Artikler om logodesign

5 ting, du bør vide om Google SEO

5 ting, du bør vide om Google SEO

Hvert år bruger næsten alle virksomhedsbrand i denne verden millioner af dollars med det mål at ranke højere på Google’s søgeresultater. Faktisk er det drømmen for enhver indholdsmarkedsfører at få førstepladsen på det mest foretrukne søgeord med stor volumen. Dette kan være det ultimative mål for alle dine SEO-indsatser, men det sker ikke fra den ene dag til den anden. Og mens dette mål forts...

Læs mere
Digital tilgængelighed på WordPress-websteder

Digital tilgængelighed på WordPress-websteder

Hvad er tilgængelighed? Når et websted oprettes og lanceres, skal alle kunne bruge det. Der er dog et spørgsmål vedrørende en gruppe af brugere med særlige behov - hvordan man gør sit websted kompatibelt med kravene fra personer med handicap. Som svar på dette spørgsmål har statslige og ikke-statslige institutioner udviklet en praksis, der omfatter retningslinjer og kriterier for problemerne for han...

Læs mere
7 SEO-tips til vækst af en onlineforretning

7 SEO-tips til vækst af en onlineforretning

Hvis du forsøger at få din online forretning op at køre, eller hvis du har været med i spillet i et stykke tid, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er at komme foran øjnene på din målgruppe, og for at gøre det, er du nødt til at blive venner med søgemaskinerne, så at sige. SEO er med andre ord et absolut must, og vi finder det temmelig latterligt, når vi støder på indhold, der reklamerer med noget...

Læs mere
Virkningen af e-handelswebsteder

Virkningen af e-handelswebsteder

E-handel viser ingen tegn på afmatning, og detailhandelsudgifterne i Storbritannien forventes at stige med 45 % i de kommende år og nå op på over 62 mia. pund i 2020. Onlinemarkedet for tøj og fodtøj var i 2015 10,1 mia. pund værd, hvilket betyder, at 1 ud af hver 5 pund blev brugt online. Dette viser, hvor vigtig din online tilstedeværelse er.   Scion e-handelswebsteder på internettet giver dig muli...

Læs mere
Sådan skaber du en effektiv præsentation af et logo

Sådan skaber du en effektiv præsentation af et logo

Design af et logo er ikke kun et spørgsmål om design. Der er et lige så vigtigt element for at levere et projekt — en stærk logopræsentation. Chancerne er, at du føler dig ret sikker på dit arbejde, men de fleste af os føler os ængstelige, når det kommer til at præsentere det. Logodesign er også forbundet med produktplacering i større skala. Det er ofte sådan, at selv erfarne designere ...

Læs mere
9 eksempler på logodesign, der er gået galt

9 eksempler på logodesign, der er gået galt

Hvordan designer vi det perfekte logo? Det er højst usandsynligt, at man kan skabe det i første forsøg. Det tager flere gentagelser og forsøg, før kunden endelig beslutter sig for det endelige logo. Dette scenarie er ganske typisk i alle aspekter af livet. Succes og fiasko er to facetter af samme mønt. Vi har set vores andel af begge dele og har udnyttet erfaringerne til gavn for menneskeheden.   Der ...

Læs mere
Udformning af det rigtige logo til din blog

Udformning af det rigtige logo til din blog

Det er helt sikkert en kompliceret opgave at starte din første virksomhedsblog. Den overflod af information kan ofte forvirre en nybegynder iværksætter snarere end at oplyse ham. Hvorfor? Fordi markedspladsen er i konstant forandring. Det ændrer sig ekstremt hurtigt, og ingen kan “stoppe det”. Derfor skal enhver blogbegynder forstå, at det kræver smart handling at udvikle en blog, med succes. Der e...

Læs mere
4 tricks til at designe et logo til din virksomhed

4 tricks til at designe et logo til din virksomhed

Lad os sige, at du kører gennem en ensom gade om aftenen, og du føler, at din mave har brug for en hurtig bid mad. Du bemærker et lys i det fjerne og begynder at køre hen imod det for at indse, at det kommer fra den umiskendelige ‘M’ der lyser som et lysende fyrtårn, der skal redde dig fra sultfølelsen. Dit hjerte springer af glæde ved udsigten til en Big Mac med pommes frites. Så vigtige er logoe...

Læs mere
De mest populære logoer, der har ændret sig over tid

De mest populære logoer, der har ændret sig over tid

Hvad’er det vigtigste, du’tænker på, når du designer et logo? Det skal være moderne. Det skal være genkendeligt og mindeværdigt. Du vil have den slank. Du ønsker, at den skal fremkalde brandets ånd.   Hvorfor ændrer logoer sig? – Fordi målgruppen ændrer sig. Tilbage i 1960'erne kunne folk lide en anden type design end den, vi kan lide i dag. Det har vi beviser for! Lad’os ...

Læs mere
Overgå dine konkurrenter med markedsføring

Overgå dine konkurrenter med markedsføring

Den hastighed, hvormed konkurrencen er steget på markedet på det seneste, indikerer, at du ikke længere kan fortsætte med den gamle forretningstaktik og opnå stor succes. På et tidspunkt bliver du nødt til at affinde dig med den nuværende markedstendens og finde ud af en måde at udnytte den på.   Start design af dit logo>     En korrekt branding af din virksomhed kan gøre denne proces...

Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9
x