Begynd at designe dit logo

Værktøjer til logodesign

Udgivet: 22/09/2015

Værktøjer til logodesign

Hvis du er en virksomhedsejer, der har planer om at skabe et brand for din virksomhed, er det første og vigtigste, du bør se på, at få lavet et perfekt logo. Fra det punkt og frem er det’er logoet, der taler for din virksomhed. Det repræsenterer din virksomhed, din kultur, din professionalisme osv. Et godt logodesign kommer med perfekte farvekombinationer, tydelig grafik og passende tekst i det. Hvis du også er i en situation, hvor du leder efter et perfekt logodesign, sørg for, at du følger nedenstående tips og tricks for at få fuld udnyttelse af din software til at lave logoer.

  • Indbyggede skabeloner

Usuelt set har god software til logo-fremstilling et antal indbyggede logoskabeloner, som brugeren kan redigere. Med få klik vil du være i stand til at forvandle skabelonen til et unikt og elegant logo til dit brug. Disse skabeloner bliver en stor hjælp for dig til at spare din værdifulde tid, da du ikke behøver at arbejde på layouts. Disse skabeloner er kategoriseret efter feltet for at gøre det lettere at bruge.

 

  • Presets effekter

Et godt logo indeholder vidunderlige effekter på tekst- eller billedelementer. En effektiv logo maker hjælper brugeren med at anvende effekter som glød, gradient, refleksion, skygge, skygge, forvrængning osv. problemfrit. Dette giver et professionelt touch til logoet.

 

  • Indbyggede farvetemaer

Den ideelle farvekombination er en væsentlig egenskab ved et kreativt logo. Selv professionelle bruger noget tid på at vælge det perfekte farvetema, når de arbejder på et logo. Men god logodesign-software har evnen til at tilbyde mange farvetemaer til brugerne, så de kan ende op med et professionelt logo.

 

  • Forudindstillede skrifttyper

Et logo er ikke komplet med det rigtige valg af skrifttype. Skrifttypen skal passe til det produkt, som logoet repræsenterer. Som et eksempel, hvis din virksomhed handler om babyprodukter, kan du ikke vælge en skrifttype med et seriøst indtryk. Den skal være babyagtig. Et korrekt logodesignværktøj har evnen til at hjælpe dig med de matchende skrifttyper.

 

  • Andre indbyggede ressourcer

Inbyggede ressourcer betyder de muligheder, der er til rådighed for at skalere logoet og elementerne i det uden at blive forvrænget. Dette hjælper dig med at designe et logo med nogen udprægede designfærdigheder.

 

  • Multi-lingual support

Usuelt design software designet til at håndtere flere sprog.  Derfor kan du arbejde med ethvert sprog du foretrækker.  Det er fordelagtigt, når du har til hensigt at fremme din hjemmeside på forskellige regioner med forskellige sprog.

 

  • Filformater

Med et godt værktøj til logodesign kan du output dit slutprodukt med forskellige filformater. Disse formater kan omfatte GIF, PDF, PNG, TIFF, JPG, Vector EPS og andre standardfilformater, der er kendt over hele verden. Dette er yderst fordelagtigt, når din printer eller webudvikler beder dig om at bringe logoet med forskellige filformater. Vector EPS-formatet er f.eks. meget udbredt til trykning. JPEG- og GIF-formater er kompatible med internettet, mens PNG- og TIFF-formater giver HQ-resultater.

 

Hvis en person kan udnytte et logodesigner værktøj til det maksimale niveau, er chancerne for at ende op med et fantastisk unikt logo høje. Afhængigt af det værktøj, man har til hensigt at bruge, er der behov for en vis øvelse, som hurtigt kan opnås.

 
 

Se vores andre artikler

x