Kundefeedback

logo FREON
Logo: FREON
Dato: 04/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Tak !!!! Gode priser, super simpelt, og god professionel hjælp pr. telefon! Meget intuitive værktøjer til oprettelse af logo og visitkort. Tak logogenie
logo Royale
Logo: Royale
Dato: 01/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Top! Jeg bestilte visitkort og frimærker. Jeg bestilte visitkort og frimærker, og de blev leveret hurtigt, intet at klage over. Jeg anbefaler dette websted og vil fortsætte med at gøre det.
logo BALI
Logo: BALI
Dato: 29/01/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Meget godt websted, der tilbyder kvalitetsprodukter. Et stort plus: kundeservice er lydhør og bestræber sig på at give kunden fuld tilfredshed. Jeg anbefaler det!
logo Minapur
Logo: Minapur
Dato: 26/01/2023
Bemærk:
Fremragende og nem at bruge. Jeg skabte mit nye firmalogo på omkring ti minutter og har modtaget mange forskellige versioner, fra fuld størrelse til ico og favicon.Fantastisk service.
logo OSTLER FARMS INC
Dato: 23/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget stort udvalg af produkter, modeller, grafik,...og nem udførelse til egne visitkort. Desuden meget hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale det.
logo Hoshman Chevrolet
Dato: 20/01/2023
Bemærk:
Meget flot opdagelse af dit websted, effektiv til hurtigt at realisere et flot logo, uden dikkedarer. Meget tilfreds, men jeg venter på visitkortene for at bekræfte min mening!
logo AVYAAN
Logo: AVYAAN
Dato: 17/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende hjemmeside, let at bruge, meget professionel og af god kvalitet.rimelige priser og hurtig levering.Renderingen er fantastisk og oprettelsen er let, jeg er meget tilfreds!Jeg anbefaler jer 100%!
logo Technology Top
Dato: 14/01/2023
Bemærk:
Jeg er glad for at have opdaget Logogenie, de tilbyder mange muligheder, der passer til vores smag. Vi kan foretage ændringer, og downloadingen er hurtig og professionel. Jeg er meget tilfreds med tjenesten.
logo Hoshman
Logo: Hoshman
Dato: 11/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produkterne.
logo SM SHREE GROUP
Dato: 08/01/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Meget god præsentation af logoerne. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af logoet og den service, jeg har modtaget.
logo AZ
Logo: AZ
Dato: 05/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Produktet er det, jeg købte, leveret til tiden, der er tonsvis af kuponkoder, logoskabelsessystemet er fantastisk
logo ARC Painting
Logo: ARC Painting
Dato: 02/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Visitkortene var præcis, som jeg ønskede, og leveringen var meget hurtig. Leveringen var meget hurtig, og systemet til oprettelse af logoer er virkelig godt.
logo Manish
Logo: Manish
Dato: 30/12/2022
Bemærk:
Tillykke til dig, fordi du giver os mulighed for at producere kvalitetslogoer fra mange skabeloner. Grænsefladen er godt designet. Med hensyn til udviklingen vil jeg foreslå, at du kan duplikere hele eller en del af det valgte element på samme side for at arbejde med grafiske eller farvevarianter, der gør det muligt at sammenligne mellem logoer.
logo Saliamusala
Logo: Saliamusala
Dato: 27/12/2022
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Platformen er enkel og brugervenlig. Resultatet er fremragende, og prisen trodser enhver konkurrence i forhold til en professionel grafisk designer via den klassiske kommercielle vej. Jeg har gemt din side som en af mine favoritter!
logo SKP
Logo: SKP
Dato: 24/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Meget god forståelse, hurtig, effektiv, meget behagelig modtagelse og en meget god udveksling.model lavet som ønsket.virkelig upåklagelig.mange tak.
logo Unorail
Logo: Unorail
Dato: 21/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Din service er virkelig af høj kvalitet. Den kombinerer stor brugervenlighed med begrænsede, men tilstrækkelige ændringsmuligheder. Og prisen er overkommelig. Tak.
logo Cadam
Logo: Cadam
Dato: 15/12/2022
Bemærk:
Intuitiv platform, meget nem at bruge, kvalitetsvalg. Jeg var i stand til at lave et logo, som jeg elsker :) Og til en meget rimelig pris.
