Kundefeedback

logo JS ACCOUNTANTS
Dato: 25/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Dit websted er meget godt lavet og meget nemt at bruge! Jeg er ny inden for logodesign, og jeg fandt ud af, at jeg lavede mit logo meget hurtigt og som jeg ønskede det. Bravo
logo CEROTO CERAMIC
Dato: 22/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet, og jeg vil anbefale det til alle, der ønsker at købe det.
logo Sayzaa
Logo: Sayzaa
Dato: 19/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Virkelig nemt, da jeg har været i gang med at tænke i min hjerne! Jeg skulle være kommet her før! Tak til jer alle sammen. Jeg er meget imponeret over dette flotte logo, der repræsenterer mig så godt!
logo SNUG
Logo: SNUG
Dato: 16/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Produkter af god kvalitet, god ergonomi i værktøjerne til at skabe visitkort, logoer... Produkter modtaget hurtigt. god eftersalgsservice Jeg anbefaler virkelig.
logo THE ROYAL INFOTECH
Dato: 13/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte forskellige ting, og jeg blev altid positivt overrasket over prisen (ofte kampagner). Hurtigheden af forsendelsen, emballagen godt gjort, jeg anbefaler det til mine venner.
logo The Royal Infotech
Dato: 10/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg skabte mit logo på mindre end 10 minutter. Der tilbydes mange valgmuligheder af logoer: alle finder deres konto. Fremragende kvalitet / prisforhold. Jeg kan varmt anbefale det.
logo HMP CONSULTANTS
Dato: 07/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af arbejdet og prisen. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af arbejdet og prisen.
logo WOS BATTALION
Dato: 04/12/2023
Bemærk:
Meget god oplevelse og håndtering. Meget intuitivt og behageligt værktøj. Jeg ville gerne have haft mulighed for at foretage ændringer ved hjælp af geometriske former.
logo JOB
Logo: JOB
Dato: 01/12/2023
Bemærk:
Domæne: Reklame, medier
En fantastisk gruppe samvittighedsfulde mennesker, der arbejder for Logogenie! Jeg havde et lille problem med layoutet af mit logo, og kundeservicemedarbejderne var hurtige til at reagere og løse problemet! Perfekt! Tak
logo Art Market Makers
Dato: 28/11/2023
Bemærk:
Logogeny er let at bruge til at skabe et logo. Når du har fundet et logo, har webstedet mange marketingprodukter og idéer, der kan hjælpe med at opbygge virksomhedens brand. Tak!
logo SPIDER
Logo: SPIDER
Dato: 25/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har altid været tilfreds med alle ordrer afgivet hos Logogenie og har været kunde i flere år, så jeg anbefaler dem uden spænding
logo Tesla
Logo: Tesla
Dato: 22/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg fandt et stort panel af logoer, der var lige så smukke som hinanden. logogenie gjorde det muligt for mig at lave et godt logo, og det nemt og hurtigt. Jeg kan lide det.
logo JKM
Logo: JKM
Dato: 19/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk hjemmeside, fantastisk at arbejde med, super professionel. Jeg har arbejdet med andre hjemmesidebyggetjenester, og Logogenie overgik alle de andre - og overgik langt mine forventninger.
logo Shnadar
Logo: Shnadar
Dato: 16/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har brugt Logogenies tjenester flere gange, og jeg er ikke blevet skuffet. Udskrifterne er af god kvalitet, papiret også, og generelt kan jeg kun anbefale dem. Jeg gør dog brugerne opmærksomme på, at de skal tjekke formaterne og størrelserne, inden de lancerer deres prints
logo EDIT
Logo: EDIT
Dato: 13/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Farverne er som bestilt, og kartonen er stærk og af god kvalitet. Jeg er absolut ikke skuffet over min anden ordre, og jeg vil forny den, så snart lageret er tomt.
logo Gold mattress
Dato: 10/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg skulle bygge min første hjemmeside, og jeg undersøgte en masse muligheder, for der er mange muligheder! Indtil videre har Logogenies support været meget hjælpsom og tilgængelig. Jeg var i stand til at spare en masse penge og stadig få de resultater, jeg søgte.
logo Sona mattress
Dato: 07/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte et logo og visitkort. Jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten og leveringstiden. Jeg sætter 6 stjerner
logo SHIV
Logo: SHIV
Dato: 04/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har fået lavet flere visitkortdesigns på dette websted med den samme tilfredshed. Hvis jeg skal have lavet nye, vil jeg ikke tøve med at kontakte dette websted, og det samme gælder, hvis jeg har brug for et nyt logo.
