Begynd at designe dit logo

Leder du efter den bedste logoværktøj? Se, hvordan 9 populære logoværktøjer klarer sig

Udgivet: 26/06/2020
Når du har brug for et logo til dit brand, er en logoværktøjsmaskine den hurtigste og nemmeste måde at få et logo på. Men ligesom med alt andet på internettet har du’et væld af muligheder. Og præcis som alt andet på internettet og på butikshylderne, kan det være sværere at vælge den rigtige, jo flere muligheder du har. 
 
Vi tog et nærmere kig på otte af de mest populære logo-magere på nettet for at se, hvordan de klarer sig i forhold til Logogenie. Vi kiggede på hver enkelt logomaker’s designproces, tilpasningsmuligheder, brugervenlighed og eventuelle særlige punkter, der gør den unik blandt alle de valg, du’har, for at hjælpe dig med at vælge den, der passer bedst til dine behov. 
 
 

LogogenieÆble og Edens have
 

Først skal vi se på Logogenie's logo maker. At arbejde med Logogenie starter med at indtaste din virksomheds navn og tagline og vælge en logoskabelon fra en af vores mange muligheder. Derefter kan du tilpasse hvert enkelt element i dit logo – hver sektion af dit billede, hver ekstra form, du tilføjer. Der’er ingen grænse for, hvor mange billeder du kan tilføje, eller hvor mange farver du kan bruge i dit logo. Gør det så stort og bombastisk eller lille og enkelt, som dit brand har brug for, at logoet skal være. 
 
Og det’er hurtigt. Der’er ingen langvarig info-dumping-proces, ingen ventetid på en klodset AI til at generere noget, som du kan bruge som værktøj– med Logogenie kan du gå direkte ind og begynde at arbejde med skabeloner med det samme. Når du først er inde, har du et væld af ikonmuligheder af høj kvalitet og masser af værktøjer til at tilpasse dem til et logo, der passer perfekt til dit brand. 
 
Når du har fået dit logo, kan du se, hvordan det ser ud i en række forskellige formater: Facebook coverbillede, profilbillede, endda sort/hvid-muligheder til e-mail-signaturer og print. Logogenie’s logoværktøj er bygget med brugeren i tankerne og er nemt nok til at en nybegynder kan bruge det, men komplekst nok til at gøre det muligt at skabe virkelig unikke, engagerende logoer. 

 


Logogenie i en nøddeskal: 


 

Masser af ikonmuligheder
Intuitiv grænseflade
Ubegrænsede logomodifikationer
Eksklusive rettigheder til det logo, du opretter
 
 

Hatchful

 
 

Æble og Edens have

 
Hatchful er Shopify’s interne logoværktøj, så hvis du har brug for et logo til dit Shopify-websted, er det værd at tjekke Hatchful ud på grund af den nemme integration. Men afhængigt af, hvor meget kreativ kontrol du ønsker med dit logo, er Hatchful måske ikke den bedste logoværktøjsmager for dig. Læs mere: Sådan migrerer du WooCommerce til Shopify
 
Sådan fungerer det: 
 
1. Du starter med at vælge din branche fra en liste over kategorier som mode, teknologi, serviceydelser og andet 
2. Når du har valgt din branche, vælger du din visuelle stil fra en anden liste med valgmuligheder, der omfatter valgmuligheder som fed, elegant, moderne og vintage
3. Derpå indtaster du dit firmanavn og slogan
4. Næst vælger du, hvor logoet skal vises, f.eks. på dit visitkort, din tilstedeværelse på sociale medier eller på et skilt
5. Hit “next” and you’re greeted with a endlessly scrolling sea of logo options generated by Hatchful. Vælg en, og derefter har du mulighed for at ændre grundlæggende elementer som farver og den anvendte skrifttype
 
Når du’er færdig, kan du downloade dit logo og en masse relaterede sociale medieaktiver. 

