside til alle, jeg kender, uden at tøve.
logo Pars cast
Logo: Pars cast
Dato: 11/09/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Fremragende hjemmeside! Let at bruge, hurtig behandling og modtagelse af produkter og frem for alt fremragende værdi for pengene. Virkelig fantastisk! Tak, jeg vil være i stand til at starte min egen virksomhed!
logo SuperLiga V.I.P
Dato: 08/09/2023
Bemærk:
Dit designwebsted har en bred vifte af designmuligheder. Dine værdifulde råd har hjulpet mig med at forstå de væsentlige punkter, som jeg skal tage hensyn til. Jeg kan virkelig anbefale dit websted.
logo BIMA
Logo: BIMA
Dato: 05/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har til hensigt at fortsætte mere seriøst med dette værktøj til udtrykkelig skabelse testet for nogen tid siden af minimalistisk misundelse OG STADIG Pålidelig i dag ... IDEAL for det valg, der tilbydes af temaer og mulige tilpasninger
logo KIDO
Logo: KIDO
Dato: 02/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg fandt det meget nemt at oprette mine visitkort, og det var også meget nemt at ændre dem. Jeg modtog det hele inden for 4 dage. Jeg er i gang med at oprette et nyt firma og vil helt sikkert kontakte logogenie. Tak og fortsæt med den gode service
logo TECHINDIA
Logo: TECHINDIA
Dato: 30/08/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Rigtig god service og hurtige svar. Jeg havde et problem med en fejl, som jeg havde lavet på mit websted, og de hjalp mig meget hurtigt og venligt! Jeg anbefaler det! Det er så sjovt at lave webstedet med platformen. Mange tak.
logo TECH TRAVEL INSPIRE
Dato: 27/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med webstedet for at skabe et logo, resultatet er perfekt. Jeg kan varmt anbefale det til alle, jeg kender, som har brug for et logo.
logo BONDITEK SYSTEMS
Dato: 24/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Super praktisk side, bare lidt tid til at tilpasse sig og så er det fascinerende at skabe. Det er ærgerligt at man er begrænset i antal linjer. Jeg var i stand til at lave mit logo uden nogen særlig viden, bare brug for en lille idé. Jeg anbefaler
logo KIDO DIAPERS
Logo: KIDO DIAPERS
Dato: 21/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg fik et meget hurtigt svar - jeg lavede endda en anmodning i weekenden, og de ringede mig op, inden weekenden var forbi, og min anmodning blev imødekommet den næste dag.
logo Health
Logo: Health
Dato: 18/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Det eneste, jeg savnede, var at kunne runde op på skriften. Tak for dette værktøj, som er virkelig godt lavet,
logo HEAVEN SON WINE
Dato: 15/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Imponerende, jeg gennemgik et par logodesignwebsteder, og dit var det bedste valg, ikke med hensyn til kvantitet, men kvalitet. Jeg så websteder, der tilbød hundredvis af logoer med ordkunst fra 1990, en fyr med en murske for at repræsentere en murer, en saks for frisøren osv. osv ... I er anderledes og meget bedre.
logo ATN woodworks
Dato: 12/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Dette websted er så nemt at bruge, hvis du selv vil designe noget, og de tilbyder hjælp hele vejen igennem, hvis du har brug for det. Jeg følte mig aldrig presset til at beslutte, hvad jeg skulle gøre.
logo SUMAN
Logo: SUMAN
Dato: 09/08/2023
Bemærk:
Jeg har været kunde i et par år nu og har været meget tilfreds med mine bestillinger af logoer og visitkort, som svarer til det, jeg har bestilt, og inden for en meget god tidsramme. Tak til Logogenie
logo REBWARTILE
Logo: REBWARTILE
Dato: 06/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget enkel og hurtig oprettelse. Mulighederne er alle meget nyttige, du skal bare vælge det sociale netværk, hvor du vil ændre dit billede, og derefter vælger du billedet. Du behøver ikke at ændre størrelsen på noget.
