Begynd at designe dit logo

Pift dit logo op med smarte detaljer

Udgivet: 23/11/2017

Du har arbejdet hårdt på dit logo for at få det til at se slankt og effektivt ud, du har sørget for, at justeringen er korrekt, størrelserne er velproportionerede, farverne er velegnede, men der mangler bare noget… Når folk designer logoer, glemmer de nogle gange det sidste touch. Jeg taler om skillelinjer, detaljer, piktogrammer og former. Disse grafiske elementer kan få et almindeligt logo til at se super cool ud. Her’er et par eksempler på flotte afsluttende detaljer, som du kan afprøve på dine logoer.

Start med at designe dit logo nu


Dividerende linjer

Delingslinjer er gode detaljer at tilføje til dine logoer, da de er med til at adskille to tekster fra hinanden og tilføjer lidt mere dynamik og struktur til dit logo. Her’er et par eksempler, som jeg’har pisket op til dig baseret på de opdelingslinjer, der er tilgængelige i logogenie logodesignværktøjerne:

tips til logogenie logo design tools

Bemærk, at « Før » linjen virker, ja… Lidt kedelig ? Det’er fordi der ikke er’blevet tilføjet nogen skillelinjer til kompositionen. Ved at tilføje skillelinjer (og jeg siger ikke, at du skal gøre det hele tiden), får du et logo, der virker mere struktureret og grafisk mere tiltalende. Det er også med til at adskille dit firmanavn fra din grundlinje. I de fleste tilfælde ønsker du, at dine kunder skal se dit firmanavn før din grundlinje, og det er også derfor, at grundlinjen er mindre i de fleste logodesigns. Ved at tilføje en linje mellem de to tekster bliver det endnu tydeligere og er virkelig med til at adskille vigtigheden af hver tekst. Det tilføjer også et cool grafisk element i blandingen.

Kugler

Bullets er små detaljer, som du kan tilføje i hver ende af dit firmanavn og din grundlinje. Disse grafiske elementer er gode til at tilføje personlighed til dit logo. Afhængigt af hvilken branche du’er i, kan du finde bullets, der passer til din aktivitet. Det giver dit logo en anden dimension og er med til at sætte stemningen. Hvis dit logo hovedsageligt er tekstbaseret, vil tilføjelse af bullet-detaljer helt sikkert « pynte » dit logo. Her er et par eksempler, som du kan sammenligne med, så du kan få et bedre indtryk af, hvad jeg taler om:

idé om logo
I det første logo er designet forstærket af kugler, der kunne repræsentere rødder eller planter, der spirer. I det andet logo bruges dynamiske bullets til at give designet mere energi, som om de vil sige: "Hej, du, har du brug for et brand ? Vi kan hjælpe dig ! I det tredje logo anvendes to lodrette linjer, der fungerer som vægge på hver side af firmanavnet, hvilket minder om bygge- og anlægsområdet. Alle disse små detaljer fortæller en historie og giver dit logodesign mere stil og mening.

Figurer

Det er sjovt at bruge former i dit logo! Former skaber som en skal omkring et element og hjælper med at fokusere øjet på den vigtige information. Former er også gode til at strukturere dit logo. De kan tilføje lidt ekstra stil til en sammensætning, der ser lidt tom ud. Se disse seje designs, der indeholder former:

Logo med former

I eksemplerne ovenfor er der to måder, hvorpå formerne udnyttes. I den første række bruges formerne til at omslutte et sæt bogstaver eller en sætning, som om de vil sige hey, se på mig. Dette hjælper seerne til at fokusere på en bestemt del af logoet som « for life » i det andet eksempel i den første række. I den anden række omgiver formerne teksterne. I denne række eksempler er formen blevet det element, der strukturerer hele logokompositionen. Denne slags logoer er gode til mere stringente virksomheder af corporate type som f.eks. akkoutanter, forretningsledere, mæglere, forretningsrådgivere osv...

 

Hvad har vi lært af denne artikel?

Vi lærte, at det er rigtig fedt at bruge figurer, punktummer og skillelinjer i logoer! De hjælper med at strukturere dit logo, hvilket er meget vigtigt, hvis du vil have dit logo til at se professionelt ud. De tilføjer lidt ekstra grafisk pazaz til kompositionen, hvilket får den til at skille sig lidt mere ud. De er et alternativ til at bruge figurative ikoner. Som designer synes jeg, at det altid er interessant at udforske disse forskellige fremgangsmåder og se, hvad der passer bedst til din virksomheds stil.

Som i hver artikel, jeg’har skrevet, vil jeg’gerne tale lidt om vores online designværktøj, logogenie affers en omfattende online designløsning til små virksomheder. Vi tilbyder et stort udvalg af logoer, herunder figurative ikonlogoer, bogstavformede ikonlogoer, formlogoer som nævnt i denne artikel og også store almindelige tekstlogoer med super stilfulde skrifttyper. Giv det en chance, og lad os vide, hvad du synes, ved at klikke på linket nedenfor
 

Start med at designe dit logo nu
 

Author : Damien er logodesigner og grafiker hos logogenie.net. Damien har været i designbranchen i over 10 år og er medstifter af logogenie.

Se vores andre artikler

x