Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Design, foto, video
Opret et Design, foto, video-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Design, foto, video-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Design, foto, video-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Design, foto, video). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Design, foto, video-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Design, foto, video logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

Viral
« Hurtighed, kvalitet og gode priser! Jeg har brugt Logogenies tjenester siden 2013 til at udvikle min virksomheds kommunikation, og jeg er meget tilfreds. »
SUMAN
« Jeg har været kunde i et par år nu og har været meget tilfreds med mine bestillinger af logoer og visitkort, som svarer til det, jeg har bestilt, og inden for en meget god tidsramme. Tak til Logogenie »
SADY EDITZZ
« Dejlig oplevelse med at skabe mit logo, nemme at bruge funktioner, en rig forslagsbase, og jeg kunne uploade mit logo i alle nyttige formater. »
Manish
« Tillykke til dig, fordi du giver os mulighed for at producere kvalitetslogoer fra mange skabeloner. Grænsefladen er godt designet. Med hensyn til udviklingen vil jeg foreslå, at du kan duplikere hele eller en del af det valgte element på samme side for at arbejde med grafiske eller farvevarianter, der gør det muligt at sammenligne mellem logoer. »
Star
« Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet. »
Kimzon Tv
« Jeg er helt bluffet over at have været i stand til at skabe et så æstetisk logo med så stor lethed, som netop svarer til den betydning, jeg ønskede at give min forening. Jeg kan varmt anbefale Logo Génie's tjenester for alle de muligheder, de tilbyder, og det virkelig professionelle kvalitetsresultat. »
x