Begynd at designe dit logo

Sådan opretter du et brugerdefineret firmamærke med dit logo

Udgivet: 12/02/2021

Her hos Logogenie har vi udforsket nye overkommelige værktøjer til logo og branding, som du kan tage med dig i det nye år.

Mange kan blive overrasket over tanken om at bruge logostempler til deres brand eller virksomhed, da stempler synes at have en forældet betydning, men vi er her for at fortælle dig, hvorfor de er vigtige at overveje, og hvordan de kan give dig mere forretning.

 

Hvad er brugerdefinerede firmamærker med dit logo?

 

Hvis du har været igennem dette før, er du velkommen til at skimme til vores næste punkter. Hvis idéen om at bruge frimærker til dit logo og branding er ny for dig, er vi her for at bryde det ned. 

Vi holder det så simpelt som brugerdefinerede frimærke-brandingværktøjer er. Monteringen på brugerdefinerede gummistempler, som holder stempellogoet, kan tilpasses. Du har valget mellem et træhåndtag, selvtækkende med en patron og en plastikbase eller med endnu flere, personlige og unikke æstetiske detaljer. Alt dette afhænger af dit budget og endnu vigtigere, hvad der fungerer bedst for dig. 
Custom firmamærke

 

Stemplér ansøgningen med din virksomheds branding

 

Sjovt faktum: der er mange anvendelsesmuligheder for brugerdefinerede logostempler! Der er ingen grænser med disse billige værktøjer. Her er blot nogle få almindelige anvendelser, som du kan overveje til din egen anvendelse. 

 

Stationsartikler


Alle virksomheder bruger på den ene eller anden måde stationære dokumenter. Uanset om det er til brevpapir, kuverter, kort, velkomstbreve, påmindelsesbreve, feriehilsner eller noget helt andet, kan du spare mange penge ved at stemple dit logo i stedet for at betale for specialfremstillede prints. 

 

Sociale medier

 
Indsatser til håndtag til sociale medier er ligesom visitkort forenklede fysiske kort med de foretrukne sociale medier, som din virksomhed bruger, sammen med dit håndtag eller brugernavn. De er gode til networking og til at opbygge et forhold til dine kunder og klienter. 

 
 

Visitekort


I stedet for at trykke visitkort i massevis og håndtere omkostningerne og den fremtidige mulighed for et nyt logo, kan du skabe dine egne med blanke kort i den form og størrelse, du ønsker, og tilføje et personligt, tilpasset præg ved at stemple dit logo på. 

Indpakning


Anskræddersy din emballage, uanset om det er to-go poser eller kasser til din kulinariske virksomhed eller forsendelsesmateriale til produkter, der sendes ud til kunderne, vil et logo stemplet på sikre dem, at du går op i kvalitet og forbindelse til det, du elsker at lave. Sørg for at huske, hvor vigtige detaljerne er, når det kommer til prisskilte, plejeanvisninger og anden informationstekst vedrørende din virksomhed.

 

Giveaway-artikler


Har du planer om at give ting væk i forbindelse med lodtrækninger eller salgsfremmende arrangementer for at støtte din virksomhed? Det er det perfekte tidspunkt at bruge et personligt stempel til at skabe skræddersyede gaver. 
Custom company stamp

 

Hvordan kan brugerdefinerede frimærker med dit logo hjælpe din virksomhed

 

Kosteffektivt


Firksomhedsstempler er betydeligt billigere end trykte visitkort og personlige markedsføringsmaterialer. Logostempler er 100 % ideelle til små og mellemstore virksomheder, hvilket giver dig mulighed for at stemple på farten og spare på udskrivningsomkostningerne.

 

Et forbedret udseende


Vi kan ikke understrege det nok: professionelle logostempler giver et personligt præg. Det skaber et udseende, der viser, at din virksomhed er troværdig, autentisk og ærlig. Især hvis dine værdier går imod den typiske kommercielle og masseproducerende måde, er det vigtigt at opretholde dette image. 

 

Forbedre dine sociale medier 


Personlige, bevidste berøringer via reklamemateriale skaber flere muligheder for at skabe kontakt til dine følgere på de sociale medier og fastholde et reelt engagement.

 

Styrk kendskabet til dit brand


Og uanset hvilken branche du arbejder i, er det vigtigt med anerkendelse, fordi det får dine kunder til at vende tilbage, da de husker dig og det, du laver, i stedet for dine konkurrenter.

 

Brugerdefineret firmamærke

 

Hvorfor er det vigtigt for din virksomhed at mærke dit frimærke

 

Du er her, fordi du allerede er klar over, hvor vigtigt logoer er for en bæredygtig og succesfuld virksomhed. Vi’har gode ressourcer om, hvordan du tænker som en designer, tilpasser dit gamle logo, og hvor du får mest muligt ud af vores logoskaber. 

Mere specifikt er det’tid til at understrege hvorfor stempelbranding er vigtig. 
 

