Begynd at designe dit logo

Tiltrækning af kunder med en præsentation af et mærke

Udgivet: 04/06/2018

Præsentation af din virksomhed for investorerne er en afgørende del af fundraisingprocessen. Investorerne træffer en beslutning på baggrund af det indhold og de oplysninger, du præsenterer, og hvordan du præsenterer dem. Indholdet - både materialet og den visuelle præsentation - skal være effektivt leveret, kortfattet og overbevisende. I dag lærer du’tommelfingerreglerne for at drive en banebrydende PowerPoint-præsentation til at vinde dine investorers’ hjerter i løbet af dit allerførste møde med dem.

Sådan tiltrækker du dine investorer

Tip #1: Vær kortfattet

Det første møde med en investor varer typisk fra 45 minutter til 1 time. Din præsentation bør ikke optage hele denne tid. Du har således fra 20 til 30 minutter til at levere den. Resten af tiden bør afsættes til spørgsmål og svar.

Hvor mange dias er det optimalt at medtage i dette tilfælde? En række eksperter foreslår, at dine vigtigste højdepunkter i præsentationen skal være på 10 dias. I mellemtiden bør diasene ikke være proppet. De skrifttyper, du bruger, bør ikke være mindre end 30 point for at holde din præsentation læsbar på afstand og tæt med idéer.

 

Start med at designe dit logo


Tip #2: Åbn det op med dit firmalogo
 

Den bedste måde at åbne din virksomheds præsentation på er at have dit logo på det allerførste dias. Oprettelse af logoet, har du’et par ting at overveje:

 • Dit logo skal repræsentere konceptet for dit brand. Det skal matche det, du laver, med sin stil, farvepalet og overordnede design. Derudover skal det passe til den type branche, du arbejder i, og den virksomhed, du repræsenterer.

 • Du bør dobbelttænke farven på dit logo. For et mere traditionelt logo skal du lære mere om farvefilosofi og vælge et par nuancer, der passer til din virksomhed’s kerne. Hvis du’er ude efter et mere banebrydende logo, kan gradienter og farveregnbuer bruges til at drysse lidt kreativitet ind.

 • Gør dit logo til det centrale fokus på det første dias. Placer det helt i midten af diaset, eller forskyd det om nødvendigt lidt til venstre eller højre. Hvad’er mere, kan du tilføje en logo-miniature på hvert dias i din præsentation for at minde seerne om, hvilken virksomhed du repræsenterer undervejs.

I dag behøver du ikke’overspendere på et logodesign. På nettet kan du finde en række omfattende værktøjer, der lader dig dygtigt inkarnerer din vision af virksomhedens’s logo inden for minimal tid.

For eksempel er der et af dem, LogoGenie lader dig designe et logo online på et øjeblik. På deres websted skal du’vælge det færdige design, du bedst kan lide, og tilpasse det ved hjælp af et omfattende værktøjssæt. Derefter downloader du logoet og kan bruge det, hvor du vil.


Start med at designe dit logo nu

 

Tip #3: Hold dig til den grundlæggende præsentationsoversigt
 

For at tiltrække dine investorer med din præsentation skal du’forklare klart og effektivt, hvad du laver, og hvad der gør dig unik inden for dit område. I betragtning af det begrænsede antal slides, du har tid nok til at præsentere, er det’klogt at holde sig til den præsentationsstruktur, der lader dig appellere mest til investorerne.
 

Her er oversigten:

 • Titelbladet bør indeholde din organisations navn, logo og slogan (hvis du har et), dit navn og titel samt kontaktoplysninger.

 • Problem dias forklarer et bestemt behov hos kunderne, som på nuværende tidspunkt ikke er (fuldt ud) tilfredsstillet.

 • Løsning slide forklarer, hvordan dit produkt/din tjenesteydelse opfylder det identificerede behov.

 • Forretningsmodel slide viser, hvordan du’vil opnå fortjeneste ved at tilbyde dit produkt/din tjenesteydelse.

 • Underliggende magi slide lader dig forklare, hvad der gør dit produkt/service unikt, dvs. hvad’er den ‘hemmelige sauce’ der’vil få folk til at ville betale for det.

 • Marketing og salg omhandler markedsføring, distributionskanaler, sæsonbetonethed osv.

 • Konkurrence slide ser på dine konkurrenter på markedet og afdækker, hvorfor du’er dem helt sikkert overlegen.

 • Ledelsesteam slide forsikrer dine investorer om, at dit team har relevante kvalifikationer og erfaring.

 • Finansielle fremskrivninger dias beskriver dine finansielle behov og præsenterer en prognose for 3 til 5 år.

 • Positivt momentum og trækkraft dias. Dette er et afsluttende dias, der skal tilskynde investorer til handling ved at forestille sig deres gevinster og påpege den relevante timing.

