Gode tilbud tilpasset dine behov

Standardlogopakke
Alt, hvad du har brug for til din virksomhed! Logopakken indeholder filformater i høj opløsning (JPG, PNG, PDF). Perfekt til at skabe visitkort, dit websted, tøj, skilte og meget mere;
HD Web & Udskriv filformater
JPG, PNG, PDF, SVG-filformater
Gennemsigtige filformater
Personaliseret kundeservice
Ekstra muligheder:
Vektorformater: 12.00€
Få vektorfilformater (SVG, PDF) af dit logo, disse filer kan redigeres med programmer som Adobe Illustrator og Photoshop. Disse filer i høj opløsning anbefales til markedsføring og trykning.
Formater til sociale netværk: 6.00€
Filformater i perfekt størrelse af dit logo til dine profilsider på sociale netværk. Denne mulighed er praktisk, da du ikke selv behøver at ændre størrelsen på dit logo til de nødvendige størrelser til dine sider på de sociale netværk.
Faktura-skabeloner: 5.00€
Få faktura-skabeloner med dit logo i Word- og Excel-format. Denne mulighed indeholder 6 forskellige faktura-skabeloner, der er perfekte til at generere fakturaer til dine kunder.
Skabeloner til e-mail-signaturer : 5.00€
Få 6 forskellige skabeloner til e-mail-signaturer med dit logo og dine oplysninger i JPG-format. Integrer nemt din e-mail-signatur på Gmail, Outlook, Yahoo, Thunderbird...
Ubegrænsede ændringer: 6.00€
Du kan foretage så mange ændringer af dit logo, som du vil: layout, farver, skrifttyper og symboler. Denne mulighed er meget praktisk, da du måske skal foretage justeringer af dit logo senere i forbindelse med markedsføring & trykning.
Sort & Hvid Formater: 6.00€
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Eksklusiv mulighed: 120.00€
Denne mulighed giver dig eksklusive rettigheder til dit logo! Du vil modtage en underskrevet kontrakt om ophavsret, og dit logo vil også blive fjernet permanent fra vores websted. (Registrering er ikke inkluderet).

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg udskrive visitkort med mit logo?
Ja, du kan udskrive visitkort med dit logo ved hjælp af de HD-udskriftsfiler, der findes i mappen "Print" i din logopakke. Vi anbefaler på det kraftigste, at du køber Vector-indstillingen, som indeholder vektor SVG & PDF-filer af dit logo til udskrivning i høj kvalitet.
Kan jeg bruge mit logo på mine sociale netværkssider?
Ja, du kan købe muligheden for sociale netværk, som giver dig alle de filer, du har brug for til dine sociale netværkssider. Der vil blive leveret tilpassede formater af dit logo til dine profilbilleder og sideomslag. Muligheden er tilgængelig på check out-siden og brugerkontoen.
Bliver mit logo fjernet fra webstedet, hvis jeg køber den "eksklusive" mulighed? 
Ja, hvis du køber den "Eksklusive" mulighed, vil dit ikon blive fjernet fra vores websted. Du vil også modtage en underskrevet kontrakt med en aftale om ophavsret. Mulighed tilgængelig på check out-siden eller brugerkonto. 
Kan jeg redigere mit logo, efter at jeg har købt det?
Ja, du kan købe muligheden for ubegrænsede modifikationer. Du vil kunne foretage ubegrænsede ændringer af dit logo. Meget praktisk, hvis du har brug for at designe forskellige formater. Muligheden er tilgængelig på check out-siden eller på brugerkontoen.
Er betalingen en engangsbetaling, eller skal jeg betale igen?
Nej, når du først har foretaget din betaling, er der ingen tilbagevendende betalinger. Du kan bruge dit logo, som du vil.
Kan jeg bruge mit logo på mit websted?
Ja, det anbefales at bruge filerne i mappen "Web" i din logopakke. Du har alle de formater, du har brug for til at integrere dit logo på dit websted.
x