Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Landbrug, miljø
Opret et Landbrug, miljø-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Landbrug, miljø-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Landbrug, miljø-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Landbrug, miljø). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Landbrug, miljø-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Landbrug, miljø logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

CALM_RACCO0N
« Som uafhængig ejendomsmægler er tidsbesparelsen meget vigtig. Med Logogenie har jeg fundet en hurtig og pålidelig partner til mine ordrer og leverancer, og jeg anbefaler Logogenie. »
Surbhi
« Kundeservicen er fantastisk, de hjælper dig, hvis du har nogen form for problemer, og de er hurtige i det. Jeg kan 100% anbefale denne app til små og mellemstore virksomhedsejere som mig selv. Stort udvalg af logoer »
SUNNY
« Supporten løste mit problem på meget kort tid, og vores websted så igen professionelt ud. Kan kun anbefale Logogenie »
JOB
« En fantastisk gruppe samvittighedsfulde mennesker, der arbejder for Logogenie! Jeg havde et lille problem med layoutet af mit logo, og kundeservicemedarbejderne var hurtige til at reagere og løse problemet! Perfekt! Tak »
Art Market Makers
« Logogeny er let at bruge til at skabe et logo. Når du har fundet et logo, har webstedet mange marketingprodukter og idéer, der kan hjælpe med at opbygge virksomhedens brand. Tak! »
SPIDER
« Jeg har altid været tilfreds med alle ordrer afgivet hos Logogenie og har været kunde i flere år, så jeg anbefaler dem uden spænding »
x