Artikler om logodesign

Sådan opretter du et brugerdefineret logo

Sådan opretter du et brugerdefineret logo

Hvordan logodesigns bliver lavet: Transaktioner mellem designere og kunder Designprocessen, især for logoer, er en tovejsproces mellem designeren og kunderne. Som designere er vi nødt til at forstå mere end blot det grundlæggende om vores kunder. Til gengæld skal vores kunder vide mere om vores stil for at se, om den vision, de har i tankerne om deres logo, og den kunstfærdighed, vi har som designere, ville pa...

Læs mere
7 eksperttips til logodesign

7 eksperttips til logodesign

Logoet er det vigtigste udtryk for dit brand og spiller derfor en afgørende rolle i markedsføringsindsatsen for din virksomhed. Det vil ikke være forkert at sige, at logoet bærer din brandidentitet og er din virksomheds ansigt udadtil over for dit publikum og verden. Derfor skal du være virkelig seriøs, mens du designer dit logo, og der er mange faktorer, der arbejder sammen for at give liv til logoet. Start m...

Læs mere
Oprettelse af brugerdefinerede logokasser

Oprettelse af brugerdefinerede logokasser

Personligt præg med brugerdefinerede logo-etuier Det bliver stadig vanskeligere at finde gaver til folk.  Vi er hurtigt på vej ind i feriesæsonen, og snart følger afslutningen på endnu et skoleår.  Hvad giver du dine medarbejdere?  Hvad giver du de afsluttende seniorer? Hvad med de studerende, der lige er begyndt på gymnasiet?  Når du beslutter dig for, hvad du skal give de vigtige mennes...

Læs mere
Sådan promoverer du dit websted

Sådan promoverer du dit websted

De letteste måder at promovere dit websted på i dag  Alle virksomheder ønsker at forfølge vejen til succes og gøre deres websted populært blandt deres publikum og potentielle kunder. Forståelse en vigtighed af web tilstedeværelse mange virksomheder har udviklet en hjemmeside til at fremme deres virksomhed’s produkter og tjenester. Nye forretningswebsteder har skabt hård konkurrence blandt webste...

Læs mere
Design af brugerdefineret logo

Design af brugerdefineret logo

Specifikt logodesign Din virksomhed har et brandnavn og et logo; men skiller dit image sig virkelig ud? Kan du skille dig ud blandt dine konkurrenter? Mange virksomheder kæmper med branding og med at skille sig ud fra mængden og deres konkurrenter. Det skyldes, at det at designe et logo kræver professionalisme at studere naturen, historien, kulturen, værdierne, farverne og dens symboler og at forstå konkurrenc...

Læs mere
Mål dit websteds målgruppe

Mål dit websteds målgruppe

Måler dit website’s målgruppe   Hvor mange mennesker besøger dit websted? Hvor kommer de fra? Hvad laver de? AFS Analytics besvarer disse spørgsmål og meget mere! En pålidelig og nem løsning at bruge Med AFS Analytics kan du analysere de besøgendes adfærd og forstå, hvordan du kan forbedre og ændre indholdet på dit website for at få mere trafik. En "Right Now" rapport giver dig ...

Læs mere
Bogtrykkeri

Bogtrykkeri

Letterpress er en trykteknik, der går tilbage til midten af det XV. århundrede. Selv om digitaltryk i dag er den mest udbredte metode til trykning, oplever bogtrykkeriet en genfødsel på grund af dets unikke følelse, tekstur og visuelle effekter. Denne genoplivning, i modsætning til bogtrykkeri’ brug tilbage i tiden, ses dog inden for kunst, papirvarer, særlige begivenheder osv. Start design af dit logo...

Læs mere
Værktøjer til logodesign

Værktøjer til logodesign

Værktøjer til logodesign Hvis du er en virksomhedsejer, der har planer om at skabe et brand for din virksomhed, er det første og vigtigste, du bør se på, at få lavet et perfekt logo. Fra det punkt og frem er det’er logoet, der taler for din virksomhed. Det repræsenterer din virksomhed, din kultur, din professionalisme osv. Et godt logodesign kommer med perfekte farvekombinationer, tydelig grafik og pass...

Læs mere
Hvorfor hyre et digitalt bureau til dit websted

Hvorfor hyre et digitalt bureau til dit websted

Hvorfor skal du hyre et digitalt bureau til dit websted Det er en vanskelig beslutning at bestemme, hvordan du skal markedsføre din virksomhed online. På trods af den have-at-gå-logik hos virksomheder som Weebly, Wix, Shopify, Squarespace og lignende, er det en kompleks proces at skabe et websted eller en mobil app til din virksomhed. Ja, enhver med en smule viden om digital teknologi kan bygge et websted for dig...

Læs mere
Få et websted designet til din virksomhed

Få et websted designet til din virksomhed

Har du nogensinde hørt om ordsproget “du høster hvad du sår”, ja det er tilfældet når det kommer til at vælge en hjemmeside design firma til din virksomhed. At forsøge at spare nogle penge her og der er forståeligt, men når det kommer til at opretholde dit brand og få dit budskab igennem, så vil vi foreslå, at du ikke forsøger at spare på at få de billigste muligheder derude. Der er ing...

Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9
x