logo GENKIND
Logo: GENKIND
Dato: 03/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Altid glad og tilfreds med mine ordrer hos Logogenie, aldrig skuffet, pakkerne er altid ankommet som forventet, og mine ordrer er altid komplette, meget ren emballage, jeg anbefaler siden.
logo OM Dry cleaners
Dato: 31/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds. Der er mange valgmuligheder med hensyn til design af visitkortene, og priserne er meget gode, og de kom hurtigt og i god stand. Jeg anbefaler dem.
logo Bluebell
Logo: Bluebell
Dato: 28/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Perfekt! Det var nemt at lave et logo og visitkort. Hurtig levering! Så tilfreds fra A til Z.
logo PERIGEE
Logo: PERIGEE
Dato: 25/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med de kreative muligheder, med det, som webstedet har. Det er vigtigt at have mulighed for at ændre, fordi refleksionen fortsætter uophørligt. Tak.
logo The Braid Bar
Dato: 22/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk firma med et brugervenligt websted, hvor du kan bygge dit eget logo. Produktet ser godt ud og blev sendt hurtigt. Jeg vil gøre flere forretninger med dem i fremtiden.
logo FORESTBAGS
Logo: FORESTBAGS
Dato: 19/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg anbefaler Logogenie uden problemer, under min sidste bestilling blev jeg meget godt rådgivet og hjulpet med at skabe mit logo. Holdet har på hjerte at give tilfredshed og realisere et perfekt arbejde. Jeg vil gerne takke teamet
logo Premier
Logo: Premier
Dato: 16/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt et logo og visitkort med afrundede hjørner! Resultatet er fantastisk! Tak til Logogenie-teamet!
logo VSAM TECH
Logo: VSAM TECH
Dato: 13/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Kunde i 10 år nu, altid tilfreds, eftersalgsservice er meget god og forholdet mellem kvalitet og pris er uovertruffen, ikke underligt at de er førende inden for logoer, jeg anbefaler 100%!
logo SAMATIN MEDICAL CENTRE
Dato: 10/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget veludført websted, der giver dig mulighed for at starte fra et udgangspunkt (der er forslag) og foretage ændringer i henhold til dine ønsker. En bred vifte af logovalg... man skal tage sig tid, for basen er godt forsynet. Tak for jeres hjælp!
logo Chohan
Logo: Chohan
Dato: 07/07/2023
Bemærk:
Jeg er meget tilfreds med produkterne og logoerne fra logogenie, hurtig, meget god kvalitet, jeg har allerede bestilt flere gange, jeg har altid været tilfreds, jeg kan kun anbefale dem
logo ELEGENT
Logo: ELEGENT
Dato: 04/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er perfekt... både til et logo og til visitkort. Jeg anbefaler Logogenie til alle.
logo BAGDAT Group
Logo: BAGDAT Group
Dato: 01/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Enkelt, effektivt og en imponerende værdi for pengene! Jeg havde ikke forventet at have alle logoformater så komplette til internetbrug + upåklagelig udskrivning. Tak til LogoGenie
logo A M S BUSINESS
Dato: 28/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Hej, jeres hjemmeside er meget god, nem at bruge, vi fandt det vi havde brug for meget hurtigt, meget tilfreds. Jeg er meget tilfreds med det.
logo AM SUPPLYING UNITED LLC
Dato: 25/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Let at bruge, pålidelig, hurtig levering, bredt udvalg af designs, rimelige priser, interessante biprodukter. Logogenie har været i stand til at udvikle sig ved at opfylde kundernes forventninger. Jeg kan varmt anbefale dem.
logo KB
Logo: KB
Dato: 22/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Et godt produkt og et meget sødt og imødekommende personale. Jeg fik det produkt, jeg bad om, meget hurtigt, det var af den bedste kvalitet, og jeg kan helt klart anbefale firmaet til andre, der ønsker at lave et professionelt logo.
logo DMT Construction, Inc.
