Artikler om logodesign

Fordelene ved online logodesign

Fordelene ved online logodesign

Hvad er fordelene ved at designe dit logo online? Her er en håndfuld interessante fakta om det gør-det-selv-logodesign-fænomen, der er ved at ramme nettet, og hvorfor du bør være en del af det!   Det er ikke særlig svært at få designet et logo. Du har 3 grundlæggende metoder til at få det gjort! Den første metode er at få det outsourcet af en grafiker eller et webbureau. Den anden er at bruge en af ...

Læs mere
Skil dig ud fra mængden med dit logo

Skil dig ud fra mængden med dit logo

Vores verden er i øjeblikket fuld af forskellige mærker og virksomheder. Dette er den virkelighed, vi må forholde os til: Hvis du vil starte din egen virksomhed, skal du arbejde meget omhyggeligt med din brandidentitet og bruge mange penge på den.   En af delene af dit brand’s identitet er et logo. Og for at være ærlig over for dig, er det en afgørende del af din virksomheds visuelle identifikatio...

Læs mere
Pift dit logo op med smarte detaljer

Pift dit logo op med smarte detaljer

Du har arbejdet hårdt på dit logo for at få det til at se slankt og effektivt ud, du har sørget for, at justeringen er korrekt, størrelserne er velproportionerede, farverne er velegnede, men der mangler bare noget… Når folk designer logoer, glemmer de nogle gange det sidste touch. Jeg taler om skillelinjer, detaljer, piktogrammer og former. Disse grafiske elementer kan få et almindeligt logo til at se s...

Læs mere
Ting, du skal undgå, når du designer et logo

Ting, du skal undgå, når du designer et logo

Alle virksomheder har brug for et logo, men hvad er dit logo værd, hvis det ikke er tydeligt for dine kunder? Som designer kan jeg fortælle dig, at mange mennesker allerede har en masse idéer, der flyder i baghovedet om, hvordan de ønsker, at deres logo skal se ud, før de overhovedet er begyndt. Nogle mennesker ønsker, at deres logo skal ligne noget, de har set ude på gaden. Nogle mennesker har fuldstændige &...

Læs mere
hvorfor du bør ophavsretligt beskytte dit logo

hvorfor du bør ophavsretligt beskytte dit logo

Hvorfor mærker bør beskytte tekstforfattere og logo Som virksomhed er det vigtigt at overveje, om du bør beskytte din tekstforfatning og alle andre former for medier og indhold, der er knyttet til din virksomhed, såsom dit logo. Mange virksomheder, især onlinevirksomheder og websites, overser dog stadig denne proces. Men hvor vigtigt er det egentlig at beskytte dit indhold, og er det noget, du som virksomhed ...

Læs mere
Hemmelighederne bag et iøjnefaldende logo

Hemmelighederne bag et iøjnefaldende logo

Reklamefirmaet The Logo Company fra New York har udgivet en infografik, der undersøger de psykologiske virkninger af farver i logoer.Gule og orangefarvede logoer signalerer optimisme og venlighed. Rød er en fed farve, der fremkalder spænding, mens lilla antyder kreativitet eller visdom. Blå står normalt for pålidelighed, mens grønt minder om naturen. Hvid er et klassisk valg for mærker, der ønsker at fremh...

Læs mere
Tips til logodesign for nystartede virksomheder

Tips til logodesign for nystartede virksomheder

Tip til logodesign for nystartede virksomheder Du spekulerer sikkert på, hvor meget tid du skal bruge på logodesign. Logodesign er over os alle sammen. Generelt fungerer logoer som en hurtig påmindelse om en virksomhed eller et produkt. For kunden er de fleste logo maker den, der repræsenterer udfordringen med at integrere deres krav og ideer i en enkelt grafik. Uanset hvad, er logodesignet blevet en af de væ...

Læs mere
Den bedste typografi til dit logo

Den bedste typografi til dit logo

For de fleste virksomheder er brand awareness i dag blevet synonymt med logodesigns. De fleste tror dog, at når vi taler om logo, så er det kun designet, vi taler om. Nå, men det er ikke sandt. Hvis sandheden skal være fortalt, består et logodesign af både strukturen og typografien. Der er ingen måde et logodesign kan se fantastisk ud, hvis det ikke har en perfekt skrifttype til at matche. En mismatchet s...

Læs mere
Branding med autenticitet er nøglen

Branding med autenticitet er nøglen

Mennesker har en bestemt opfattelse af brands som etiketter for bestemte produkter fra en virksomhed. Men ikke alle tænker på et brand som et socialt koncept med elementer, der udløser en persons følelser og filosofiske tanker. Forestillingen om brands som socialt konstruerede afspejler, hvordan folk skaber ideer og billeder, som de knytter til produkter og tjenesteydelser, der skal købes. Både mærket og for...

Læs mere
Hvordan giver du liv til dine logoer?

Hvordan giver du liv til dine logoer?

I dagens tid, hvor kunderne har kort opmærksomhedsspændvidde og endnu kortere hukommelsestid, kan logoer være afgørende for en virksomheds tilstedeværelse på markedet. Derfor gør de fleste organisationer i disse dage en indsats for at finde på unikke logoer, der er attraktive nok og samtidig fortæller, hvad virksomheden handler om. Men med de millioner af logoer, der oversvømmer markedet, tror du så, at de...

Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9
x