Kundefeedback

logo RIYA
Logo: RIYA
Dato: 02/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Det er et meget enkelt websted at forstå; det lykkedes mig at oprette mit logo i kun 3 trin. der er ingen ventetid med dette websted for oprettelse af logo på nettet, man går direkte til målet. mange tak for dette super logo, jeg vil være i stand til at oprette visitkort nu og andre trykte produkter
logo Women's Ring
Dato: 29/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk virksomhed. Jeg har bestilt i årevis. De er eksemplariske på alle måder: De er i alle henseender: Kvalitetspris Enestående service i telefonen Virkelig gode rabatter 100% pålidelige, hvis der er problemer, erstatter de produktet gratis Virkelig jeg har aldrig oplevet dette andre steder
logo ON DAY COURIER AND LOGISTICS
Dato: 26/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Da jeg kender Logogenie og jeg bestiller, kan jeg anbefale det til alle dem, der tøver, godt produkt, god præsentation, fulgte og levering i tide!
logo Asian Pharma
Dato: 23/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Logogenie tilbyder en meget professionel service til kunderne. Softwareplatformen er meget brugervenlig, og hvad der fortjener en særlig omtale er den hurtige og effektive eftersalgsservice, der leveres af hele virksomhedens tekniske team. Mange tak.
logo  1 ARTS CLASS
Dato: 20/04/2023
Bemærk:
Jeg opdagede dem helt tilfældigt, da jeg var på udkig efter et logo til et kor. Jeg er mere end tilfreds med deres professionalisme og deres venlighed over for kunden. Jeg anbefaler dette firma og takker dem på samme tid.
logo hst
Logo: hst
Dato: 17/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg satte virkelig pris på dette websted først og fremmest for dets brugervenlighed: Enkel, hurtig og effektiv! Og så er det vigtigste, at jeg fandt min lykke med et logo, der passer meget godt til mig! Tak og god fortsættelse til dit websted
logo SADY EDITZZ
Dato: 14/04/2023
Bemærk:
Dejlig oplevelse med at skabe mit logo, nemme at bruge funktioner, en rig forslagsbase, og jeg kunne uploade mit logo i alle nyttige formater.
logo Photo
Logo: Photo
Dato: 11/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk online service. Let at bruge og bestille vores logo i første omgang. Og når vi havde brug for at foretage rettelser, var teamet der for at hjælpe os inden for mindre end en dag! Vi kan varmt anbefale Logogenie for deres tjenester og gode kundeservice.
logo study panchayat
Dato: 08/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har lavet et logo og visitkort på logogenie. Jeg er vant til at bestille fra dem, aldrig skuffet, hurtigt og meget seriøst, jeg havde bare et lille problem en gang, løst straks med en ulastelig professionalisme.
logo DESIGN THERAPY
Dato: 05/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Kundeservicen i denne virksomhed er enestående. Når jeg havde problemer med at finde ud af, hvordan jeg skulle navigere eller bare havde generelle spørgsmål, svarede de hurtigt og gav meget informative, trinvise oplysninger om, hvordan jeg skulle løse mit problem.
logo SR EDITOR
Logo: SR EDITOR
Dato: 02/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med produktets kvalitet. Prisen er mere end rimelig, og leveringstiden er overholdt. Jeg er meget tilfreds og jeg anbefaler.
logo Store Of Wisdom
Dato: 30/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Det har været min hurtigste oplevelse med hensyn til at få logo og hjemmeside. Tjenesterne er enestående, med meget omsorgsfulde kundeservicerepræsentanter. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
logo EDMSONGS
Logo: EDMSONGS
Dato: 27/03/2023
Bemærk:
Jeg modtager altid mine ordrer med meget hurtig levering med perfekt kvalitet, og det er præcis, hvad jeg beder om hver gang! Jeg anbefaler Logogenie til visitkort og hvis du har brug for et logo!!!
logo W ONLINE SHOP
Dato: 24/03/2023
Bemærk:
Domæne: Mode, tekstil
et sjovt og enkelt websted. Der er mange valgmuligheder. Der mangler skriftlighed efter min smag. Servicen for information er i top jeg har altid fået svar på mine spørgsmål pr. mail i dag.
logo GAME RENT
Logo: GAME RENT
Dato: 21/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet.
