Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: IT, højteknologi, netværksarbejde
Opret et IT, højteknologi, netværksarbejde-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit IT, højteknologi, netværksarbejde-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit IT, højteknologi, netværksarbejde-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : IT, højteknologi, netværksarbejde). Vælg det ikon, der passer bedst til dit IT, højteknologi, netværksarbejde-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit IT, højteknologi, netværksarbejde logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

Viral
« Hurtighed, kvalitet og gode priser! Jeg har brugt Logogenies tjenester siden 2013 til at udvikle min virksomheds kommunikation, og jeg er meget tilfreds. »
J.S
« Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig »
Technology Top
« Jeg er glad for at have opdaget Logogenie, de tilbyder mange muligheder, der passer til vores smag. Vi kan foretage ændringer, og downloadingen er hurtig og professionel. Jeg er meget tilfreds med tjenesten. »
Star
« Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet. »
Cadam
« Intuitiv platform, meget nem at bruge, kvalitetsvalg. Jeg var i stand til at lave et logo, som jeg elsker :) Og til en meget rimelig pris. »
Surbhi
« Kundeservicen er fantastisk, de hjælper dig, hvis du har nogen form for problemer, og de er hurtige i det. Jeg kan 100% anbefale denne app til små og mellemstore virksomhedsejere som mig selv. Stort udvalg af logoer »
x