Begynd at designe dit logo

Design af brugerdefineret logo

Udgivet: 20/10/2015

Specifikt logodesign

Din virksomhed har et brandnavn og et logo; men skiller dit image sig virkelig ud? Kan du skille dig ud blandt dine konkurrenter?

Mange virksomheder kæmper med branding og med at skille sig ud fra mængden og deres konkurrenter. Det skyldes, at det at designe et logo kræver professionalisme at studere naturen, historien, kulturen, værdierne, farverne og dens symboler og at forstå konkurrencemiljøet.


Forstå brandet

Alle virksomheder har en slags formål og vinderbillet. Ved at forstå brandet og undersøge andre lignende brands og logoer får vores designere et omfang og spektrum af, hvad de skal kigge efter og designe.

Logoet kan designes i kun tekster eller ikoner og symboler eller en kombination af begge dele. Målet er at projicere virksomhedens’tilsigtede image.

Kundes feedback

Efter at have forstået brandet diskuterer vores designere kunden’s interesse på alle områder, farve, symbol, skrifttype, effekt og idé. Dette gøres også ved at sende et spørgeskema til kunden.

Design

Det er vigtigt at tænke kreativt, da ethvert brand består af to elementer; et ordmærke og et symbol.

I denne fase begynder vores designere at skitsere og tegne deres idéer på papir for at have fri hånd til at tegne og slette for at få det bedste resultat. De tænker over alle aspekter af billedet.

Derpå skaber de designene på forskellige grafiske programmer såsom illustrator og Photoshop.

Touch af farve, tone, skrifttype og forskellige perspektiver tilføjes i denne fase. Hver farve har en anden betydning, og skrifttyper afspejler brandets koncept; derfor er det virkelig vigtigt at vælge det rigtige match og have en afbalanceret kombination. Det logo, de designer, anses for at passe på alle baggrunde, fungere på apps, ikoner og prints.

Få feedback

Efter at have skabt 3 til 4 versioner, hver med forskellige farver og skrifttypers udseende, får de feedback fra deres andre designerkolleger, da et pars hjerne altid er mere succesfuld end en enkeltpersons hjerne.

 

Søger du efter at fremme dit virksomheds image og tiltrække dine kunder’ opmærksomhed? Konkurrere dine konkurrenter? Og være unik?

Lad os designe dit logobrand hos Comelite IT Co. for at give dit publikum en kickstart, give dig brand recognition og efterlade et godt indtryk.

Author: Forfatter: Mona Miles, Business & Marketing Manager hos Comelite IT Co.

 

Start med at designe dit logo nu

 

Se vores andre artikler

x