Det kan faktisk være tidskrævende at udarbejde et sådant antal velovervejede slides fra bunden af. I stedet kan du gå efter en af de gratis ready-made Powerpoint templates der allerede indeholder de nødvendige slides. Hvad’der er tilbage til dig er at indtaste de oplysninger, der er relevante for din virksomhed. Et eksempel kommer nedenfor:
 

Pitch Pro PowerPoint-skabelon
 

Power point-skabelon

Med den meget professionelle Pitch Pro-skabelon, vil du’effektivt køre din præsentation hjem med 100+ unikke dias, der indeholder dem, der er designet til at præsentere din virksomhed for investorer.

 

Responsive website

De er den absolut bedste løsning til dit mobile website.
Enabled leverer dedikerede HTML Mobile Templates, Google AMP Templates og Mobile WordPress Temaer af høj kvalitet til at dække alle dine behov og krav. Deres support er utrolig hurtig og altid centreret på kundernes behov. Sidste år kom over 70 % af internettrafikken fra mobile enheder. Du ønsker ikke at gå glip af denne chance. Enabled er det bedste valg til din mobile hjemmeside!

 

Tip #4: Fyld din præsentation med infografikker
 

Leverer du en præsentation til dine investorer, skal du være så overbevisende som muligt. Til dette er du’nødt til at bruge statistiske data. For at få det på plads skal du ty til infografikker, der tydeligt illustrerer dine pointer og hjælper dig med at etablere de ønskede logiske forbindelser.

Hvis du’ikke er ekspert i digital kunst og design, kan du stadig få flotte infografikker i din PowerPoint-præsentation. Heldigvis er en række moderne præsentationsskabeloner kommet med forudbyggede infografikker, som er enkle at tilpasse til din virksomhed’s behov.
 

Business Infographics PowerPoint Design
 

Business Infographics

 

Lad et varigt indtryk tilbage med de færdige infografikker i denne skabelon. Dens 186 forudbyggede dias er fyldt med mirakuløse infografikker, herunder pil, SWOT, pyramide, 3D tærte, tidslinje, cirkel, træ, puslespil og andre infografikker.

 

Tip #5: Brug moderne og fed skrifttyper
 

Du kan ikke’overbelaste din PowerPoint-præsentation med information. For det første gør det dine pointer mindre klare og omfattende. For det andet, jo mere information du propper ind i din præsentation, jo mindre bliver de skrifttyper, du bruger. I sidste ende skader det læsbarheden.

Brug i stedet trendy fed skrifttyper, der rocker i år. Hvis du beslutter dig for at vælge en skabelon, vil det være praktisk at have et sæt premium-skrifttyper at vælge imellem.
 

Urban Planning PowerPoint Theme
 

Byplanlægning PowerPoint-tema

 

Temaet Byplanlægning er optimalt til at levere en præsentation, der efterlader et varigt indtryk. Med de fede skrifttyper samt den lyse og mørke baggrundsversion sikrer denne præsentation, at de slides, du deler, bliver fuldt fortæret og husket bedst.

 

Start med at designe dit logo
 

Tip #6: Lav smarte farvevalg
 

Den farvepalet, du vælger, er afgørende for stemningen og det overordnede indtryk af din præsentation. Hvis du ønsker at holde dig mere på ekspertsiden, skal du holde dig til en beroligende, forretningsmæssig kombination af kolde nuancer, såsom grøn eller blå og hvid:
 

Minimal kreativ PowerPoint-skabelon
 

Minimal kreativ PowerPoint-skabelon

På den anden side, hvis du ønsker at imponere investorer med din energi, kreativitet og lyst, skal du gå efter moderne PowerPoint-skabeloner, der ikke viger tilbage for levende farver. Dette vil fremhæve din innovationsevne og proaktive tænkning over for investorerne. Tjek for eksempel den imponerende Edge-skabelon, der forener de trendy 2018-farver med banebrydende layouts og geometriske former.
 

Edge PowerPoint præsentationstema
 

Edge PowerPoint Presentation Theme

 

Tip #7: Visuelt materiale af høj kvalitet er et must

 

Mennesker husker billeder og billeder mere end ord. Derfor er det vigtigt at underbygge dine slides med billeder og grafik af høj kvalitet for at understrege din pointe. Desuden skal din præsentation være klar til storskærme, og de billeder, du bruger, skal være pixelperfekte.

En række moderne PowerPoint-skabeloner giver dig lige det, du har brug for i denne henseende. Hvis du vil se et eksempel, kan du tjekke det helt nye Pitch Deck-præsentationstema, der er vist nedenfor:


2018 Pitch Deck PowerPoint-tema
 

Tiltrække kunder med en branded præsentation


Fortælling

For at vinde dine investorers hjerter, skal du levere en kortfattet og yderst effektiv præsentation. Hvis du holder dig til 10 stilfulde, infografikfyldte, læsbare og velillustrerede dias, vil du’være i stand til at nagle det effektivt fast. Hvis du ønsker at sætte gang i din PowerPoint-præsentationsoprettelse, kan du blot gå efter et moderne, færdigt tema, der vil fremkalde ‘wow’s fra investorerne, når du fylder det med dit indhold.


Bør du bruge et logo til din præsentation ? start med at designe en loo med logogenie.net.
 

Start design af dit logo

 

Se vores andre artikler

x