Begynd at designe dit logo

Fede ideer til logodesign

Udgivet: 13/02/2018
 

Vi faldt for nylig over et logo designet af en kunde, som virkelig var en stor succes. En gang imellem er der nogen, der skubber grænserne og skaber noget ud over det sædvanlige. Det giver os mere indsigt i, hvilke muligheder der er med logo-tilpasning. I dette eksempel ønskede brugeren at skabe et logo med opdelte bogstaver til initialerne for hans firma. I stedet for blot at kombinere to bogstaver sammen, tog han tingene til et andet kreativt niveau. Lad os tage et kig på, hvad han gjorde.

Lad’s dekomponere logoet og starte fra begyndelsen. Han startede med det første bogstav, bogstavet V for Valency fra de bogstavformede ikoner (du kan vælge bogstavformede ikoner fra branchemenuen «  Letters A-Z »).

Med enkle piktogrammer fra menuen  detaljer/piktogrammer (se billedet nedenfor) kunne han kombinere piktogrammet med « V » for at skabe en « F » form til det andet bogstav i firmanavnet, der fungerer som en forlængelse af det oprindelige « v » formede ikon.
 

Start design af dit logo


Start design af logo


Ved hjælp af enkle piktogrammer fra menuen  detaljer/piktogrammer (se billedet nedenfor) kunne han kombinere piktogrammet med det « V » formede bogstav og skabe et « F » der strækker sig fra det oprindelige ikon.

Tilføj form til dit logo

Med en lille kombination og lidt håndværk var han i stand til at designe et brugerdefineret ikon med to bogstaver i form af et V & F. Små manipulationer er nødvendige for at sammensætte noget som dette. Du skal tilføje et piktogram, en detalje eller en form fra menuen Detaljer. Derefter skal du ændre skalaen på formen ved hjælp af musen og justere farverne med farveplukkeren (et to sekunders arbejde). Du kan vælge nøjagtig de samme farver som dit oprindelige ikon ved at klikke på de gemte farver nederst i farveplukkeren, så farverne forbliver kohérent.

logo med bogstaver

Sådan ser det færdige resultat ud (Se billedet nedenfor).

Opret originalt logo med logogenie

 

Gå kreativt til værks med dit logo, de ting du kan gøre er ubegrænsede. Sørg for at gennemse detaljerne i hovedmenuen til venstre. Du’vil være i stand til at eksperimentere med piktogrammer, stilfulde separationslinjer og et uendeligt udvalg af former, som du kan bruge på en kreativ måde. Det er på tide, at du tager musen op og begynder at designe dit logo. Lav noget helt særligt, der ligner dig. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du’gerne vil have os til at give dig nogle råd om dit logo, er du velkommen til at kontakte os med denne e-mail : support@logogenie.net

 

Start designing your logo
 

Se vores andre artikler

x