Artikler om logodesign

Opdatering af dit logodesign: Slet og start forfra, eller tilpas dit gamle logo?

Opdatering af dit logodesign: Slet og start forfra, eller tilpas dit gamle logo?

Hvor meget nogle af os end prøver at bekæmpe det, så ændrer verden sig hver dag. I nogle tilfælde er vittigheder, der var sjove for 10 år siden, krænkende nu, og som vi alle har set, kommer og går tendenser, men kommer nogle gange tilbage igen.    Din virksomhed er ikke immun over for de ændringer, der sker i verden. Måske startede du din virksomhed, da internettet var i sin vorden, og nu tilbyd...

Læs mere
Gratis logoværktøjer vs. betalte logoværktøjer: Hvilket er bedre og hvorfor?

Gratis logoværktøjer vs. betalte logoværktøjer: Hvilket er bedre og hvorfor?

De mærker, der har mest brug for logoer, er dem, der ikke har råd til high-end designbureauer. Unge nystartede virksomheder og små og mellemstore virksomheder har størst gavn af den brandgenkendelse og opmærksomhed, der følger med veldesignede logoer, men desværre har de de mindste budgetter til professionelle designs. På den lyse side er alt dette ved at ændre sig i de seneste år med en ny løsning: beta...

Læs mere
5 forskellige måder at designe et logo på, og hvorfor du bør bruge en logoskaber

5 forskellige måder at designe et logo på, og hvorfor du bør bruge en logoskaber

Du’er her, fordi du forstår vigtigheden af logodesign. Som et af de, hvis ikke det vigtigste element i lanceringen af et brand, er dit logo virksomhedens ansigt, det fanger kundernes opmærksomhed - nuværende og fremtidige, differentierer dig fra konkurrenterne og kommunikerer din virksomhed’s mål. Design af et logo til din virksomhed er et professionelt foretagende, som ikke bør tages let. Der er...

Læs mere
Sådan designer du det perfekte logo til Facebook

Sådan designer du det perfekte logo til Facebook

Oh, Facebook. Af alle de sociale medier er det den største, den mest etablerede og mest vellidte. Det er den, hvor du koncentrerer størstedelen af din forretningsindsats. På godt og ondt, hvis du har en virksomhed, og den ikke er på Facebook, går du glip af en masse salg.    Og selv om du ikke er en virksomhed, gælder det samme princip. Hvis du er en nonprofitorganisation, betyder det at være ...

Læs mere
Sådan designer du det perfekte logo til youtube med vores logoskaber

Sådan designer du det perfekte logo til youtube med vores logoskaber

Hvorfor Youtube?   Youtube, videoplatformen og det blomstrende sociale medienetværk, er det næstmest besøgte websted i verden og den største søgemaskine på nettet. På trods af dette fænomen er det stadig et stort set uudforsket område for virksomheder, der udnytter de muligheder, som platformen giver for vækst og engagement.    Youtube giver alle virksomheder mulighed for at vokse glo...

Læs mere
Sådan opretter du en e-mail-signatur med dit logo på Outlook, Gmail, Yahoo

Sådan opretter du en e-mail-signatur med dit logo på Outlook, Gmail, Yahoo

De fleste af os har været på den anden side af en fantastisk, professionel e-mail-signatur — dens æstetiske design skiller sig virkelig ud fra det intetsigende, ellers rene tekstindhold i e-mailen, og vi læsere får et godt indtryk af afsenderen. Men hvor mange af os kan egentlig lave og sende vores egne professionelle signaturer til e-mails med logo?    Det er faktisk meget nemmere, end de...

Læs mere
Sådan bruger du vores online logoskaber : En trin for trin-guide til at designe dit logo

Sådan bruger du vores online logoskaber : En trin for trin-guide til at designe dit logo

Alle har brug for et godt logodesign, lige fra etablerede virksomheder, som ændrer deres branding, til onlinepersonligheder, som har brug for noget til deres profilbilleder. Problemet er, at mange mennesker tror, at hvis de ikke har nogen erfaring med logomagere, kan de ikke designe deres eget logo. Gode logo-ideer kan komme fra alle steder, men kun designere kan føre dem ud i livet, ikke sandt?    Det ...

Læs mere
Visitkort | Historien, bedste designpraksis og de digitale alternativer

Visitkort | Historien, bedste designpraksis og de digitale alternativer

Vi er her for at dykke ned i et ofte overset aspekt af branding, og et aspekt hvis ritualer har ændret sig en del i løbet af de sidste par måneder: visitkort.  Da hele verden i øjeblikket er i forandring på grund af den globale COVID-pandemi, bliver så mange aspekter af den måde, vi opfører os professionelt på, revurderet med henblik på effektivitet, miljøpåvirkning, kulturel kontekst og generel gev...

Læs mere
Sådan skaber du det perfekte logo til din Instagram-virksomhedsprofil

Sådan skaber du det perfekte logo til din Instagram-virksomhedsprofil

Det føles sikkert som om, at alle, du kender, er på Instagram. Og det er de måske også. Og fordi så mange mennesker bruger deres dage på at scrolle gennem Instagram-feeds (1 milliard aktive brugere pr. måned i 2018), har virksomheder i alle brancher fulgt trop og også oprettet konti.    Som sagt er dine potentielle kunder på Instagram, så bør du også være det. Er du stadig ikke overbevist? He...

Læs mere
Brug af figurer til at designe logoer: Følelserne bag cirkler, firkanter og meget mere

Brug af figurer til at designe logoer: Følelserne bag cirkler, firkanter og meget mere

Hvad føler du, når du ser på en cirkel? Hvorfor virker det firkantede så skræmmende? Hvordan fører et trekantmønster til flere forretninger?  Grafisk design, og i forlængelse heraf logodesign, er kunsten at kommunikere gennem billeder. Uden ord lægger det en tung byrde på det visuelle — hver farve, størrelse og form, du vælger, skal sige noget om din brandidentitet og forretningsstil.  E...

Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9
x