logo maker

En logoværktøj, der er tilpasset dine behov

Vil du starte din egen virksomhed? Prøv vores logoskaber, og design dit logo online. Vores logodesignservice er hurtig og nem at bruge. Prøv vores logoværktøj i dag, og skab dit logo på få minutter.
Opret et logo med vores logoskaber nu
Vælg din branche fra listen nedenfor

Kundeudtalelser & logo generator designs

Royite
« Let at bruge softwaren, og da jeg ikke er grafiker, havde jeg ingen problemer med at tilpasse logoet, tværtimod! Og, kirsebær på kagen: Jeg fandt min lykke meget hurtigt i de foreslåede modeller, vi kan sige en grafisk kærlighed ved første blik! »
SAKUN JEWELLER
« Jeg er meget tilfreds med de produkter, der tilbydes af logogenie, både med hensyn til deres brugervenlighed, deres uendelige muligheder og personalets service! De lytter altid til mig og gør alt, hvad de kan, for at gøre det umulige muligt! Tusind tak! »
SRI CHAITHANYA
« Meget værdi for pengene. Let at bruge med en bred vifte af ideer til at lave visitkort og logoer. Forsendelsesmetoden er hurtig. Emballageboksen til forsendelsen er solid og nyttig.Tak for din seriøsitet. :) »
ACCOUNTING
« Det er altid en fornøjelse at bestille hos Logogenie... Produktets valg og kvalitet, den rettidige levering, den nemme bestilling og betaling på hjemmesiden osv... Alt er perfekt! Og resultatet gør altid sin virkning... Tak for alt »
ALL
« Meget god software til at skabe logoer, nem at bruge og kan tilpasses. Og meget god kundeservice! Tak logogenie »
BABEFASH
« Logogenie er et site, der er eksemplarisk, med produkter, der giver meget for pengene, og en kundeservice, der er opmærksom, omsorgsfuld og frem for alt menneskelig! Jeg anbefaler det 200%. »
Begynd at designe dit logo
Opret dit logo på fem minutter
Det har aldrig været så nemt at skabe et logo. Ved hjælp af vores logoskaber kan du selv skabe dit logo i 3 nemme og hurtige trin.

Vores logoskaber har for nylig gennemgået store opgraderinger, som omfatter nye online designværktøjer, et bredt udvalg af kvalitetslogo icônes og flere muligheder. Du får mere for pengene, når du downloader dine HD-grafikfiler!

Disse muligheder omfatter en pakke til sociale netværk med alt, hvad du har brug for til at brande dine Facebook-, Twitter-, Instagram... profiler, ubegrænsede ændringer, som gør det muligt for dig at skabe forskellige logoformater, som du har brug for til din branding uden ekstra omkostninger. Den sort/hvide mulighed for specifique elementer som 3D-print, virksomhedsstempler og meget mere.

Prøv vores online logoskaber, og design dit logo på under 5 minutter.
1. Indtast dine virksomhedsoplysninger

Indtast først dit firmanavn og slogan. Vælg din branche, og lad logoskaberen gøre resten.

2. Vælg en logoskabelon

Det næste skridt er at vælge en logoskabelon. Takket være logoskaberens algoritmer vil du kunne vælge mellem hundredvis af kvalitetslogoer, der er lavet til dig.

3. Vis et eksempel og download dit logo

Når du er færdig med at tilpasse dit logo med logomageren, vil du være i stand til at se en forhåndsvisning, og hvis du er tilfreds med det, kan du downloade HD-filerne.
logo maker tool
Ekstra muligheder:
Vektorformater:
Få vektorfilformater (SVG, PDF) af dit logo, disse filer kan redigeres med programmer som Adobe Illustrator og Photoshop. Disse filer i høj opløsning anbefales til markedsføring og trykning.
Formater til sociale netværk:
Filformater i perfekt størrelse af dit logo til dine profilsider på sociale netværk. Denne mulighed er praktisk, da du ikke selv behøver at ændre størrelsen på dit logo til de nødvendige størrelser til dine sider på de sociale netværk.
Ubegrænsede ændringer:
Du kan foretage så mange ændringer af dit logo, som du vil: layout, farver, skrifttyper og symboler. Denne mulighed er meget praktisk, da du måske skal foretage justeringer af dit logo senere i forbindelse med markedsføring & trykning.
Sort & Hvid Formater:
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Eksklusiv mulighed:
Denne mulighed giver dig eksklusive rettigheder til dit logo! Du vil modtage en underskrevet kontrakt om ophavsret, og dit logo vil også blive fjernet permanent fra vores websted. (Registrering er ikke inkluderet).
Personaliseret kundeservice
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Prøv vores logoskaber nu
x