Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Bogstaver A-Z
Opret et Bogstaver A-Z-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Bogstaver A-Z-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Bogstaver A-Z-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Bogstaver A-Z). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Bogstaver A-Z-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Bogstaver A-Z logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

BALI
« Meget godt websted, der tilbyder kvalitetsprodukter. Et stort plus: kundeservice er lydhør og bestræber sig på at give kunden fuld tilfredshed. Jeg anbefaler det! »
SM SHREE GROUP
« Meget god præsentation af logoerne. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af logoet og den service, jeg har modtaget. »
Saliamusala
« Platformen er enkel og brugervenlig. Resultatet er fremragende, og prisen trodser enhver konkurrence i forhold til en professionel grafisk designer via den klassiske kommercielle vej. Jeg har gemt din side som en af mine favoritter! »
DAILY
« Som altid er jeg helt tilfreds med min ordre. Jeg kunne virkelig godt lide min overraskelse, farverne er perfekte, og trykket er helt i topklasse! »
GAME RENT
« Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet. »
J.S
« Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig »