Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Logo design: Transport, mekanik
Opret et Transport, mekanik-logo på blot et par minutter takket være Logogenies logoskaber. Når du opretter dit Transport, mekanik-logo, kan du vælge mellem en række logo-ikoner og skrifttyper (firmanavn, slogan...)

Skab dit Transport, mekanik-logo i tre nemme trin!


Strin 1 : Indtast dit firmanavn (dit firmanavn vises ved siden af det valgte ikon).

Strg 2 : Vælg dit ikon. Du vil kunne vælge mellem et stort udvalg af ikoner filtreret efter virksomhedsdomæne (ex : Transport, mekanik). Vælg det ikon, der passer bedst til dit Transport, mekanik-logo.

Stræk 3 : Sidst, men ikke mindst, skal du vælge dit finish touch. I løbet af det 3. trin kan du vælge mellem en række effekter (glanseffekter, drop shadows osv...), som du anvender på dit logodesign. Disse effekter giver dig mulighed for at tilpasse dit logo fuldt ud og tilføje en ekstra stilfuld effekt.

Du kan også ændre farverne på dit ikon ved at bruge farveplukkerværktøjet. Hver del af dit ikon kan ændres for at gøre din logosammensætning så unik og original som muligt.

Effekter som : Drop shadows, overtoninger, glødeffekter... giver dit Transport, mekanik logo mere volumen.

Kundeudtalelser & logo generator designs

Hoshman Chevrolet
« Meget flot opdagelse af dit websted, effektiv til hurtigt at realisere et flot logo, uden dikkedarer. Meget tilfreds, men jeg venter på visitkortene for at bekræfte min mening! »
Star
« Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet. »
N9N
« Fra designsoftware til mit visitkort til andre brandingmaterialer var Logogenies erfaring simpelthen fantastisk. Jeg har lige fået mit visitkort leveret, og det ser virkelig professionelt og godt ud. »
W ONLINE SHOP
« et sjovt og enkelt websted. Der er mange valgmuligheder. Der mangler skriftlighed efter min smag. Servicen for information er i top jeg har altid fået svar på mine spørgsmål pr. mail i dag. »
GAME RENT
« Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet. »
J.S
« Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig »