Artikler om logodesign

De bedste farvekombinationer til at designe et logo

De bedste farvekombinationer til at designe et logo

Det er meget vigtigt at finde den rigtige farvekombination til dit logo. Den sætter stemningen for din branding og hjælper dig med at skille dig ud fra resten af konkurrenterne. Når du starter din virksomhed, og du begynder at tænke på, hvilket logo du vil designe. Det er en god idé at studere den designstil derude og også den type farvekombinationer, som lignende virksomheder bruger.  En masse...

Læs mere
30 bedste skrifttyper til at designe et fantastisk logo

30 bedste skrifttyper til at designe et fantastisk logo

  Når du leder efter den rigtige skrifttype til dit logo, kan det være overvældende at skulle vælge mellem så mange forskellige skrifttyper, som du står over for. Den hurtigste måde at reducere mængden og finde den perfekte skrifttype på er at gå ind i søgningen med en klar idé om, hvilken type skrifttype der passer bedst til dit brand.   Valg af den rigtige skrifttype til dit logo  ...

Læs mere
Apple-logo | Lær om historien, branding og logos udvikling

Apple-logo | Lær om historien, branding og logos udvikling

Lad os spille et spil. Sig eller råb ordet “Apple”, afhængigt af dit humør. Jo mere energi du har at uddrive, jo højere skal du være. Når ordet forlader din mund, skal du straks lukke øjnene i et par øjeblikke.  Nu da du’er tilbage, har vi et spørgsmål: Er du mere tilbøjelig til at forestille dig frugten eller virksomheden, der redefinerede så mange aspekter af vores liv gennem te...

Læs mere
De 10 bedste logoer til mad og drikke og hvordan du laver dit eget

De 10 bedste logoer til mad og drikke og hvordan du laver dit eget

      Fra Chef Boyardee til Whole Foods, alle i mad-, drikke- og dagligvareindustrien har brug for et logo. Uanset om det er en tegneserie-maskot til glæde for børn eller måske et ordspil om mad til glæde for voksne, kan logoer til mad og drikkevarer gøre et godt indtryk, forbedre kendskabet til mærket og endda gøre folk lidt sultne!    Men selv hvis du er mere en “Little ...

Læs mere
Starbucks-logo | En kort logohistorie, og hvad der gør det så fantastisk!

Starbucks-logo | En kort logohistorie, og hvad der gør det så fantastisk!

  Ud af de få historiske logodesigns i moderne tid er Starbucks med rette kommet til tops. Det internationale kaffemærke voksede fra en lille detailhandler til det, vi kender det i dag. Starbucks-logoet har haft sin egen fascinerende rejse, som er bestemt til stadig at udvikle sig og vokse. Vi dykker ned i historien og designet af de mange facetter af Starbucks-logoet, herunder det vi kender i dag.   ...

Læs mere
De 10 bedste logoer for uddannelse og skoler, og hvordan du laver dit eget

De 10 bedste logoer for uddannelse og skoler, og hvordan du laver dit eget

Selv om vi har en tendens til at tænke højt om uddannelsesbranchen på grund af dens altruistiske mål, er skoler og uddannelsesvirksomheder ikke bleg for at påvirke deres omdømme med branding. Sandheden er, at uddannelsesbranding er lige så meget en akademisk tradition som sene natlige cram-sessioner. Når alt kommer til alt, har de fleste skoler allerede maskotter, slogans og genkendelige farveskemaer. Alt ...

Læs mere
Hvilke forskellige skrifttyper skal du bruge til dit logodesign?

Hvilke forskellige skrifttyper skal du bruge til dit logodesign?

Det’er ingen hemmelighed, at den skrifttype, du vælger, har indflydelse på, hvordan folk fortolker dit budskab. Når du crafting the perfect logo skal være ansigtet på dit brand, har den skrifttype (eller de skrifttyper!), du vælger til teksten i dit logo, stor betydning ... meget. En skrifttype, der føles generisk, vil give dig et kedeligt, forglemmeligt logo, og en skrifttype, der ikke passer til dit...

Læs mere
Logotrends, som vi kan forvente i 2020

Logotrends, som vi kan forvente i 2020

2020 er her, og vi forventer, at dette nye årti vil medføre ændringer i status quo for logodesign. Logodesign har historisk set været ret stabilt på grund af de fælles elementer i tidløse logoer, der fanger kundernes bevidsthed. Vi forventer dog, at 2020 bliver starten på nogle interessante drejninger i logodesignverdenen.   Alle grafiske designere skal kende tendenserne for at kunne skabe friske og mo...

Læs mere
Hvorfor du har brug for en blog til din virksomhed

Hvorfor du har brug for en blog til din virksomhed

At oprette, oprette og vedligeholde en blog vil kræve tid og færdigheder, men vigtigheden og fordelene ved at have en blog bør ikke undermineres. En blog kan være enormt gavnlig for virksomheder, når det gælder SEO og øget trafik til dit websted. En blog kan skabe et sted, hvor du kan få den første interaktion med potentielle kunder. Blogging bør være en fremherskende del af din markedsføringsstrateg...

Læs mere
Logodesign til produktetiketter

Logodesign til produktetiketter

Logodesign til produktetiketter Design af et logo til din virksomhed er et kreativt arbejde, der kræver en masse overvejelser. Ikke alene ønsker du, at dit logodesign skal formidle præcist, hvem du er som virksomhed — og se fantastisk ud, mens du gør det — du’skal også overveje, hvordan det vil se ud på dine produktetiketter. Nedenfor er nogle få overvejelser, som du skal have i tankerne, n...

Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9
x