Begynd at designe dit logo

Mål dit websteds målgruppe

Udgivet: 19/10/2015

Måler dit website’s målgruppe

 

Hvor mange mennesker besøger dit websted? Hvor kommer de fra? Hvad laver de? AFS Analytics besvarer disse spørgsmål og meget mere!

En pålidelig og nem løsning at bruge

Med AFS Analytics kan du analysere de besøgendes adfærd og forstå, hvordan du kan forbedre og ændre indholdet på dit website for at få mere trafik.

En "Right Now" rapport giver dig mulighed for i realtid at visualisere aktiviteten og adfærden hos de personer, der i øjeblikket besøger dit website.

AFS Web Analytics tilbyder også en avanceret abonnementsservice for dem, der ønsker at få supplerende analyser og PDF-rapporter tilsendt automatisk.


Ultimativ ydelse:

AFS Analytics er udviklet til at levere den bedst mulige ydeevne med flere teknologier som HTML5, AJAX og LiveDisplay. AFS Analytics er hostet på de nyeste kraftfulde servere og sikrer ekstrem pålidelighed.


Nemt at installere og usynligt:

Installeringen af AFS Analytics er meget enkel; du skal blot tilføje et par linjer HTML-kode på dit website’s sider. AFS Analytics indeholder også vejledninger, der trin for trin forklarer installationen af koden på forskellige CMS- eller website builder-værktøjer.

For websteder designet med WordPress, er et AFS Wordpress analytics plugin tilgængeligt for en nem installation, og inden for få sekunder er koden installeret på din blog.

På website’s sider kan AFS Analytics-logoet vises eller være usynligt efter ønske.


Et godt alternativ til dit nuværende værktøj til trafikmåling

AFS Analytics hjælper dig med at forbedre din websteds trafik og forstå dine besøgendes adfærd. AFS Analytics er et seriøst alternativ til Google Analytics og er helt sikkert et vigtigt supplement til dit nuværende trafikmålerværktøj.

Se vores andre artikler

x