Kundefeedback

logo ACCOUNTING
Logo: ACCOUNTING
Dato: 14/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er altid en fornøjelse at bestille hos Logogenie... Produktets valg og kvalitet, den rettidige levering, den nemme bestilling og betaling på hjemmesiden osv... Alt er perfekt! Og resultatet gør altid sin virkning... Tak for alt
logo ALL
Logo: ALL
Dato: 11/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget god software til at skabe logoer, nem at bruge og kan tilpasses. Og meget god kundeservice! Tak logogenie
logo BABEFASH
Logo: BABEFASH
Dato: 08/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er et site, der er eksemplarisk, med produkter, der giver meget for pengene, og en kundeservice, der er opmærksom, omsorgsfuld og frem for alt menneskelig! Jeg anbefaler det 200%.
logo Millionare
Logo: Millionare
Dato: 05/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er ny kunde hos Logogenie, og jeg kan sige, at jeg var meget tilfreds. Jeg leder efter et godt firma, meget god kundeservice og jeg har ingen ord at sige, det er fantastisk og det er meget sjældent at se virksomheder som den slags.
logo KAMAL VISA & IMMIGRATION CANADA
Dato: 02/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Perfekt site til nemt at skabe dit logo i fremragende kvalitet. Jeg satte også stor pris på den støtte og rådgivning, jeg fik, så jeg kunne ændre mit logo som jeg ønskede. TOP service, bravo og tak
logo SIVA GRAPHICS
Dato: 30/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med min bestilling af kort og logoer, som ankom meget hurtigt. De er smukke og af meget god kvalitet, præcis som jeg ønskede. Tak.
logo SUMIT SHORTS
Logo: SUMIT SHORTS
Dato: 27/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Alt er upåklageligt, for min nye virksomhed fik jeg lavet flere ting, logo, visitkort. Alt er lige som jeg forventede.Tak, Logogenie!
logo INFINITY
Logo: INFINITY
Dato: 24/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget interessant gengivelse. Jeg er en nybegynder på dette område, jeg vil se mine venners reaktioner. Oprettelsessoftwaren er godt leveret, let at bruge, det er et godt arbejde!
logo Saiblajai
Logo: Saiblajai
Dato: 21/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte visitkort: upåklagelig kvalitet, trykt præcis som jeg ønskede. leveringstider blev overholdt. meget tilfreds.
logo MAS
Logo: MAS
Dato: 18/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg må indrømme, at dit websted er fantastisk og meget let at håndtere, selv for nye brugere, tak for din service og din kreativitet. Bare en ting, hvis du kan revidere prisen for en fuld pakke, ville det være vidunderligt, da det er dyrt for nye og små virksomheder, som jeg tror er din største rækkevidde.
logo INDIAN
Logo: INDIAN
Dato: 15/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er ikke min første ordre... og i årevis har jeg været mere end tilfreds. Alle mine logoer er virkelig fremragende.
logo ABDOUL KABIROU DIALLO
Dato: 12/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Hurtighed, originalitet, fleksibilitet..... alt er der for at få succes med ethvert projekt. Virkelig ikke skuffet!!!! Jeg anbefaler ham stærkt. Vi ses snart til flere logodesigns.
logo Hind
Logo: Hind
Dato: 09/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogeny gjorde det muligt for mig at finde og udvikle det logo, jeg havde brug for til mit statsråd. Det var meget nemt at få de nødvendige formater, og jeg kunne bruge logoet i vores markedsføringsmateriale.
logo KRIVISH
Logo: KRIVISH
Dato: 06/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Kvaliteten er fremragende, og gengivelsen er perfekt. Efter flere ordrer på dette websted fortsætter jeg med at bruge det og anbefaler det oprigtigt.
logo Fitness Billionaires
Dato: 03/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget dejlig oplevelse, jeg kunne skabe mit logo pro så enkel, intuitiv og godt tilpasset min egen fantasi, der er også mulighed for ændring og købe rettighederne til eksklusivitet, kort sagt c Super i forhold til flere logo sites, at g konsulteret, samt leveringen er meget god kvalitet, jeg varmt anbefale det.
logo DEUTSCH IST EINFACH
Dato: 29/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Tillykke, jeg bestilte et logo og visitkort, som ankom inden den annoncerede frist. Kvaliteten var god og prisen var god, og opkaldet fra DTP-afdelingen for at hjælpe mig med mit projekt var meget professionelt. Jeg kan varmt anbefale
logo POINT
Logo: POINT
Dato: 26/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med resultatet af mit logo, flot design. Tilpasningen af logoskabelonerne er nem. Jeg anbefaler Logogenie.