Personaliserede frimærker tilføjer et særskilt, skræddersyet og personligt præg. Hvis din virksomhed trives med skræddersyet eller håndlavet arbejde, er dette vigtigt at kommunikere. Dette skaber en stærkere brandingstrategi for producenter, dem med hjemmelavede, tilpassede eller unikke produkter.   
 

Selv yderligere er det’et velkendt faktum, at detaljer kommunikerer omsorg. Med personlig emballage vil kunder og forbrugere genkende denne omtanke. Har du til hensigt at tilføje dit virksomhedsstempel på post? Det giver kunderne endnu en grund til at identificere det som noget vigtigt, snarere end tilfældig eller junk mail. Din tid og dine ressourcer, der går til at sende reklamemateriale ud, vil give en større sandsynlighed for, at det bliver åbnet, læst og husket.
 

Specielt tilpassede stempler giver din virksomhed fleksibilitet til at placere dit logo på næsten enhver overflade når som helst. Dette omfatter on the spot-scenarier, såsom at forlænge et visitkort i et netværksarrangement. Dette er super nyttigt ved kongresser og seminarer.

Endeligt og vigtigst af alt giver logostempler mere inkluderende måder for små virksomheder og iværksættere at udforske branding på. På grund af de lave omkostninger, som frimærker medfører, er det’en lettere investering at foretage for at tage din virksomhed til det næste niveau. 

 

Brugerdefineret firmamærke

 

Bedste designpraksis for logostempler

 

Hold det enkelt


Enkelhed er nøglen. Jo mere kaotisk dit logo er på firmamærket, jo mere plads er der til fejl i dets anvendelse. Rent design er et mindeværdigt design. Fordi du arbejder med et mindre område i gummistemplet, er det vigtigt at tænke nøje over hvert enkelt aspekt i logodesignet. Vores logoværktøj gør det nemt for dig at udforske disse muligheder.

 

Udnyt negativt rum


Spatial opmærksomhed er et andet aspekt af rent design, hvor negativt rum sikrer fokus og erindring på din virksomheds branding. Rummet giver hvert element i dit logo plads til at ånde. Husk desuden, at denne designteknik giver dig mulighed for at bruge de hvide mellemrum i og mellem bogstaver og billeder til at skabe nye billeder. Det er nyttigt at tænke på det negative rum i et logo som en hemmelig lomme, der giver dig mulighed for at skabe grafik, skjult tekst og yderligere betydning for dit design.

 

Opmærkets konstruktion


Hvad vil sikre en ren påføring på dine ønskede genstande? Sørg for, at selve designet arbejder med dig, ikke imod dig. Overvej selve konstruktionen af frimærket, og hvordan dit logo vil fungere med det. 

 

Fokus på typografi


Hvis du bruger skrifttyper i dit logo, skal du sikre dig, at de fremhæver dit overordnede branding, og at selve skrifttypen er læselig i stemplet. Undgå skrifttyper, der er mindre end 7 punkt, da alt mindre vil gøre din tekst svær at læse. Sans-serif-skrifttyper som Arial eller Calibri er et sikkert valg med hensyn til læsbarhed.

 

Sørg for, at din brandidentitet er stærk


Brandidentitet omfatter virksomhedens værdier, brand personaen og din mission. Det er vigtigt at sikre, at disse er i overensstemmelse med den måde, du præsenterer dine tjenester eller produkter for verden. Hvordan du interagerer med kunderne, hvordan virksomhedens æstetik harmonerer med alt det ovenstående, og den følelsesmæssige essens af dit produkt eller dine tjenester er vigtige og dybere spørgsmål at stille, mens du navigerer i denne proces. Vid hvem dine kunder er: deres demografiske forhold, fælles interesser, og hvordan du ønsker, at de skal interagere med dit brand uden at investere i det, du laver.

...og endelig skal du gå efter den højest mulige kvalitet.
Hvis det er muligt, skal du bruge vectorfiler for at sikre det skarpeste design.

 

Brugerdefineret firmamærke

 

Kunne brugerdefinerede stempler spille en vigtig rolle i fremtiden for logoapplikationer?

 

Med det nuværende klima ved vi alle, at det er vigtigt at opretholde kvaliteten og samtidig holde de generelle omkostninger så lave som muligt. Vi er en stor fortaler for personlige frimærker, da de giver en løsning på begge dele. Inkluderende brandingstrategier for at imødekomme alle forretningsbestræbelser er vigtige for et retfærdigt marked. 
 

Har du allerede forestillet dig, hvordan dit forretningsstempellogo skal se ud? Uanset anvendelsen vil det være en stor livredder at have et ved hånden.   
 

Vi’har noget andet i støbeskeen! Hold øje med vores fremtidige værktøj til brugerdefinerede stempler, hvor du kan designe dit logo og oprette dit eget stempel gennem Logogenie på én gang. 

 

Start med at designe dit logo nu

 

Se vores andre artikler

x