Kundefeedback

logo SAMATIN MEDICAL CENTRE
Dato: 10/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget veludført websted, der giver dig mulighed for at starte fra et udgangspunkt (der er forslag) og foretage ændringer i henhold til dine ønsker. En bred vifte af logovalg... man skal tage sig tid, for basen er godt forsynet. Tak for jeres hjælp!
logo Chohan
Logo: Chohan
Dato: 07/07/2023
Bemærk:
Jeg er meget tilfreds med produkterne og logoerne fra logogenie, hurtig, meget god kvalitet, jeg har allerede bestilt flere gange, jeg har altid været tilfreds, jeg kan kun anbefale dem
logo ELEGENT
Logo: ELEGENT
Dato: 04/07/2023
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er perfekt... både til et logo og til visitkort. Jeg anbefaler Logogenie til alle.
logo A M S BUSINESS
Dato: 28/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Hej, jeres hjemmeside er meget god, nem at bruge, vi fandt det vi havde brug for meget hurtigt, meget tilfreds. Jeg er meget tilfreds med det.
logo AM SUPPLYING UNITED LLC
Dato: 25/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Let at bruge, pålidelig, hurtig levering, bredt udvalg af designs, rimelige priser, interessante biprodukter. Logogenie har været i stand til at udvikle sig ved at opfylde kundernes forventninger. Jeg kan varmt anbefale dem.
logo KB
Logo: KB
Dato: 22/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Et godt produkt og et meget sødt og imødekommende personale. Jeg fik det produkt, jeg bad om, meget hurtigt, det var af den bedste kvalitet, og jeg kan helt klart anbefale firmaet til andre, der ønsker at lave et professionelt logo.
logo DMT Construction, Inc.
Dato: 19/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Kundeservicen var bemærkelsesværdig, opmærksom, lydhør og meget professionel...De formåede at skabe det, jeg ønskede på rekordtid...Bravo Logogenie for kvaliteten af deres grafiske designere.
logo AM Supplying United LLC
Dato: 16/06/2023
Bemærk:
Domæne:
5 stjerner: Jeg kan varmt anbefale: Fremragende - alt gik meget godt. Nej, seriøst, eksemplet, der blev sendt, tog ordene ud af munden på mig!!!! På bare et par ordrer fordelt over mere end et årti, ingen ubehagelige overraskelser.
logo REVITAFUSE IV THERAPY
Dato: 13/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Logogeny er fleksibelt og nemt at bruge, og jeg satte stor pris på muligheden for ændring, som fører til et unikt og tilpasset produkt. Overdragelsen af intellektuelle ejendomsrettigheder er en god aftale
logo CASK
Logo: CASK
Dato: 10/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Hej, jeg værdsatte webstedet, lethed og lydhørhed. Logoet blev modtaget meget hurtigt og er funktionelt. Resten af ordren er stadig at modtage for at placere sig selv. Webstedet er professionelt og jeg anbefaler det uden problemer. Tak.
logo Baghead
Logo: Baghead
Dato: 07/06/2023
Bemærk:
Jeg modtog mine visitkort og mit logo hurtigt, og de var godt pakket ind. De er lige det, jeg bestilte, og gengivelsen er meget flot. De er holdbare og gør et godt indtryk. Jeg vil helt sikkert anbefale dem, når jeg får brug for dem igen.
logo LAND & TITLE DEEP
Dato: 04/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt logoer i mange år, og jeg er virkelig tilfreds med dem. Jeg vil fortsætte med at arbejde med Logogenie i lang tid endnu. Tak
logo REAPER
Logo: REAPER
Dato: 01/06/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har fået lavet mine visitkort i et stykke tid. Forholdet mellem kvalitet og pris er fremragende, og jeg sætter pris på, at hvis der opstår et lille problem under en bestilling, er teamet meget reaktivt, og svartiden er ultrahurtig, hvilket er meget værdsat... Personligt kan jeg varmt anbefale logogenie...
logo SEVEN SEA STARS
Dato: 29/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er virkelig glad for at have fundet logogeny, det har hjulpet mig meget. Jeg håber at fortsætte med dig til at oprette en hjemmeside og mange andre ting, mange tak.
logo Yogi
Logo: Yogi
Dato: 26/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Dette websted er virkelig godt med hensyn til valget af logoer. Jeg har bestilt fra dette websted i et par år nu, og jeg anbefaler det endda til mine venner og familie.
logo Ship In Shop
Logo: Ship In Shop
Dato: 23/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet.
logo TradeWinners
Logo: TradeWinners
Dato: 20/05/2023
Bemærk:
Domæne: Reklame, medier
God service, god kvalitet. Godt logo, gode visitkort, perfekt funktionel hjemmeside, mange tak til FreeLogoServices.