logo Krithi Skin Clinic
Dato: 23/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med mine ordrer (visitkort og logoer). Første ordre for mig og ikke skuffet. Logogenie holder alle sine løfter.
logo G.M.L
Logo: G.M.L
Dato: 20/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Enkelt, godt udført, modtog logoet i et par sekunder efter betaling, og det undgik mig at tage en grafisk designer for en pakke på 250 €, hvilket ville have været en for stor investering for min lille virksomhed
logo THE WEIHL FAMILY
Dato: 17/02/2024
Bemærk:
Domæne:
logogenie.fr er langt det bedste værktøj til oprettelse af logoer, som vi har oplevet. Resultatet er professionelt og pænt, som man kan forvente af en grafisk designer. Bravo for dette smukke værktøj og denne smukke service.
logo Confecciones SM
Dato: 14/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har lige modtaget logoet til min virksomhed, og jeg er vild med det! Processen var så nem! Jeg vil varmt anbefale dette firma! Tak til Logogenie!!!!
logo TAKKI.TA
Logo: TAKKI.TA
Dato: 11/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er anden gang, jeg bruger deres tjenester til visitkort og et logo, og begge gange har jeg været meget tilfreds med resultatet, men også med den hurtige levering.
logo SOLAR
Logo: SOLAR
Dato: 08/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Fremragende service, meget hurtig og meget menneskelig. De er altid klar til at hjælpe os, hvis vi har brug for hjælp, og altid klar til at hjælpe os, hvis vi mangler noget. Ser frem til at gøre at gøre med dig længe. :)
logo DRAGONS
Logo: DRAGONS
Dato: 05/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er hurtig og økonomisk, webstedet er intuitivt og husker tidligere ordrer og giver forslag og rådgivning til fordelagtige priser. Kan varmt anbefales. Tak til Logogenie
logo GOBIL
Logo: GOBIL
Dato: 02/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Hej, jeg var i stand til at lave visitkort hurtigt nok, jeg venter på at modtage dem. Det er på Logogenie, at jeg fandt det mest passende logovalg til min aktivitet og mine forventninger.
logo Sanak Nayak
Dato: 30/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har prøvet andre websteder til at skabe logoer til mine 3 virksomheder, og jeg kommer altid til logogenie, fordi jeg synes, at de giver mig det, jeg ønsker, hurtigere end de andre; systemet er enkelt og effektivt. Fantastisk hver gang!
logo Kushma polyclinic
Dato: 27/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Siden er nem at bruge, meget overskuelig, god kundeservice og kvalitetsprodukter med hurtig levering. Jeg er MEGET tilfreds med deres tjenester og deres websted og vil varmt anbefale det til alle, der leder efter logoer, visitkort eller reklameartikler.
logo Wild de Tour
Logo: Wild de Tour
Dato: 24/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Alle mine ordre og smukke, jeg elsker det og især god kvalitet og billig, hvis jeg skulle udskrive mig selv mellem smukke papir og patroner og jeg er ikke sikker på, at gengivelsen er så smuk. Tak
logo UBHS
Logo: UBHS
Dato: 21/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Super site, af alle de testede sites er det virkelig enkelt og effektivt! Jeg oprettede et logo og modtog i nogle klik logoet på en meget komplet fil! Kvalitets-prisforholdet er meget godt. Jeg anbefaler dette websted med lukkede øjne!
logo THE
Logo: THE
Dato: 18/01/2024
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Jeg er meget tilfreds, visitkort og flyers modtog jeg præcis som jeg havde redigeret dem, i meget god stand, meget god kvalitet, leveringen ankom før den forventede dato og var meget godt pakket.Jeg anbefaler det til alle mine forretningsforbindelser.
logo Citrus
Logo: Citrus
Dato: 15/01/2024
Bemærk:
Logogeny er fantastisk, jeg er ikke særlig god til sociale medier osv. osv. Jeg føler mig som om jeg bad en ven om hjælp med den venlige måde, hvorpå alle spørgsmål bliver besvaret, hvilket er så vigtigt for en nybegynder som mig.
logo SIMPLE SATISH
Dato: 12/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Bestilte 500 visitkort. Perfekt i overensstemmelse med ordren og forventningerne. Flot gengivelse. God kvalitet karton. Leveringen var hurtig, endda hurtigere end forventet, hvilket er perfekt. Meget tilfreds. Tak til hele holdet.
