Begynd at designe dit logo

Virkningen af e-handelswebsteder

Udgivet: 14/09/2018

E-handel viser ingen tegn på afmatning, og detailhandelsudgifterne i Storbritannien forventes at stige med 45 % i de kommende år og nå op på over 62 mia. pund i 2020. Onlinemarkedet for tøj og fodtøj var i 2015 10,1 mia. pund værd, hvilket betyder, at 1 ud af hver 5 pund blev brugt online. Dette viser, hvor vigtig din online tilstedeværelse er.

 

Scion e-handelswebsteder på internettet giver dig mulighed for at forbedre din virksomhed ved at nå ud til nye målgrupper, som du simpelthen ikke kan nå med en fysisk butiksfacade. Det britisk baserede team bygger e-handelswebsteder med ét mål for øje - at øge trafikken, forbedre konverteringer og tjene dig flere penge i den digitale verden. I en verden, hvor webbureauer nogle gange kan være en skuffelse.

 

Demonstration af e-handelsbutik


Scion Internet yderligere specialiserer sig i at opbygge robuste, sikre webapplikationer & tjenester, som ‘out of the box’ løsninger simpelthen ikke kan’ give. Webudviklingsløsninger er produktive, engagerende og pålidelige. Leverer. Hver gang. Det skræddersyede webudviklingsteam er dedikeret til at løse komplekse forretningsmæssige arbejdsgange og udfordringer med skræddersyet webudvikling. Denne ekspertise gør det muligt for dem at bygge applikationer fra bunden af for at passe til et resultatorienteret miljø.

 

Start design af dit logo

 

Se vores andre artikler

x