logo NESHAT TRADERS
Dato: 17/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Alt er perfekt! De er meget nemme at arbejde sammen med og har et stort udvalg af design og kvalitet, og de leverer dem meget hurtigt.
logo PAZAR
Logo: PAZAR
Dato: 14/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Absolut ikke skuffet over kvaliteten af logogenies service, ved det mindste problem søger de den bedste løsning for at tilfredsstille kunden.Jeg kan varmt anbefale dette firma.
logo Mangilal rajesh kumar
Dato: 11/05/2023
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Hej, jeg giver 5 stjerner, fordi min ordre er TOP, tak! Jeg modtog mit logo i ZIP-format, og jeg bestilte også visitkort, perfekt resultat! Jeg er virkelig tilfreds.
logo ANIMA LADIES MESS
Dato: 08/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Værdi for pengene er fremragende, og du kan altid få online hjælp. Meget lydhør. Leveringstider er respekteret. Intet at sige. meget godt.
logo RIYA
Logo: RIYA
Dato: 02/05/2023
Bemærk:
Domæne:
Det er et meget enkelt websted at forstå; det lykkedes mig at oprette mit logo i kun 3 trin. der er ingen ventetid med dette websted for oprettelse af logo på nettet, man går direkte til målet. mange tak for dette super logo, jeg vil være i stand til at oprette visitkort nu og andre trykte produkter
logo Women's Ring
Dato: 29/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk virksomhed. Jeg har bestilt i årevis. De er eksemplariske på alle måder: De er i alle henseender: Kvalitetspris Enestående service i telefonen Virkelig gode rabatter 100% pålidelige, hvis der er problemer, erstatter de produktet gratis Virkelig jeg har aldrig oplevet dette andre steder
logo ON DAY COURIER AND LOGISTICS
Dato: 26/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Da jeg kender Logogenie og jeg bestiller, kan jeg anbefale det til alle dem, der tøver, godt produkt, god præsentation, fulgte og levering i tide!
logo Asian Pharma
Dato: 23/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Logogenie tilbyder en meget professionel service til kunderne. Softwareplatformen er meget brugervenlig, og hvad der fortjener en særlig omtale er den hurtige og effektive eftersalgsservice, der leveres af hele virksomhedens tekniske team. Mange tak.
logo  1 ARTS CLASS
Dato: 20/04/2023
Bemærk:
Jeg opdagede dem helt tilfældigt, da jeg var på udkig efter et logo til et kor. Jeg er mere end tilfreds med deres professionalisme og deres venlighed over for kunden. Jeg anbefaler dette firma og takker dem på samme tid.
logo hst
Logo: hst
Dato: 17/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg satte virkelig pris på dette websted først og fremmest for dets brugervenlighed: Enkel, hurtig og effektiv! Og så er det vigtigste, at jeg fandt min lykke med et logo, der passer meget godt til mig! Tak og god fortsættelse til dit websted
logo SADY EDITZZ
Dato: 14/04/2023
Bemærk:
Dejlig oplevelse med at skabe mit logo, nemme at bruge funktioner, en rig forslagsbase, og jeg kunne uploade mit logo i alle nyttige formater.
logo Photo
Logo: Photo
Dato: 11/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Fantastisk online service. Let at bruge og bestille vores logo i første omgang. Og når vi havde brug for at foretage rettelser, var teamet der for at hjælpe os inden for mindre end en dag! Vi kan varmt anbefale Logogenie for deres tjenester og gode kundeservice.
logo study panchayat
Dato: 08/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har lavet et logo og visitkort på logogenie. Jeg er vant til at bestille fra dem, aldrig skuffet, hurtigt og meget seriøst, jeg havde bare et lille problem en gang, løst straks med en ulastelig professionalisme.
logo DESIGN THERAPY
Dato: 05/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Kundeservicen i denne virksomhed er enestående. Når jeg havde problemer med at finde ud af, hvordan jeg skulle navigere eller bare havde generelle spørgsmål, svarede de hurtigt og gav meget informative, trinvise oplysninger om, hvordan jeg skulle løse mit problem.
logo SR EDITOR
Logo: SR EDITOR
Dato: 02/04/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med produktets kvalitet. Prisen er mere end rimelig, og leveringstiden er overholdt. Jeg er meget tilfreds og jeg anbefaler.
logo Store Of Wisdom
Dato: 30/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Det har været min hurtigste oplevelse med hensyn til at få logo og hjemmeside. Tjenesterne er enestående, med meget omsorgsfulde kundeservicerepræsentanter. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
logo EDMSONGS
Logo: EDMSONGS
Dato: 27/03/2023
Bemærk:
Jeg modtager altid mine ordrer med meget hurtig levering med perfekt kvalitet, og det er præcis, hvad jeg beder om hver gang! Jeg anbefaler Logogenie til visitkort og hvis du har brug for et logo!!!