logo Kelopatra
Logo: Kelopatra
Dato: 09/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt et logo og modtaget fakturaen samt brochurer til forskellige medier (print, sociale netværk, web, skiltning).Jeg har indtil videre brugt weblogoet til en faktura, en r-s brochure til Instagram og vil forsøge at lancere tekstiltryk/graveringer.
logo LITTLE
Logo: LITTLE
Dato: 06/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg var meget tilfreds med Logogenies tjenester. Logoet var perfekt til min vision. Jeg vil anbefale alle mine kolleger at bruge jeres hjemmeside. Jeg er meget tilfreds med mit logo og vil helt sikkert bruge det i fremtiden.
logo Bull Vs Bear
Dato: 03/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg var meget tilfreds med produktets kvalitet og leveringstiden. Da jeg havde begået en fejl i mængden, fik jeg en kreditnota tilsendt. Virkelig meget korrekt !!!!!!!!
logo RESTROMANAGEMENT
Dato: 31/12/2023
Bemærk:
Kort af god kvalitet. Et meget stort udvalg af kort- og logodesigns og et interaktivt websted. Fremragende eftersalgsservice, høflig og meget imødekommende.
logo IND HISTO HUB
Dato: 28/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Visitkortene er upåklagelige og af god kvalitet. Ingen bekymringer om indramning eller udskrivning, de kort, jeg har modtaget, er upåklagelige! For en 1. ordre er jeg helt tilfreds!
logo JS ACCOUNTANTS
Dato: 25/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Dit websted er meget godt lavet og meget nemt at bruge! Jeg er ny inden for logodesign, og jeg fandt ud af, at jeg lavede mit logo meget hurtigt og som jeg ønskede det. Bravo
logo CEROTO CERAMIC
Dato: 22/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet, og jeg vil anbefale det til alle, der ønsker at købe det.
logo Sayzaa
Logo: Sayzaa
Dato: 19/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Virkelig nemt, da jeg har været i gang med at tænke i min hjerne! Jeg skulle være kommet her før! Tak til jer alle sammen. Jeg er meget imponeret over dette flotte logo, der repræsenterer mig så godt!
logo SNUG
Logo: SNUG
Dato: 16/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Produkter af god kvalitet, god ergonomi i værktøjerne til at skabe visitkort, logoer... Produkter modtaget hurtigt. god eftersalgsservice Jeg anbefaler virkelig.
logo THE ROYAL INFOTECH
Dato: 13/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte forskellige ting, og jeg blev altid positivt overrasket over prisen (ofte kampagner). Hurtigheden af forsendelsen, emballagen godt gjort, jeg anbefaler det til mine venner.
logo The Royal Infotech
Dato: 10/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg skabte mit logo på mindre end 10 minutter. Der tilbydes mange valgmuligheder af logoer: alle finder deres konto. Fremragende kvalitet / prisforhold. Jeg kan varmt anbefale det.
logo HMP CONSULTANTS
Dato: 07/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af arbejdet og prisen. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af arbejdet og prisen.
logo WOS BATTALION
Dato: 04/12/2023
Bemærk:
Meget god oplevelse og håndtering. Meget intuitivt og behageligt værktøj. Jeg ville gerne have haft mulighed for at foretage ændringer ved hjælp af geometriske former.
logo JOB
Logo: JOB
Dato: 01/12/2023
Bemærk:
Domæne: Reklame, medier
En fantastisk gruppe samvittighedsfulde mennesker, der arbejder for Logogenie! Jeg havde et lille problem med layoutet af mit logo, og kundeservicemedarbejderne var hurtige til at reagere og løse problemet! Perfekt! Tak
logo Art Market Makers
Dato: 28/11/2023
Bemærk:
Logogeny er let at bruge til at skabe et logo. Når du har fundet et logo, har webstedet mange marketingprodukter og idéer, der kan hjælpe med at opbygge virksomhedens brand. Tak!
logo SPIDER
Logo: SPIDER
Dato: 25/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har altid været tilfreds med alle ordrer afgivet hos Logogenie og har været kunde i flere år, så jeg anbefaler dem uden spænding
logo Tesla
Logo: Tesla
Dato: 22/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg fandt et stort panel af logoer, der var lige så smukke som hinanden. logogenie gjorde det muligt for mig at lave et godt logo, og det nemt og hurtigt. Jeg kan lide det.
logo JKM
Logo: JKM
Dato: 19/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk hjemmeside, fantastisk at arbejde med, super professionel. Jeg har arbejdet med andre hjemmesidebyggetjenester, og Logogenie overgik alle de andre - og overgik langt mine forventninger.
1 2 3 4 5
x