logo J.S
Logo: J.S
Dato: 18/03/2023
Bemærk:
Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig
logo NNZ
Logo: NNZ
Dato: 15/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg sætter stor pris på enkelheden på dit websted. Du går lige til sagen med ekstremt nem adgang! Det er perfekt. Ud fra et grafisk synspunkt har jeg fundet min lykke... Tak.
logo Fashion roadkill
Dato: 12/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt flere gange hos Logogenie, og jeg har altid været tilfreds. Jeg skabte mit eget logo på mindre end 30 minutter.
logo KOURA_ONE
Logo: KOURA_ONE
Dato: 09/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har brugt logogenie i flere år, og jeg er ganske tilfreds med det. Jeg havde et problem, da ovh-serverne i Strasbourg blev ødelagt af en brand. Jeg kontaktede dem uden problemer, og alt blev løst hurtigt i betragtning af omstændighederne.
logo PIMMEL
Logo: PIMMEL
Dato: 06/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg synes, at jeres hjemmeside er meget godt lavet, jeg har brugt jeres service i et par år nu, og jeg er meget tilfreds.
logo Car’s point
Dato: 03/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med jeres hjemmeside og den nemme brug. Mulighederne er også attraktive. Måske ser jeg dig snart igen for et andet logo. Med venlig hilsen
logo DJPhotography
Dato: 28/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Ja, alt gik meget godt. Jeg havde et problem med leveringen, pakken var beskadiget, og flere bøger var beskadiget, men de blev omgående ombyttet uden problemer.
logo TshediM Creations
Dato: 25/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med dette websted, der er ideelt til at skabe et logo med et meget lille budget. Eftersalgsservicen er også fantastisk, for jeg var ikke helt tilfreds med farven, og de reagerede straks på min anmodning og rettede den som jeg ønskede.
logo Top
Logo: Top
Dato: 22/02/2023
Bemærk:
Jeg er meget, meget tilfreds med det produkt, jeg bestilte. Som sædvanlig fik jeg præcis, hvad jeg ønskede til tiden. Jeg tøver ikke med at anbefale det til mine venner. Vi ses snart!
logo FICE
Logo: FICE
Dato: 19/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg ledte efter idéer til et enkelt logo og fandt siden intuitiv og hjælpsom. Betalings- og leveringsmulighederne var fremragende, og jeg vil anbefale siden.
logo CALM_RACCO0N
Logo: CALM_RACCO0N
Dato: 16/02/2023
Bemærk:
Domæne: Landbrug, miljø
Som uafhængig ejendomsmægler er tidsbesparelsen meget vigtig. Med Logogenie har jeg fundet en hurtig og pålidelig partner til mine ordrer og leverancer, og jeg anbefaler Logogenie.
logo COMM.ON A DIT
Dato: 13/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende, veldesignet websted, der er nemt at få adgang til og bruge. Intuitiv sammensætning og mange muligheder. Leveringstider langt under de annoncerede tider. Upåklagelig kvalitet, fremragende trykning og farver. Tillykke
logo GTMTOCSI
Logo: GTMTOCSI
Dato: 10/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget tilfreds med Logogenie. Jeg har bestilt i årevis og har aldrig været skuffet. Virkelig fantastisk! Jeg kan varmt anbefale
logo Dhrushanth
Logo: Dhrushanth
Dato: 07/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Denne virksomhed er en meget god kundetilfredshedsvirksomhed. Jeg håber bare, at mine færdigheder er de samme i min virksomhed. Godt arbejde alle, der hjalp og ikke hjalp. Ja, jeg anbefaler dig til alle
logo FREON
Logo: FREON
Dato: 04/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Tak !!!! Gode priser, super simpelt, og god professionel hjælp pr. telefon! Meget intuitive værktøjer til oprettelse af logo og visitkort. Tak logogenie
logo Royale
Logo: Royale
Dato: 01/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Top! Jeg bestilte visitkort og frimærker. Jeg bestilte visitkort og frimærker, og de blev leveret hurtigt, intet at klage over. Jeg anbefaler dette websted og vil fortsætte med at gøre det.
logo BALI
Logo: BALI
Dato: 29/01/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Meget godt websted, der tilbyder kvalitetsprodukter. Et stort plus: kundeservice er lydhør og bestræber sig på at give kunden fuld tilfredshed. Jeg anbefaler det!