Dato: 19/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Kundeservicen var bemærkelsesværdig, opmærksom, lydhør og meget professionel...De formåede at skabe det, jeg ønskede på rekordtid...Bravo Logogenie for kvaliteten af deres grafiske designere.
logo AM Supplying United LLC
Dato: 16/06/2023
Bemærk:
Domæne:
5 stjerner: Jeg kan varmt anbefale: Fremragende - alt gik meget godt. Nej, seriøst, eksemplet, der blev sendt, tog ordene ud af munden på mig!!!! På bare et par ordrer fordelt over mere end et årti, ingen ubehagelige overraskelser.
logo REVITAFUSE IV THERAPY
Dato: 13/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Logogeny er fleksibelt og nemt at bruge, og jeg satte stor pris på muligheden for ændring, som fører til et unikt og tilpasset produkt. Overdragelsen af intellektuelle ejendomsrettigheder er en god aftale
logo CASK
Logo: CASK
Dato: 10/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Hej, jeg værdsatte webstedet, lethed og lydhørhed. Logoet blev modtaget meget hurtigt og er funktionelt. Resten af ordren er stadig at modtage for at placere sig selv. Webstedet er professionelt og jeg anbefaler det uden problemer. Tak.
logo Baghead
Logo: Baghead
Dato: 07/06/2023
Bemærk:
Jeg modtog mine visitkort og mit logo hurtigt, og de var godt pakket ind. De er lige det, jeg bestilte, og gengivelsen er meget flot. De er holdbare og gør et godt indtryk. Jeg vil helt sikkert anbefale dem, når jeg får brug for dem igen.
logo LAND & TITLE DEEP
Dato: 04/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt logoer i mange år, og jeg er virkelig tilfreds med dem. Jeg vil fortsætte med at arbejde med Logogenie i lang tid endnu. Tak
logo REAPER
Logo: REAPER
Dato: 01/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har fået lavet mine visitkort i et stykke tid. Forholdet mellem kvalitet og pris er fremragende, og jeg sætter pris på, at hvis der opstår et lille problem under en bestilling, er teamet meget reaktivt, og svartiden er ultrahurtig, hvilket er meget værdsat... Personligt kan jeg varmt anbefale logogenie...
logo SEVEN SEA STARS
Dato: 29/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er virkelig glad for at have fundet logogeny, det har hjulpet mig meget. Jeg håber at fortsætte med dig til at oprette en hjemmeside og mange andre ting, mange tak.
logo Yogi
Logo: Yogi
Dato: 26/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Dette websted er virkelig godt med hensyn til valget af logoer. Jeg har bestilt fra dette websted i et par år nu, og jeg anbefaler det endda til mine venner og familie.
logo Ship In Shop
Logo: Ship In Shop
Dato: 23/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet.
logo TradeWinners
Logo: TradeWinners
Dato: 20/05/2023
Bemærk:
Domæne: Reklame, medier
God service, god kvalitet. Godt logo, gode visitkort, perfekt funktionel hjemmeside, mange tak til FreeLogoServices.
logo NESHAT TRADERS
Dato: 17/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Alt er perfekt! De er meget nemme at arbejde sammen med og har et stort udvalg af design og kvalitet, og de leverer dem meget hurtigt.
logo PAZAR
Logo: PAZAR
Dato: 14/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Absolut ikke skuffet over kvaliteten af logogenies service, ved det mindste problem søger de den bedste løsning for at tilfredsstille kunden.Jeg kan varmt anbefale dette firma.
logo Mangilal rajesh kumar
Dato: 11/05/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Hej, jeg giver 5 stjerner, fordi min ordre er TOP, tak! Jeg modtog mit logo i ZIP-format, og jeg bestilte også visitkort, perfekt resultat! Jeg er virkelig tilfreds.
logo ANIMA LADIES MESS
Dato: 08/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Værdi for pengene er fremragende, og du kan altid få online hjælp. Meget lydhør. Leveringstider er respekteret. Intet at sige. meget godt.
logo
Logo:
Dato: 05/05/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Jeg laver smukke visitkort med mit brugerdefinerede logo, jeg er glad, fordi modellen er gemt på min Logogenie-konto, så snart mit lager er opbrugt, bestiller jeg nemt
1 2 3 4
x