Begynd at designe dit logo

Inspirerende logodesigns i 2018

Udgivet: 21/03/2018

Hver gang imellem er der et logo, der skiller sig ud og får dig til at sige "wow". I denne artikel har vi besluttet at vise dig et par af de logoer, der virkelig skiller sig ud. Vi vil vise dig, hvorfor og hvordan disse logoer er meget originale, og hvad der gør et logodesign til noget særligt. Inspirerende logoer som disse er gode til at få ideer til dine egne. Du vil se, at der er et par tilbagevendende tricks, der bruges til at gøre logoet så meget mere originalt og stilfuldt. Lad’s komme direkte til sagen!

 

Start design af dit logo

 

Eksempel 1
 

Eksempel på originalt logo


Som du måske har bemærket, er bogstavet A i ordet « tasker » blevet smart erstattet af en bagage i form af bogstavet « A ». Logoet er meget enkelt og effektivt. Der er ikke blevet tilføjet andet til logoet, og skrifttypen er meget lineær og fed for at sikre læsbarheden.

 

Eksempel 2


Eksempel på professionelt logo

Endnu engang har denne designer gjort god brug af ikonet til at kombinere bogstaver og symbolske grafiske elementer. Sammensætningen af disse to elementer er meget effektiv. Det giver bogstaverne et attraktivt grafisk træk i stedet for blot at være en almindelig skrifttype.


Eksempel 3
Eksempel på brugerdefineret logo
Her’er et andet godt trick til at style dit logodesign op. I dette eksempel er en del af firmanavnet blevet tilføjet inde i selve den grafiske form. Skrifttypen er ikke blevet valgt tilfældigt og giver flasken en vinetiket-effekt. Oven i det hele er ikonets højre side skråt i samme vinkel som « W » fra « vin » hvilket giver hele logosammensætningen mere harmoni.

 

Eksempel 4

Eksempel på dyrelogo


Dette ikon design er meget kreativt og crafty ! Hvis du ikke har bemærket det nu, har du en skjult form i midten af tyren’s hoved. Hvis du ser godt efter, vil du bemærke en hvid fiskesilhuet i midten af hovedet. Kreativiteten bag designet af dette ikondesign gør denne sammensætning virkelig speciel og original.


Eksempel 5

Eksempel på træ-logo

Minimale logoer med tynde linjer og grundlæggende former er trenden i øjeblikket. I dette eksempel symboliserer stilen i skrifttypen og de linjer, der bruges i ikonet, tydeligt trægrene. Grenene vokser rundt om huset i geometriske vinkler, hvilket forstærker forestillingerne om husets konstruktion og arkitektur. Som prikken over i'et er logo-ikonet blevet flot indkapslet i en cirkulær form, hvilket giver det mere harmoni og en ren finish.

Eksempel 6
Eksempel på logo med skrifttyper
Hvis du vil være snedig, kan det være interessant at bruge tal til at erstatte et bogstav. Især i dette tilfælde, hvor firmanavnet er Twins. Bogstavet « N » er blevet erstattet af tallet « 2 » som er blevet vippet i en vinkel på 90 grader for at ligne bogstavet « N ». Dette trick fungerer perfekt og tilføjer originalitet til en skrifttype, som ellers ville være ret almindelig.


Eksempel 7
Eksempel på Shapeslogo

I dette eksempel mødes form og bogstaver. Hvis du ikke har bemærket det endnu, er der bogstavet « S » snedigt skjult i midten af de to snoede pile. Det er altid en god idé at kombinere bogstaver og former, og det bør bruges, når det er muligt.Hvis du kan lide logoer med bogstaver dybt indlejret, så tag et kig på Imagely's logo. De'er skaberne af det mest populære wordpress galleri plugin. Deres logo indlejrer bogstavet "I", så vær opmærksom, så du ikke går glip af det.


Eksempel 8

Eksempel på elefantlogo

Brug af dyr og genstande til at symbolisere ting. I dette eksempel er logodesignet en kombination af en kam og en elefant. Det er godt at bruge dyr i dit design, fordi det giver liv til dit logo og kan bruges på mange forskellige måder.


Eksempel 9

Eksempel på marketinglogo

I dette eksempel er der brugt diagonale pile i e-mail-ikonet. Ikke alene repræsenterer dette ikon e-mailsiden af logoet, men det symboliserer også delingsaspektet på én gang. Dette er et godt eksempel på kreativitet og enkelhed.

 

Eksempel 10

Eksempel på butikslogo


Lige her er broformen blevet fuldt integreret i logoet. I modsætning til de fleste logodesigns, som har ikonet over teksterne, har denne designer forlænget bogstavet « D » slutter for at forbinde med broformen, som ligger ovenpå og giver logoet mere strukturel harmoni.


Alle disse 10 eksempler på logodesigns viser os styrken i at designe enten originale tekstkompositioner, en blanding af ikoner og tekster, udskiftning af bogstaver med tal, kombination af flere former ved hjælp af dyr og andre tricks, der kan være med til at pifte dit logo op og give det mere stil og orginalitet.

Det er vigtigt, at dit logo skiller sig ud fra det hav af firmalogoer, der findes derude. Den bedste måde at gøre det på er at designe dit logo selv. Gennemfør dine idéer i dit helt eget logodesign med Logogenie. Brug vores kraftfulde online logodesignværktøjer til at designe dit eget logo.

Vi har tusindvis af kreative og originale ikoner, som du kan bruge til grundlaget for dit logo. Vi leverer en all inclusive logopakke med grafiske kildefiler af professionel kvalitet, som du kan bruge til branding. Logogenie leverer også vektorfiler, som du kan bruge til at redigere dit logo med på din egen computer. Vi håber, at denne artikel har inspireret dig, nu er det’tid for dig at designe dit eget logo.
 

Start med at designe dit logo
 

Se vores andre artikler

x