Kundefeedback

logo FACT
Logo: FACT
Dato: 07/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er kun overrasket over mit arbejde med Logomaker.com. Fra logoet, til webstedet og visitkortene er den professionelle support grundig, rettidig og munter. Det er en fornøjelse at betragte Logogenie som en betroet forretningspartner.
logo TEKWANI DIGITAL
Dato: 04/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Det er hurtigt og nemt, og det er endda for folk, der ikke er computerfreaks. Og vigtigst af alt, du får al den eftersalgsservice, du har brug for, så du får mest muligt ud af dit nye logo.
logo ADARSH TRADER'S
Dato: 01/09/2022
Bemærk:
Domæne:
Det er meget sjældent, at man støder på organisationer, der arbejder på at opfylde kundernes ønsker på en enkelt dag. Logogeni er en af dem. Det adskiller dem milevidt fra hinanden.
logo Yang
Logo: Yang
Dato: 29/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Let at bruge - fik en helt ny identitet til min velgørenhedsorganisation - meget smart. Kvalitetsprodukter og god service og hjælp med design. E-mails blev besvaret med det samme. Jeg kunne ikke bede om mere. Hurtig levering af ordrer også.
logo Surbhi
Logo: Surbhi
Dato: 26/08/2022
Bemærk:
Kundeservicen er fantastisk, de hjælper dig, hvis du har nogen form for problemer, og de er hurtige i det. Jeg kan 100% anbefale denne app til små og mellemstore virksomhedsejere som mig selv. Stort udvalg af logoer
logo STOWE'S TRANSPORTATION SERVICES
Dato: 23/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Vores team er tilfreds med tjenesterne. Logogenie har været god mod os indtil videre, og kundeservicen har været fantastisk! Vi takker dig og håber at kunne gøre forretninger med dig i mange år fremover!
logo Aguilar
Logo: Aguilar
Dato: 20/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg kunne godt lide den enkle brugerflade og antallet af tilgængelige stilarter. Jeg kunne også godt lide, at det var gratis at starte med, så der var ikke noget pres for at købe med det samme, og man kunne søge råd, før man tog en beslutning.
logo MOTIVATIONAL
Dato: 17/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Logogenie var fantastisk at arbejde sammen med. Selv da posten mistede mine produkter, tog de sig af mig og sendte en ny ordre med det samme. Fremragende kundeservice!!!!
logo Rockin’
Logo: Rockin’
Dato: 14/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er vild med dine tjenester. Let at bruge og så glad for at jeg fandt det perfekte logo. Jeg vil købe mange produkter og er vild med, hvordan du viser, hvordan logoet ser ud på dine mange produkter. Et godt valg for alle, der starter en virksomhed.
logo NORTH GARDEN
Dato: 11/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Da jeg havde et problem med at udskifte mit købte logo, hjalp Logogenie min non-profit organisation med at udskifte det. Da vi har et begrænset budget, var det meget praktisk, at vi ikke behøvede at købe et andet logo. Tak!
logo MAGIC MIX
Logo: MAGIC MIX
Dato: 08/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Da jeg ledte efter en måde at identificere vores nye virksomhed på, stødte jeg på Logogenie, da jeg surfede på internettet. Jeg var i stand til at designe et logo, der passede perfekt til os. Nu har vi fået vores logo, trøjer og krus. Vi elsker Logogenie!
logo GKG Tourism
Logo: GKG Tourism
Dato: 05/08/2022
Bemærk:
Forsendelsen af disse ting var ret hurtig hang design var fantastisk skjorterne ser godt ud visitkortene logoet og skriften er bare en lille smule for lille venter på at få et svar fra gratis logo, men ellers fantastisk tak
logo KHUSHI COMPUTER WORK
Dato: 02/08/2022
Bemærk:
Domæne:
Webstedet var så nemt at bruge, at det var en leg at vælge og tilpasse vores logo. Da vi stødte på et problem, efter at vi allerede havde købt logoet, løste Logogenies personale det for os uden at stille spørgsmål. Jeg vil helt klart anbefale at bruge dette websted.
logo AL ZAFARAN CITY
Dato: 30/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte et professionelt logo. De har virkelig gjort et godt stykke arbejde med det. Det ser rigtig godt ud, og jeg glæder mig til at bruge det til vores næste fundraising-arrangement.