logo SLEEP GOLD MATTRESS
Dato: 01/11/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg kunne skabe mit flotte logo med mit kort fra Elfenbenskysten med adressen på min søster, der bor i Paris. Desværre har jeg ikke mulighed for at konfigurere min header med det, fordi jeg bare vil have det digitale format, men tilsyneladende er denne type pakke ikke taget i betragtning.Site når praktisk og øjeblikkelig. Held og lykke.
logo JK Filings
Dato: 29/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Den største fordel for mig var, at jeg fandt designet meget hurtigt. Der er så mange muligheder for ethvert firmalogo. Der er også et meget hurtigt og relevant supportteam efter salget. Og det er virkelig billigt for dem alle.
logo R D UNISEX SALON
Dato: 26/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har lige bestilt min første ordre hos dig, indtil videre er det logo, du har givet mig, fantastisk, jeg venter på at se resultatet af min ordre.
logo JK FILINGS
Dato: 23/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Der var et godt udvalg af logoer at vælge imellem, og vejledningen var nem at følge. Efter mit køb blev de justeringer, jeg skulle foretage, hurtigt udført. Mine medarbejdere og jeg er meget begejstrede og glade for vores enhedslogo.
logo ACME CONSULTING LLC
Dato: 20/10/2023
Bemærk:
Logodesign er ekstremt nemt. Mit logo er pænt og ser godt ud. Leveringen af visitkort er hurtig. Meget godt til alt.
logo VB HOMES
Logo: VB HOMES
Dato: 17/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget god hjemmeside, let at bruge for en nybegynder, let at lave visitkort for en nybegynder, de er af god kvalitet og til en rimelig pris. 100% tilfreds.
logo DEEPAK
Logo: DEEPAK
Dato: 14/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Visitkortene og frimærkerne var perfekte, og kvaliteten var fremragende. Leveringen var også meget hurtig, og vi var virkelig tilfredse med vores ordre.
logo STAR
Logo: STAR
Dato: 11/10/2023
Bemærk:
Domæne:
I første omgang gjorde de præcis, hvad de sagde, de ville gøre. Jeg kontaktede dem 2 år senere for at spørge, om de kunne sende mig de originale logoer i en højere opløsning... og det gjorde de inden for 24 timer uden at argumentere! Fantastiske fyre! Tusind tak! Bestemt anbefale!
logo KIMAN INDUSTRIES
Dato: 08/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Logognenie er et team af fagfolk, der ikke tøver med at give os gode råd og hjælpe os! tak! hvad angår leveringstider, ankommer de før de planlagte datoer... mere perfekt, ikke sikker på at det findes!
logo CHUBAMARA
Logo: CHUBAMARA
Dato: 05/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har været Logogenie-kunde i flere år og er fortsat loyal over for dem på grund af kvaliteten af deres arbejde, de uovertrufne priser og den meget gode kvalitet.
logo FLORIDA
Logo: FLORIDA
Dato: 02/10/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med min ordre af logo og visitkort, som jeg modtog et par dage før tid og med fuld tilfredshed med det færdige produkt! Jeg anbefaler dem!
logo Vaas
Logo: Vaas
Dato: 29/09/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Jeg er meget tilfreds med værktøjet til at generere logoerne. Jeg kunne prøve flere før jeg besluttede mig, og jeg er meget tilfreds med resultaterne, de forskellige filer, som jeg har modtaget til sociale netværk og udskrivning.Tak :)
logo barbershop
Logo: barbershop
Dato: 26/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Det er meget nemt at lave et visitkort af høj kvalitet selv! Dog lidt langsom i leveringen... Og resultatet er stadig investeringen værd.
logo bazzar by dann
Dato: 23/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Det var mere, end jeg havde forventet. Jeg kan virkelig godt lide mit logo. Jeg tror virkelig, at dette logo vil føre mig langt og vil være en stor succes for min virksomhed. Tak.
logo Tripto
Logo: Tripto
Dato: 20/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende værdi for pengene produkt. Webstedet er meget godt lavet, der er et stort udvalg, selv for den første pris. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af trykningen og farverne.
logo DJ
Logo: DJ
Dato: 17/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har brugt den i et stykke tid nu, men jeg er ikke sikker på, hvor længe den har været i brug, så jeg må vente, til jeg er færdig med den.
logo KIDS HUB
Logo: KIDS HUB
Dato: 14/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med de bestilte produkter og kundeservice, som lytter, reagerer og er meget hjertelig. Jeg anbefaler jeres hjemmeside til alle, jeg kender, uden at tøve.