 

Hatchful i en nøddeskal:

 

Programmet genererer ideer til dig
Hatchful opretter logoer i en størrelse, der passer specifikt til forskellige profiler på sociale medier, så du ikke behøver at beskære og ændre størrelsen
Brugeren har kun lidt kreativ kontrol; Hatchful er mere at vælge fra genererede muligheder og tilpasse dem, snarere end at skabe et logo fra bunden 
Logoer er enkle

 

Squarespace Logo MakerApple og Edens have

 
Squarespace er bedst kendt som platformen, der gør det super nemt at oprette et websted, selv hvis du ikke har nogen færdigheder inden for webdesign eller udvikling. Men vidste du, at de også tilbyder en logoskaber? 
 
Det gør de. Og det’er lige så simpelt som deres website maker. 
 
Makning af et logo med Squarespace starter med indtastning af dit firmanavn. På den næste side får du mulighed for at søge i Squarespace’s database med billeder for at finde et billede, der passer til dit firmanavn. De’er alle ret enkle, og de’er alle ensfarvede billeder– du kan ændre farven, men du kan’ikke tilføje en anden til dit billede. 


 

Squarespace logo maker i en nøddeskal:


 
Mockups af dit logo på en t-shirt, en webside og et visitkort direkte i logoskaberen
Billederne er meget enkle
Kun ét billede pr. logo
Interfacet er ikke intuitivt – det er ikke umiddelbart indlysende, at du skal klikke på dit billede for at ændre dets farve eller klikke på din tekst for at ændre dens skrifttype
 
 

Handelsmærker
 

 

Æble og Edens have

 
 
Tailor Brands’ logo maker starter processen med at stille dig en masse spørgsmål om dit logo på forhånd. I rækkefølge er de:
 
1. Din virksomhed’s navn og tagline
2. Den slags brand du er (direkte forhandler, butik/cafe/restaurant, tjenesteudbyder, blogger/influencer, bare en studerende, der arbejder på et skoleprojekt eller “andet”)
3. Din branche
4. Detaljer om din virksomhed
 
Derpå vælger du dine logopræferencer, f.eks. om du foretrækker et logo med et ikon eller et ordmærke, og et par nøgleord, der beskriver din overordnede stil. Ved hjælp af disse oplysninger genererer logoskaberen en masse koncepter til dig. Men for at kunne vælge et og redigere det skal du oprette en konto eller logge ind med Google eller Facebook for at kunne vælge et. Du kan ikke komme videre, hvis du ikke tilmelder dig. 
Når du først er i stand til at interagere med logoerne, vælger du et og beslutter derefter, om du kan lide det, som det er, eller om du vil ændre det. Hvis du vælger at redigere det, er dine muligheder ret begrænsede – kun logomageren’s foreslåede farvepaletter, en anden skrifttype eller to og de tre stilvalg, du oprindeligt valgte. Få det til et punkt, du er tilfreds med, klik på færdig, og vælg derefter enten at downloade logoet eller begynde at arbejde med andre dele af forretningsudviklingen, som f.eks. at opbygge dit websted eller designe brand assets. 
 

 

Tailor Brands i en nøddeskal:

 

 
Mockups direkte i logo-magasinet
Enkle integration med andre Tailor Brands-produkter
Designmulighederne er begrænsede
Når du først har fået et godt logodesign, kan du ikke gå tilbage og vælge et andet – du skal starte forfra
 

 

GraphicSprings


 

Æble og Edens have

 
 
GraphicSprings er endnu en af de mange logo-magere, der er tilgængelige for dig. Her er scoopet: at få et logo med denne er ikke gratis. 
 
Lige andre logo-magere på denne liste starter GraphicSprings med at generere et logo baseret på dine input. De beder kun om to ting på forhånd: dit firmanavn og din branche. Når du har givet dem, får du sider og sider med logoer at vælge imellem. Vælg det, du bedst kan lide, og så kommer du til en side, der viser dette logo med dit firmanavn. Du kan foretage ændringer på denne side, f.eks. tilføje figurer og swooshes eller ændre skrifttypen for dit navn. Når du er tilfreds med logoet, kan du se et eksempel på, hvordan det vil se ud på en t-shirt, et websted og brevpapir. 
 