logo W ONLINE SHOP
Dato: 24/03/2023
Bemærk:
Domæne: Mode, tekstil
et sjovt og enkelt websted. Der er mange valgmuligheder. Der mangler skriftlighed efter min smag. Servicen for information er i top jeg har altid fået svar på mine spørgsmål pr. mail i dag.
logo GAME RENT
Logo: GAME RENT
Dato: 21/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Denne side er fantastisk til at lave dit eget logo. Markedsføringsartiklerne er meget klare og farverige. Købet af markedsføringsartiklerne pr. post blev modtaget meget hurtigt og var korrekt, klart og som forventet.
logo J.S
Logo: J.S
Dato: 18/03/2023
Bemærk:
Jeg er bare super tilfreds med resultatet og især med hastigheden og enkelheden af dette værktøj meget nyttigt at starte sin aktivitet igen tak til dig
logo NNZ
Logo: NNZ
Dato: 15/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg sætter stor pris på enkelheden på dit websted. Du går lige til sagen med ekstremt nem adgang! Det er perfekt. Ud fra et grafisk synspunkt har jeg fundet min lykke... Tak.
logo Fashion roadkill
Dato: 12/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt flere gange hos Logogenie, og jeg har altid været tilfreds. Jeg skabte mit eget logo på mindre end 30 minutter.
logo KOURA_ONE
Logo: KOURA_ONE
Dato: 09/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg har brugt logogenie i flere år, og jeg er ganske tilfreds med det. Jeg havde et problem, da ovh-serverne i Strasbourg blev ødelagt af en brand. Jeg kontaktede dem uden problemer, og alt blev løst hurtigt i betragtning af omstændighederne.
logo PIMMEL
Logo: PIMMEL
Dato: 06/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg synes, at jeres hjemmeside er meget godt lavet, jeg har brugt jeres service i et par år nu, og jeg er meget tilfreds.
logo Car’s point
Dato: 03/03/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med jeres hjemmeside og den nemme brug. Mulighederne er også attraktive. Måske ser jeg dig snart igen for et andet logo. Med venlig hilsen
logo DJPhotography
Dato: 28/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Ja, alt gik meget godt. Jeg havde et problem med leveringen, pakken var beskadiget, og flere bøger var beskadiget, men de blev omgående ombyttet uden problemer.
logo TshediM Creations
Dato: 25/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med dette websted, der er ideelt til at skabe et logo med et meget lille budget. Eftersalgsservicen er også fantastisk, for jeg var ikke helt tilfreds med farven, og de reagerede straks på min anmodning og rettede den som jeg ønskede.
logo Top
Logo: Top
Dato: 22/02/2023
Bemærk:
Jeg er meget, meget tilfreds med det produkt, jeg bestilte. Som sædvanlig fik jeg præcis, hvad jeg ønskede til tiden. Jeg tøver ikke med at anbefale det til mine venner. Vi ses snart!
logo FICE
Logo: FICE
Dato: 19/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Jeg ledte efter idéer til et enkelt logo og fandt siden intuitiv og hjælpsom. Betalings- og leveringsmulighederne var fremragende, og jeg vil anbefale siden.
logo CALM_RACCO0N
Logo: CALM_RACCO0N
Dato: 16/02/2023
Bemærk:
Domæne: Landbrug, miljø
Som uafhængig ejendomsmægler er tidsbesparelsen meget vigtig. Med Logogenie har jeg fundet en hurtig og pålidelig partner til mine ordrer og leverancer, og jeg anbefaler Logogenie.
logo COMM.ON A DIT
Dato: 13/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Fremragende, veldesignet websted, der er nemt at få adgang til og bruge. Intuitiv sammensætning og mange muligheder. Leveringstider langt under de annoncerede tider. Upåklagelig kvalitet, fremragende trykning og farver. Tillykke
logo GTMTOCSI
Logo: GTMTOCSI
Dato: 10/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Meget tilfreds med Logogenie. Jeg har bestilt i årevis og har aldrig været skuffet. Virkelig fantastisk! Jeg kan varmt anbefale
logo Dhrushanth
Logo: Dhrushanth
Dato: 07/02/2023
Bemærk:
Domæne:
Denne virksomhed er en meget god kundetilfredshedsvirksomhed. Jeg håber bare, at mine færdigheder er de samme i min virksomhed. Godt arbejde alle, der hjalp og ikke hjalp. Ja, jeg anbefaler dig til alle
1 2 3 4 5
x