logo Sparsh Systems
Dato: 12/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte visitkort og et logo. Kvaliteten var god, og priserne er rigtige, og jeg fik leveret tidligt. Jeg vil anbefale.
logo TANIT RESTAURANT
Dato: 09/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Virkelig en god hjemmeside, mit logo var nemt at lave, og siden er intuitiv og godt forsynet med logo, som gjorde det muligt for mig at færdiggøre mit projekt, prisen er overkommelig, og download er øjeblikkelig.
logo JULI_DENTAL_CLINIC
Dato: 06/12/2022
Bemærk:
Domæne:
En fantastisk software til at skabe dit eget logo og et team, der hurtigt besvarer dine spørgsmål via e-mail uden at give dig indtryk af, at du generer dem. Bravo, det er så sjældent nu om dage.
logo FORAM SALON
Logo: FORAM SALON
Dato: 03/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Ekstraordinært design! Websted til at oprette dit eget logo. Meget venlig bruger, exceptionel support. Jeg anbefaler logogenie du vil ikke være på det. Tak til logogenie teamet. Priserne er meget gode!
logo Shubhaina
Logo: Shubhaina
Dato: 30/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Efter at have sammenlignet med 3 andre logogeneratorer finder jeg, at dette logo er det mest æstetiske og det, der svarer bedst til mine forventninger. Det er enkelt og kortfattet. Det afspejler præcis den idé, som jeg ønsker at formidle.
logo IndSa  Technologies
Dato: 27/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Mine visitkort blev sendt hurtigt og ser godt ud. PDF-kopien gør det nemt at bestille flere og sende folk digitale kort via SMS. Jeg vil bestille flere, når de løber ud.
logo ITESH
Logo: ITESH
Dato: 24/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Sjovt, interaktivt og ret overlegent i forhold til alt andet, jeg har fundet på nettet, hvad angår design. Interessant oplevelse, jeg tog kun basen for en 1st, for at se til fortsættelsen
logo WHISKEY JOES
Dato: 21/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Systemet til oprettelse af logoer er let at bruge, og resultatet er meget tilfredsstillende. Jeg er meget tilfreds med mit logo. Meget god kvalitet!
logo Algocf
Logo: Algocf
Dato: 18/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Mine kort ser godt ud, jeg er meget tilfreds med min ordre, og jeg overvejer at foretage en lille ændring ved min næste ordre.
Tak for din professionalisme
logo BRANDS HUB
Dato: 15/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Meget lydhør, meget kompetent service, jeg fik altid et hurtigt svar på mine spørgsmål og en rettelse af mine fejl i god humor. Jeg kan varmt anbefale deres online logodesigntjenester.
logo Kav
Logo: Kav
Dato: 12/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Fremragende service, jeg bad om at ændre mit logo, og det kostede mig ikke ekstra.
logo FRIGO CAIPIRA
Dato: 09/11/2022
Bemærk:
Domæne:
En virksomhed, der virkelig lytter til kunden. Ordren er perfekt behandlet fra start til slut, og kundeservice er meget lydhør Jeg kan varmt anbefale
logo AYUR
Logo: AYUR
Dato: 06/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med Logogenie, det er en seriøs side. Jeg har afgivet forskellige ordrer i flere år, og de har altid opfyldt mine forventninger.
logo CHILLxDUO
Logo: CHILLxDUO
Dato: 03/11/2022
Bemærk:
Domæne:
Ekstremt effektiv kundeservice, med agenter, der er lydhøre, venlige og behagelige. De var yderst lydhøre. Jeg er yderst tilfreds med dette websted og fortryder absolut ikke at jeg valgte at betro dem mit logodesign.
logo Pihoo
Logo: Pihoo
Dato: 31/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Logos er meget professionelle, og der er et udvalg af syge personer. Prisen er meget rimelig og jeg vil anbefale det !
logo Blacky Coffee
Dato: 28/10/2022
Bemærk:
Jeg var meget tilfreds. Valget af det logo, jeg har lavet til min virksomhed, betyder meget for min søster og mig. En stor tak til dig. Godt arbejde.
logo WALLET X2
Logo: WALLET X2
Dato: 25/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Tjenesten er enkel og komplet, og på trods af OVH-nedbruddet var det meget nemt at gendanne det oprindelige logo, og det var naturligvis gratis uden at skulle bede om det. Godt gennemtænkt!