logo Minapur
Logo: Minapur
Dato: 26/01/2023
Bemærk:
Fremragende og nem at bruge. Jeg skabte mit nye firmalogo på omkring ti minutter og har modtaget mange forskellige versioner, fra fuld størrelse til ico og favicon.Fantastisk service.
logo OSTLER FARMS INC
Dato: 23/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget stort udvalg af produkter, modeller, grafik,...og nem udførelse til egne visitkort. Desuden meget hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale det.
logo Hoshman Chevrolet
Dato: 20/01/2023
Bemærk:
Meget flot opdagelse af dit websted, effektiv til hurtigt at realisere et flot logo, uden dikkedarer. Meget tilfreds, men jeg venter på visitkortene for at bekræfte min mening!
logo AVYAAN
Logo: AVYAAN
Dato: 17/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende hjemmeside, let at bruge, meget professionel og af god kvalitet.rimelige priser og hurtig levering.Renderingen er fantastisk og oprettelsen er let, jeg er meget tilfreds!Jeg anbefaler jer 100%!
logo Technology Top
Dato: 14/01/2023
Bemærk:
Jeg er glad for at have opdaget Logogenie, de tilbyder mange muligheder, der passer til vores smag. Vi kan foretage ændringer, og downloadingen er hurtig og professionel. Jeg er meget tilfreds med tjenesten.
logo Hoshman
Logo: Hoshman
Dato: 11/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produkterne.
logo SM SHREE GROUP
Dato: 08/01/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Meget god præsentation af logoerne. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af logoet og den service, jeg har modtaget.
logo AZ
Logo: AZ
Dato: 05/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Produktet er det, jeg købte, leveret til tiden, der er tonsvis af kuponkoder, logoskabelsessystemet er fantastisk
logo ARC Painting
Logo: ARC Painting
Dato: 02/01/2023
Bemærk:
Domæne:
Visitkortene var præcis, som jeg ønskede, og leveringen var meget hurtig. Leveringen var meget hurtig, og systemet til oprettelse af logoer er virkelig godt.
logo Manish
Logo: Manish
Dato: 30/12/2022
Bemærk:
Tillykke til dig, fordi du giver os mulighed for at producere kvalitetslogoer fra mange skabeloner. Grænsefladen er godt designet. Med hensyn til udviklingen vil jeg foreslå, at du kan duplikere hele eller en del af det valgte element på samme side for at arbejde med grafiske eller farvevarianter, der gør det muligt at sammenligne mellem logoer.
logo Saliamusala
Logo: Saliamusala
Dato: 27/12/2022
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Platformen er enkel og brugervenlig. Resultatet er fremragende, og prisen trodser enhver konkurrence i forhold til en professionel grafisk designer via den klassiske kommercielle vej. Jeg har gemt din side som en af mine favoritter!
logo SKP
Logo: SKP
Dato: 24/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Meget god forståelse, hurtig, effektiv, meget behagelig modtagelse og en meget god udveksling.model lavet som ønsket.virkelig upåklagelig.mange tak.
logo Unorail
Logo: Unorail
Dato: 21/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Din service er virkelig af høj kvalitet. Den kombinerer stor brugervenlighed med begrænsede, men tilstrækkelige ændringsmuligheder. Og prisen er overkommelig. Tak.
logo Cadam
Logo: Cadam
Dato: 15/12/2022
Bemærk:
Intuitiv platform, meget nem at bruge, kvalitetsvalg. Jeg var i stand til at lave et logo, som jeg elsker :) Og til en meget rimelig pris.
logo Sparsh Systems
Dato: 12/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte visitkort og et logo. Kvaliteten var god, og priserne er rigtige, og jeg fik leveret tidligt. Jeg vil anbefale.
logo TANIT RESTAURANT
Dato: 09/12/2022
Bemærk:
Domæne:
Virkelig en god hjemmeside, mit logo var nemt at lave, og siden er intuitiv og godt forsynet med logo, som gjorde det muligt for mig at færdiggøre mit projekt, prisen er overkommelig, og download er øjeblikkelig.
logo JULI_DENTAL_CLINIC
Dato: 06/12/2022
Bemærk:
Domæne:
En fantastisk software til at skabe dit eget logo og et team, der hurtigt besvarer dine spørgsmål via e-mail uden at give dig indtryk af, at du generer dem. Bravo, det er så sjældent nu om dage.
1 2 3 4
x