logo Instinct
Logo: Instinct
Dato: 27/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg nød at lave mit logo. Det var meget nemt og sjovt. Jeg havde ikke helt styr på mit logo, og jeg sendte en e-mail til support for at få hjælp. Min e-mail blev besvaret meget hurtigt, og rettelsen blev foretaget lige så hurtigt. Danielle var fantastisk og meget venlig og hjælpsom.
logo N9N
Logo: N9N
Dato: 24/07/2022
Bemærk:
Fra designsoftware til mit visitkort til andre brandingmaterialer var Logogenies erfaring simpelthen fantastisk. Jeg har lige fået mit visitkort leveret, og det ser virkelig professionelt og godt ud.
logo CAFE DIVINE
Logo: CAFE DIVINE
Dato: 21/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Deres kundeservice er fremragende! Jeg elsker dette firma! Hvis du lægger en besked på deres telefon, bliver du straks ringet tilbage, og de vil faktisk lave designet for dig, hvis du har problemer med visitkort eller postkort.
logo Fj sweets
Logo: Fj sweets
Dato: 18/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er en kvalitetslogodesigntjeneste, der er nem at bruge og meget pålidelig. Når det er sagt, er den bedste del af deres tilbud deres fremragende kundeservice. De er venlige og har løst mine forespørgsler rettidigt og præcist. Jeg er glad for at anbefale det
logo Schultz Group
Dato: 15/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg havde et problem med en bestilling, men kundeservicen gjorde problemet til et stort PLUS og håndterede situationen rettidigt. Kan varmt anbefales!!!!
logo Henri
Logo: Henri
Dato: 12/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Som nystartet virksomhed kunne jeg nemt oprette og downloade et tilpasset logo, der opfyldte vores nøjagtige krav. Tak Logogenie! PS, de broderede skjorter var også en fin detalje! -Jeg ser frem til at komme tilbage efter mere, efterhånden som vores forretning vokser!
logo LEXA
Logo: LEXA
Dato: 09/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Logogenie var meget effektiv. De reagerede, når jeg havde brug for hjælp. De sørgede for, at jeg fik et logo og visitkort af den bedste kvalitet, og overgik forventningerne!
logo OM
Logo: OM
Dato: 06/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Kvaliteten og hastigheden af udførelsen har været fantastisk. Men de får dig ind og forsøger hele tiden at sælge dig forskellige ting, hvilket nu begynder at blive kedeligt. Godt arbejde, men giv mig bare et katalog, så jeg kan bestemme, hvad jeg vil bruge i fremtiden...
logo SILENT LEGEND
Dato: 03/07/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg havde ingen problemer med Logogenie, og tilbuddene var for gode til at afslå dem. Nu har jeg mit eget logo til min lille virksomhed og har mulighed for at købe varer med mit logo. Alt i alt en god oplevelse for en første gangs kunde.
logo kool
Logo: kool
Dato: 30/06/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg skiftede mit brevpapir og kuverter og var meget tilfreds med resultatet. Kundespecialisterne var gode at arbejde sammen med og sørgede for, at jeg var tilfreds. Kan varmt anbefales, jeg vil bestille hos dem igen i fremtiden.
logo FOCUS ACADEMY
Dato: 27/06/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg er vild med det. Denne platform er så overbevisende for min lille virksomhed. Og jeg tror, at det er meget nyttigt for alle de mennesker, der ikke ved, hvad de skal starte. Og har på budget, kærlighed
logo SUNNY
Logo: SUNNY
Dato: 24/06/2022
Bemærk:
Supporten løste mit problem på meget kort tid, og vores websted så igen professionelt ud. Kan kun anbefale Logogenie
logo PD & CRICKET
Dato: 21/06/2022
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte et logo og visitkort hos Logogenie. Jeg er virkelig tilfreds med produkterne og servicen. God kvalitet og hurtig levering (jeg modtog kortene inden for en uge).
logo SSPGCG
Logo: SSPGCG
Dato: 18/06/2022
Bemærk:
Domæne:
Selv om jeg er ved at beslutte, hvilket logo og hvilken markedsføringsstrategi jeg skal bruge. I er fantastiske, det giver mit logo og andre ting
1 2 3 4 5
x