Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Mad, catering, ernæring
Opret et Mad, catering, ernæring-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Mad, catering, ernæring-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Mad, catering, ernæring-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Mad, catering, ernæring). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Mad, catering, ernæring-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Mad, catering, ernæring logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

RESTROMANAGEMENT
« Kort af god kvalitet. Et meget stort udvalg af kort- og logodesigns og et interaktivt websted. Fremragende eftersalgsservice, høflig og meget imødekommende. »
Star
« Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet. »
Blacky Coffee
« Jeg var meget tilfreds. Valget af det logo, jeg har lavet til min virksomhed, betyder meget for min søster og mig. En stor tak til dig. Godt arbejde. »
ACCOUNTING
« Det er altid en fornøjelse at bestille hos Logogenie... Produktets valg og kvalitet, den rettidige levering, den nemme bestilling og betaling på hjemmesiden osv... Alt er perfekt! Og resultatet gør altid sin virkning... Tak for alt »
ALL
« Meget god software til at skabe logoer, nem at bruge og kan tilpasses. Og meget god kundeservice! Tak logogenie »
BABEFASH
« Logogenie er et site, der er eksemplarisk, med produkter, der giver meget for pengene, og en kundeservice, der er opmærksom, omsorgsfuld og frem for alt menneskelig! Jeg anbefaler det 200%. »
x