Artikler om logodesign

5 tips til, hvordan du skriver en logobeskrivelse

5 tips til, hvordan du skriver en logobeskrivelse

Det er ikke nogen nem opgave at designe et logo. Dit logo er en visuel repræsentation af din virksomhed. Ligesom at få dit logo designet af en professionel, skal du tage hensyn til nogle få vigtige aspekter, før du går i gang. Du skal på en måde orientere dig selv om, hvordan du skal gribe det an. Her er fem vigtige ting, som du skal huske på, før du begynder at designe dit logo.   Dit målmarked ...

Læs mere
Tiltrækning af kunder med en præsentation af et mærke

Tiltrækning af kunder med en præsentation af et mærke

Præsentation af din virksomhed for investorerne er en afgørende del af fundraisingprocessen. Investorerne træffer en beslutning på baggrund af det indhold og de oplysninger, du præsenterer, og hvordan du præsenterer dem. Indholdet - både materialet og den visuelle præsentation - skal være effektivt leveret, kortfattet og overbevisende. I dag lærer du’tommelfingerreglerne for at drive en banebrydende P...

Læs mere
5 trin til at skabe det perfekte logo

5 trin til at skabe det perfekte logo

Alle har brug for en visuel repræsentation af deres brand eller virksomhed, uanset hvor stor eller lille deres indflydelsesområde er. Det er derfor, at logoer er så vigtige—de bliver det symbol, som andre forestiller sig din startup eller virksomhed. Logoet er ikke kun et af de vigtigste grafiske designprojekter, som din virksomhed nogensinde vil stå over for, det er også en af de første test af din kreat...

Læs mere
Hvorfor du har brug for et sort/hvidt logo

Hvorfor du har brug for et sort/hvidt logo

Så hvorfor har du brug for en sort/hvid version af dit logo? Ud over at supplere din eksisterende logopakke er sort/hvide versioner af dit logo faktisk ret nyttige og bruges i dag på mange forskellige måder. For at forstå konceptet bag sort/hvid logoer, er her lidt mere læsestof om psykologien bag sort/hvid logodesign. Sort/hvid logoer var engang meget populære med trykte produkter. De blev brugt til at sp...

Læs mere
Inspirerende logodesigns i 2018

Inspirerende logodesigns i 2018

Hver gang imellem er der et logo, der skiller sig ud og får dig til at sige "wow". I denne artikel har vi besluttet at vise dig et par af de logoer, der virkelig skiller sig ud. Vi vil vise dig, hvorfor og hvordan disse logoer er meget originale, og hvad der gør et logodesign til noget særligt. Inspirerende logoer som disse er gode til at få ideer til dine egne. Du vil se, at der er et par tilbagevendende tricks,...

Læs mere
Branding af dine sider på sociale netværk

Branding af dine sider på sociale netværk

  Hvilken størrelse logoformater skal jeg bruge til mine profiler på sociale netværk? Uanset om du er freelancer, lille/mellemstor virksomhed eller Facebook side. I diagrammet nedenfor kan du se, at dit profilbillede (180x180px) også bruges til det billede, der er ved siden af dine indlæg. Når det er taget i betragtning, er det afgørende, at dit logo vises på den mest optimale og synlige måde på det...

Læs mere
5 måder at få dit logodesign til at fremstå mere klart på

5 måder at få dit logodesign til at fremstå mere klart på

Designer du et logo? Du tror måske, at det er nemt at skabe den visuelle repræsentation af et brand, men et iøjnefaldende logo er mere end blot en cirkel og et firmanavn. Du er virkelig nødt til at indkapsle betydningen. Ellers, uanset om du laver logoet for din egen virksomhed eller designer det for en kunde, vil du gøre virksomheden en kolossal bjørnetjeneste. Her er 5 måder at forbedre dit logodesign på, s...

Læs mere
3 logoformater, som du har brug for til branding

3 logoformater, som du har brug for til branding

Oprettelse af forskellige versioner af dit logo til branding Når design af et logo, skal du forudse, hvordan logoet skal vises. Du vil måske klistre det p din varevogn eller firmabil, du vil måske skabe skilte, du vil måske indsætte det p dine websites. Til alle disse forskellige understøttelser har du brug for forskellige logo-layouts. Her’er en oversigt over de forskellige typer af layouts, som du mås...

Læs mere
Fede ideer til logodesign

Fede ideer til logodesign

  Vi faldt for nylig over et logo designet af en kunde, som virkelig var en stor succes. En gang imellem er der nogen, der skubber grænserne og skaber noget ud over det sædvanlige. Det giver os mere indsigt i, hvilke muligheder der er med logo-tilpasning. I dette eksempel ønskede brugeren at skabe et logo med opdelte bogstaver til initialerne for hans firma. I stedet for blot at kombinere to bogstaver sammen...

Læs mere
Hvad er en vektorfil ?

Hvad er en vektorfil ?

Hvad er en vektorfil ? Du har måske hørt om formaterne EPS, SVG, AI… Men for de fleste brugere betyder disse formater ikke meget. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad disse formater er, er du ikke den eneste. Vektorfiler er meget vigtige at have. Når du modtager filer fra en grafiker, bør du altid bede om en vektorfil. Det er meget vigtigt at forstå forskellen mellem en vektorfil og en rasterfi...

Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9
x