logo INTERNET
Logo: INTERNET
Dato: 22/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Det er hver gang et køb, der er foretaget med tillid, og en modtagelse, der er foretaget med glæde og fornøjelse. Leveringerne er hurtige, produkterne af kvalitet, aldrig noget at klage over, hverken på logoerne eller på produkterne.
logo INTERNET
Logo: INTERNET
Dato: 19/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af servicen og kvaliteten af det arbejde, som Logogenie har udført.
logo CHEVEUX
Logo: CHEVEUX
Dato: 16/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Meget let at bruge, og de mange logoforslag på logogenie-webstedet er lige så smukke og originale som hinanden! Jeg anbefaler
logo FRONTLINE SECURITAS
Dato: 13/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg har været loyal over for Logogenie i årevis. Resultaterne lever altid op til mine forventninger, og deres kommunikationsservice og leveringstider er blevet væsentligt forbedret.
logo FOCUSED LEARNING
Dato: 10/10/2022
Bemærk:
Domæne:
I dag er jeg meget glad, fordi Logogenie mine penge tilbage, problemet var, at en lav kvalitet af tshirt med mit LOGO Tak og tillykke med din holdning.
logo DAILY
Logo: DAILY
Dato: 07/10/2022
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Som altid er jeg helt tilfreds med min ordre. Jeg kunne virkelig godt lide min overraskelse, farverne er perfekte, og trykket er helt i topklasse!
logo NANDHA
Logo: NANDHA
Dato: 04/10/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er tilfreds med Logogenie. Overkommelig pris, fantastisk med kampagnerne. Godt udført arbejde og altid til tiden eller før tiden. Jeg anbefaler det. Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet.
logo Kimzon Tv
Logo: Kimzon Tv
Dato: 01/10/2022
Bemærk:
Jeg er helt bluffet over at have været i stand til at skabe et så æstetisk logo med så stor lethed, som netop svarer til den betydning, jeg ønskede at give min forening. Jeg kan varmt anbefale Logo Génie's tjenester for alle de muligheder, de tilbyder, og det virkelig professionelle kvalitetsresultat.
logo JAIAMBE BOOK
Dato: 28/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg havde bare brug for nogle visitkort, og dem fra Logogenie svarede til mine ønsker. Så med et par klik bestilte jeg, og i løbet af et par dage fik jeg leveret. Tak for alt Logogenie! Awesome!
logo Kimzon Tv
Logo: Kimzon Tv
Dato: 25/09/2022
Bemærk:
Meget tilfreds med tjenesterne, valgmulighederne, hastigheden, seriøsiteten, de meget interessante priser, jeg er en nybegynder, det hjælper uden tvivl, og jeg tøver ikke med at reklamere for mine venner, der har brug for at skabe et logo.
logo SWRAN AGRO
Logo: SWRAN AGRO
Dato: 22/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Fremragende service! Jeg vil anbefale Logogenie til andre... Let at bruge og et af de største tilbud på nettet.
logo COA
Logo: COA
Dato: 19/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte skræddersyede button downs, poloshirts og T-shirts i et par forskellige farver. Alt ankom efter knap en uge, og det hele så godt ud. T-shirtsene er ikke super tunge, men de er bløde og behagelige. Jeg har fået mange komplimenter for dem. Alt i alt en fantastisk oplevelse.
logo ALB CARE SERVICES
Dato: 16/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Kundeservicen var eksemplarisk! De hjalp mig med at opdatere vores nye logofarver. De var hurtige, høflige og hjælpsomme. Visitkortene blev sendt ud meget hurtigt. Tak
logo Digital Banda
Dato: 13/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er vild med det, der er blevet skabt til mig og min virksomhed. Mit logo var ikke for travlt, det er smukt og meget elegant. Jeg har også bestilt visitkortene, og de er fantastiske. Tak.
logo CHEETO
Logo: CHEETO
Dato: 10/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg vil helt sikkert give dem en 5-stjernet bedømmelse. Jeg modtog min ordre hurtigere end forventet, og mine kort blev lavet så professionelt. Det gjorde virkelig min dag god, og jeg vil handle hos dem igen.
1 2 3 4 5
x