 

GraphicSprings i en nøddeskal:


 
 
Masser af brancher og billeder at vælge imellem 
Fremvis dit logo på forskellige varer
Ingen gratis – det mindste du’betaler for dit GraphicSprings-logo er $19.99 USD
Billederne har en clip art-følelse
 

 

Designhill Logo Maker
 

 

Æble og Edens have

 
 
Designhill lover et professionelt AI-genereret logo inden for få minutter. Sådan fungerer det: 
 
1. Indtast dit firmanavn
2. Vælg fem eller flere logostilarter fra en side, der viser masser af muligheder 
3. Vælg tre farver, der skal bruges i logoet
4. Indtast din tagline, vælg din branche og vælg dit budget
5. Vælg op til fem ikoner, der skal bruges i logoet
 
AI'en genererer flere logoer baseret på alle de oplysninger, du har givet, og fra dette punkt skal du oprette en Designhill konto, hvis du ønsker at fortsætte.
 
Vælg et af logoerne, og du kommer til en logoværktøjsgrænseflade, hvor du kan ændre designelementer som skrifttype, farvepalet og logoets overordnede layout. Rul nedad, og du kan se mockups af logoet på forskellige steder, f.eks. på en pose kaffebønner, en t-shirt, brevpapir og et udendørs skilt. Hvis du er tilfreds med logoet, og du vil bruge det, skal du købe det. 
 
Alternativt kan du bygge dit logo “fra bunden” ved at tilpasse en af Designhill’s logoskabeloner, og denne mulighed fungerer på samme måde som andre logoværktøjer, der er tilgængelige online. 
 

 

Designhill i en nøddeskal:


 
 
AI genererer et logo til dig baseret på dine specifikke præferencer
Masser af designmuligheder
Du skal oprette en konto for at komme videre efter et vist punkt i designprocessen
 

 

Ucraft


 

Æble og Edens have

 
 
Ucraft er et andet websted, der tilbyder en gratis, enkel webside builder. Og ligesom et par af de andre webside builders, vi har diskuteret, tilbyder Ucraft en logomager. 
 
Ucraft’s logoværktøj har en træk-og-slip-grænseflade, hvor du kan vælge former og ikoner til dit logo og kombinere dem med tekst. Vi var ikke i stand til at finde ud af, hvordan vi ændrer tekstens skrifttype, og det var ikke umiddelbart indlysende at finde ud af, hvordan man ændrer et ikon, en form eller tekstens farve. 
 
Som et par af de andre logoværktøjsmagere, vi har diskuteret, viser Ucraft dit logo på ting som visitkort, t-shirts og hjemmesider. Og hvis du beslutter dig for at bygge dit websted med Ucraft, kan du smide dit logo direkte ind i designet. 
 

 

Ucraft i en nøddeskal:


 
 
Du kan bruge op til fem ikoner (og fem figurer og fem stykker tekst) i dit logo, hvilket er mere end mange andre logoværktøjer tillader
Ingen vejledning – når det kommer til at finde ud af, hvordan man bruger logomageren, er du’på egen hånd
Ikonvalget er ret begrænset
 

 

LogoGarden
 

 

Æble og Edens have

 
 
Med LogoGarden har du to muligheder for at få et logo: du kan selv designe det eller få et designet for dig. Hvis du vælger at få en fra deres designteam til at skabe dit logo, koster det dig 39 USD, og du får dit logo på en arbejdsdag. 
 
Hvis du vælger at designe logoet selv, bliver du ført til en logoværktøjsmaskine, der ligner meget de fleste andre online logoværktøjsmaskiner. Du vælger fra et sæt ikoner, ændrer farven, tilføjer din tekst og tilføjer brugerdefinerede designdetaljer for at gøre logoet til dit eget. 
 
