Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Bogstaver A-Z
Opret et Bogstaver A-Z-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Bogstaver A-Z-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Bogstaver A-Z-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Bogstaver A-Z). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Bogstaver A-Z-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Bogstaver A-Z logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

THE
« Jeg er meget tilfreds, visitkort og flyers modtog jeg præcis som jeg havde redigeret dem, i meget god stand, meget god kvalitet, leveringen ankom før den forventede dato og var meget godt pakket.Jeg anbefaler det til alle mine forretningsforbindelser. »
Vaas
« Jeg er meget tilfreds med værktøjet til at generere logoerne. Jeg kunne prøve flere før jeg besluttede mig, og jeg er meget tilfreds med resultaterne, de forskellige filer, som jeg har modtaget til sociale netværk og udskrivning.Tak :) »
Pars cast
« Fremragende hjemmeside! Let at bruge, hurtig behandling og modtagelse af produkter og frem for alt fremragende værdi for pengene. Virkelig fantastisk! Tak, jeg vil være i stand til at starte min egen virksomhed! »
TECHINDIA
« Rigtig god service og hurtige svar. Jeg havde et problem med en fejl, som jeg havde lavet på mit websted, og de hjalp mig meget hurtigt og venligt! Jeg anbefaler det! Det er så sjovt at lave webstedet med platformen. Mange tak. »
Mangilal rajesh kumar
« Hej, jeg giver 5 stjerner, fordi min ordre er TOP, tak! Jeg modtog mit logo i ZIP-format, og jeg bestilte også visitkort, perfekt resultat! Jeg er virkelig tilfreds. »
BALI
« Meget godt websted, der tilbyder kvalitetsprodukter. Et stort plus: kundeservice er lydhør og bestræber sig på at give kunden fuld tilfredshed. Jeg anbefaler det! »
x