logo Pars cast
Logo: Pars cast
Dato: 11/09/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Fremragende hjemmeside! Let at bruge, hurtig behandling og modtagelse af produkter og frem for alt fremragende værdi for pengene. Virkelig fantastisk! Tak, jeg vil være i stand til at starte min egen virksomhed!
logo SuperLiga V.I.P
Dato: 08/09/2023
Bemærk:
Dit designwebsted har en bred vifte af designmuligheder. Dine værdifulde råd har hjulpet mig med at forstå de væsentlige punkter, som jeg skal tage hensyn til. Jeg kan virkelig anbefale dit websted.
logo BIMA
Logo: BIMA
Dato: 05/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har til hensigt at fortsætte mere seriøst med dette værktøj til udtrykkelig skabelse testet for nogen tid siden af minimalistisk misundelse OG STADIG Pålidelig i dag ... IDEAL for det valg, der tilbydes af temaer og mulige tilpasninger
logo KIDO
Logo: KIDO
Dato: 02/09/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg fandt det meget nemt at oprette mine visitkort, og det var også meget nemt at ændre dem. Jeg modtog det hele inden for 4 dage. Jeg er i gang med at oprette et nyt firma og vil helt sikkert kontakte logogenie. Tak og fortsæt med den gode service
logo TECHINDIA
Logo: TECHINDIA
Dato: 30/08/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Rigtig god service og hurtige svar. Jeg havde et problem med en fejl, som jeg havde lavet på mit websted, og de hjalp mig meget hurtigt og venligt! Jeg anbefaler det! Det er så sjovt at lave webstedet med platformen. Mange tak.
logo TECH TRAVEL INSPIRE
Dato: 27/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med webstedet for at skabe et logo, resultatet er perfekt. Jeg kan varmt anbefale det til alle, jeg kender, som har brug for et logo.
logo BONDITEK SYSTEMS
Dato: 24/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Super praktisk side, bare lidt tid til at tilpasse sig og så er det fascinerende at skabe. Det er ærgerligt at man er begrænset i antal linjer. Jeg var i stand til at lave mit logo uden nogen særlig viden, bare brug for en lille idé. Jeg anbefaler
logo KIDO DIAPERS
Logo: KIDO DIAPERS
Dato: 21/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg fik et meget hurtigt svar - jeg lavede endda en anmodning i weekenden, og de ringede mig op, inden weekenden var forbi, og min anmodning blev imødekommet den næste dag.
logo Health
Logo: Health
Dato: 18/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Det eneste, jeg savnede, var at kunne runde op på skriften. Tak for dette værktøj, som er virkelig godt lavet,
logo HEAVEN SON WINE
Dato: 15/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Imponerende, jeg gennemgik et par logodesignwebsteder, og dit var det bedste valg, ikke med hensyn til kvantitet, men kvalitet. Jeg så websteder, der tilbød hundredvis af logoer med ordkunst fra 1990, en fyr med en murske for at repræsentere en murer, en saks for frisøren osv. osv ... I er anderledes og meget bedre.
logo ATN woodworks
Dato: 12/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Dette websted er så nemt at bruge, hvis du selv vil designe noget, og de tilbyder hjælp hele vejen igennem, hvis du har brug for det. Jeg følte mig aldrig presset til at beslutte, hvad jeg skulle gøre.
logo SUMAN
Logo: SUMAN
Dato: 09/08/2023
Bemærk:
Jeg har været kunde i et par år nu og har været meget tilfreds med mine bestillinger af logoer og visitkort, som svarer til det, jeg har bestilt, og inden for en meget god tidsramme. Tak til Logogenie
logo REBWARTILE
Logo: REBWARTILE
Dato: 06/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget enkel og hurtig oprettelse. Mulighederne er alle meget nyttige, du skal bare vælge det sociale netværk, hvor du vil ændre dit billede, og derefter vælger du billedet. Du behøver ikke at ændre størrelsen på noget.
logo GENKIND
Logo: GENKIND
Dato: 03/08/2023
Bemærk:
Domæne:
Altid glad og tilfreds med mine ordrer hos Logogenie, aldrig skuffet, pakkerne er altid ankommet som forventet, og mine ordrer er altid komplette, meget ren emballage, jeg anbefaler siden.
logo OM Dry cleaners
Dato: 31/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds. Der er mange valgmuligheder med hensyn til design af visitkortene, og priserne er meget gode, og de kom hurtigt og i god stand. Jeg anbefaler dem.
1 2 3 4 5
x