Umiddelbart under logo-maker-grænsefladen er der korte videoer om, hvordan du udfører opgaver i den, som f.eks. at redigere din tekst’s skrifttype og tilpasse det symbol, du vælger. Under disse er der i LogoGarden en FAQ. 
 

 

LogoGarden i en nøddeskal:


 
 
Du har mulighed for selv at designe dit logo eller få en professionel til at designe det 
Mere skrifttypemuligheder og tilpasninger end mange andre logoværktøjsmagere tilbyder
Du’er begrænset til én farve pr. symbol
Kun ét symbol pr. logo
 

 

Hipster Logo Generator
 

 

Æble og Edens have

 
 
Som navnet antyder, gør Hipster Logo Generator én ting: at generere hipster logoer. 
Du kender typen. Krydsede pile med initialer i de tomme mellemrum mellem dem. Badge-former. Initialer og etableringsdatoer. Det er faktisk meget sjovt at arbejde med det (uironisk?), og når du er færdig, scorer Hipster Logo Generator dit design på sit Hipstometer. 
 
Hvis du vil have et hipster-logo, får du det her. Men husk på, at Hipster Logo Generator’s muligheder er begrænset til stereotype “hipster logo” billeder. Så hvis du er ude efter noget uden for denne boks, finder du det ikke her. 
 

 

Hipster Logo Generator i en nøddeskal:


 
 
Nemt at bruge
Billeder og muligheder er meget nicheagtige
Ikoner og billedmateriale er meget begrænsede
 

 

Logogenie Design Challenge
 

 

Logogenie’s tredje generation gratis logoværktøj giver dig mulighed for at angive din virksomhed’s branche og den foretrukne skrifttype. Gennem tre trin kan du personliggøre dit logo gennem dit firmanavn og din grundlinje eller dit slogan. Første trin: Indtast virksomhedsoplysninger. Industrivalg har et bredt udvalg, herunder byggeri, mode, teknologi, wellness, mad, transport og meget mere. Trin to: Vælg en logoskabelon. Der er hundredvis til rådighed, og efter dit valg kan du få vist et eksempel og downloade. Tilpasning sker gennem ubegrænsede ændringer. Layout, farvepalet, skrifttyper og symboler kan ændres. Trin tre: Der stilles en download i høj opløsning til rådighed, og i mange formater. Logodesignet er kompatibelt med programmer, såsom Adobe Illustrator og Photoshop. 

 

Logogenies logoværktøj

Billedet: Design dit eget logo ved hjælp af Logogenies logoskaber
 

Logodesignet gøres nemt gennem klare faner til venstre med muligheder for yderligere design gennem ikoner, detaljer og symboler, farvepaletter og placering. Logogenie’s let anvendelige “undo” og “redo” muligheder til venstre giver mulighed for omfattende eksperimenter. Der er nye muligheder, som f.eks. indstillingen for sociale netværk, der ændrer størrelsen til specifikke sociale platforme og gør det nemmere at brande sig, samt indstillingen for eksklusivitet, der giver dig rettigheder og kontrakttilbud til ophavsret. 

Til højre er det nyttige “recenter” værktøj der til at holde alt på linje, hvis du vælger at gøre det. Ved siden af “recenter” værktøjet kan du finde “help” indstillingen, hvor alle tutorial videoer er let tilgængelige for at hjælpe med spørgsmål, der kan opstå under designprocessen. Blandt videoerne er der en hurtig introduktion til, hvordan man bruger Logogenie’s designværktøjer. Videoerne forklarer også, hvordan man ændrer tekst, anvender passende brug af farver og gradienter og giver tips om at inkludere særlige detaljer i dit logodesign. 

Online chat er til enhver tid tilgængelig, hvis du har spørgsmål om denne del af spillet. God fornøjelse! 

 

Start med at designe dit logo
 

 

Se vores andre artikler

x