Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Design, foto, video
Opret et Design, foto, video-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Design, foto, video-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Design, foto, video-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Design, foto, video). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Design, foto, video-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Design, foto, video logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

Manish
« Tillykke til dig, fordi du giver os mulighed for at producere kvalitetslogoer fra mange skabeloner. Grænsefladen er godt designet. Med hensyn til udviklingen vil jeg foreslå, at du kan duplikere hele eller en del af det valgte element på samme side for at arbejde med grafiske eller farvevarianter, der gør det muligt at sammenligne mellem logoer. »
Star
« Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet. »
Kimzon Tv
« Jeg er helt bluffet over at have været i stand til at skabe et så æstetisk logo med så stor lethed, som netop svarer til den betydning, jeg ønskede at give min forening. Jeg kan varmt anbefale Logo Génie's tjenester for alle de muligheder, de tilbyder, og det virkelig professionelle kvalitetsresultat. »
Kimzon Tv
« Meget tilfreds med tjenesterne, valgmulighederne, hastigheden, seriøsiteten, de meget interessante priser, jeg er en nybegynder, det hjælper uden tvivl, og jeg tøver ikke med at reklamere for mine venner, der har brug for at skabe et logo. »
GAME RENT
« Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet. »
J.S
« Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig »